Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml

O cremă hidratantă pentru ten sensibil cu SPF 30, ingrediente naturale și ușor colorată

O cremă cu protecție solară fizică care nu lasă peliculă albă, are doar ingrediente naturale, uniformizează nuanța tenului și este ușor de purtat. Așa aș descrie într-o frază noul CC Cream Sensitive SPF 30 de la Andalou.

O folosesc de prin vară și nu mă satur de ea. Are un loc special pe raftul meu de produse utilizate zilnic și am considerat că merită un review dedicat cu toate detaliile. Așa că azi, a venit ziua ei, a cremei cu SPF 30 special pentru tenul sensibil, care nu lasă peliculă albă.

În zilele calde de vară, de multe ori am folosit doar acest CC Cream pentru că uniformizează nuanța tenului meu. Iar atunci când am vrut să folosesc și fond de ten, am aplicat peste ea, pentru a beneficia de protecția solară pe care o oferă.



crema pentru ten sensibil cu protectie solara ingrediente naturale CC Cream SPF 30 andalou secom deboratentis.ro

Am fost întrebată cum de am tenul așa luminos și fără pete, chiar dacă este sensibil la razele UV și se pătează ușor. Iar altele m-au întrebat ce cremă cu SPF recomand pentru tenul sensibil. Uite, acest CC Cream de la Andalou le are pe toate – protecție solară și ingrediente naturale benefice.

1000 Roses CC Color + Correct Sheer Nude SPF 30 de la Andalou vine într-un tub de plastic, are 58 ml produs și prevăzut cu pompiță. Are o textură fină, cremoasă, lejeră pentru un produs cu protecție solară. Are o ușoară aromă de trandafiri care dispare la aplicarea cremei pe ten. Conține oxid de zinc 20% ca și protecție solară fizică și o ușoară culoare naturală care oferă uniformizare și luminozitate tenului.

Se întinde ușor pe ten, rezistă aproximativ 8 ore pe tenul mixt-gras și protejează bine tenul fotosensibil. Oferă o uniformizare nuanței tenului și o ușoară luminozitate. Nu se absoarbe în totalitate în piele, datorită oxidului de zinc care rămâne la suprafață pentru a proteja pielea de razele solare, ceea ce este un lucru foarte bun. O recomand pentru tenul sensibil, normal, mixt, uscat și orice ten cu fotosensibilitate. Eu am tenul sensibil mixt, gras în anotimpul cald, iar această cremă nu mi-a creat nici un fel de erupții sau iritații pe ten.

 

Imagini în lumină naturală, fără nici un filtru:

nuanta crema pentru ten sensibil cu protectie solara ingrediente naturale CC Cream SPF 30 andalou secom deboratentis.ro culoare crema pentru ten sensibil cu protectie solara ingrediente naturale CC Cream SPF 30 andalou secom deboratentis.ro

Are multe ingrediente benefice pentru ten printre care celulele stem din trandafir alpin care ajută la regenerarea pielii. Antioxidanții obținuți din rodie, aloe și alte fructe de pădure luptă și protejează pielea de factorii externi. Acidul hialuronic, extractele din scoarță de magnolie și boswelia hidratează pielea și hrănesc tenul sensibil.

Se folosește zilnic, dimineața, pe tenul curat sau după aplicarea tonerului și a serumurilor, înaintea aplicării machiajului. Mai exact se folosește în locul cremei hidratante, dar are și protecție solară. Pentru a beneficia de protecția solară, se aplică cu 15 minute înainte de expunerea la soare.

Un minus la acest ambalaj este pompița, care nu ma face față după ce produsul este mai puțin de jumătate din tub. Oricum o folosesc mai departe, doar că trebuie din când în când să strâng de tub ca produsul să vină mai aproape de pompiță. În ciuda acestui fapt, aș cumpăra-o din nou pentru conținutul flaconului.

CC Cream-ul Sensitive SPF 30 de la Andalou se găsește pe site-ul secom.ro, în magazinele Secom sau în unele farmacii, din stoc sau la comandă. Prețul ei, conform site-ului Secom este de 90 lei și are valabilitate 12 de la deschidere. Eticheta o găsiți aici.

ingrediente crema pentru ten sensibil cu protectie solara ingrediente naturale CC Cream SPF 30 andalou secom deboratentis.ro

Compozitie CC Cream ten sensibil:

Hydrogenated Castor Oil, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract,Vanilla Isolates, Magnolia Officinalis Bark Extract, Borago Officinalis Seed Oil, Boswellia (Boswellia serrata)(extract). Rosa Canina Fruit Oil, Polyglyceryl-2 Oleate, Sorbitan Sesquioleate, BioActive 8 Berry Complex (Euterpe Oleracea Fruit Extract, Aronia Melanocarpa Fruit Extract. Arctostaphylos Uva-Ursi Leaf Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Sambucus Nigra Fruit Extract. Lycium Barbarum Fruit Extract, Rosa Canina Fruit Extract. Hippophae Rhamnoides Fruit Extract), dimethicone. Iron oxides, Polyglyceryl-2 Stearate, zinc oxide 20%, Aloe barbadensis leaf juice, aqua (apa purificata). Caprylic/capric triglyceride, Vegetable Glycerin, Simmondsia chinensis seed oil. Polyhydroxystearic Acid, Helianthus annuus seed oil, Magnesium Sulfate. Plant stem Cells (Rhododendron Ferrugineum Leaf Cell Culture Extract. Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Vitis Vinifera Fruit Cell Extract), sodium hyaluronate. Rosa Damascena Flower water, Punica Granatum Seed Oil, Zea Mays Starch (Porumb), Camellia sinensis leaf extract, tocopherol (vitamina E). Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Rose Isolates. Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil.

crema pentru ten sensibil cu protectie solara ingrediente naturale CC Cream SPF 30 andalou secom deboratentis.ro

În aceeași gamă găsim toate produsele necesare pentru îngrijirea tenului sensibil. De la exfoliant, mască și toner, la crema de zi, cremă de noapte, serumuri hidratante și această cremă cu protecție solară. Produsele se bază le găsim disponibile și în miniaturi într-un set de 5 produse dacă vrem să încercăm mai multe produse din gama Sensitive. Setul poate fi cumpărat doar de pe site-ul Secom.

gama sensitive secom crema pentru ten sensibil cu protectie solara ingrediente naturale CC Cream SPF 30 andalou secom deboratentis.ro

Articole alternative:

  1. Gama de CC Cream-uri Andalou
  2. Masca hidratantă pentru ten sensibil din aceeași gamă Sensitive
  3. Locul acestei creme în Favoritele lunii
  4. De ce am ales să o folosesc și în anotimpul rece
  5. Toate articolele despre produsele Andalou
  6. Toate articolele cu produse pentru ten sensibil
Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?