Noi produse cu SPF de la Andalou în magazinele Secom

Noi produse cu SPF de la Andalou în magazinele SecomÎn vară, cei de la Secom au înmulțit portofoliul Andalou cu produse care cințin factor de protecție solară. Sunt patru produse noi, fiecare dedicat unui anumit tip de ten, fiecare cu pentru o nevoie specială. Între timp eu am folosit deja una dintre creme și am să revin cu o părere detaliată. Azi vreau să-ți spun câteva cuvinte despre toate aceste produse cu SPF de la Andalou.
Produsele Andalou sunt produse naturale și cu unele ingrediente chiar vegane, nu conțin organisme modificate genetic (non-GMO) și alte chimicale dăunătoare tenului nostru. Produsele sunt pline de ingrediente deosebite și benefice tenului și nu au ingrediente doar de umplutură. Fiecare este ales cu grijă pentru efectul pe care îl are asupra pielii noastre.

andalou-spf-secom
Cele patru variante de creme cu SPF, așa cum ziceam, sunt create pentru un animit tip de ten, dar toate au SPF 30. Protectia solară este una fizică formată din Oxid de zinc.

Portofoliul de produse

  • DIY Booster Facial Serum – este un ser antirid cu SPF 30 este fără miros și fără culoare. Susține fomarea colagenului și a elastinei din piele printr-un complex activ cu extracte din 8 fructe de pădure. Mai conține resveratrol și coenzima Q10. Este recomandată persoanelor cu ten uscat.
  • 1000 Roses Color Correct –  este un cc cream lejer, cu acoperire mică dar cu SPF 30. Este foarte ușoară pe ten și se poate folosi singură sau sub machiaj. Este destinată persoanelor cu ten sensibil și reactiv. Conține celule stem din trandafir alpin și alte ingrediente naturale.
  • Argan Stem Cell  Benefit Balm – este un bb cream fără culoare cu SPF 30 care conține celule stem din argan și extract de Kombucha. Este destinată tenului gras, predispus la acnee pentru că oferă hidratare, calmare și ajută la vindecarea cicatricilor.
  • Vitamin C Beauty Balm – este un bb cream lejer cu acoperire ușoară și SPF 30. Conține vitamina C și celule stem din citrice. Produsul este destinat persoanelor cu ten normal sau mixt și oferă o iluminare și protecție tenului, față de factori nocivi externi.
Mie îmi plac toate produsele Andalou încercate până acum și le recomand cu încredere. Găsiți aici detalii despre masca 1000 Roses pe care o iubesc și pe care o folosesc cu regularitate.
Produsele se găsesc în unele farmacii, în magazinele Secom sau pe www.secom.ro.

Ai încercat careva dintre aceste produse cu SPF 30 de la Andalou?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

2 Comments

  1. 27 octombrie 2017 / 00:51

    Are compoziție superbă cea antirid. Luna asta au transport gratuit, poți profita de ofertă.

  2. 16 septembrie 2017 / 15:16

    Hello! chiar le-am vazut la ei pe site si arata bine. Nu stiam de compozitie, dar daca zici tu cred ca o sa-mi cumpar si eu una. cea antirid as incerca-o. o zi frumoasa!