Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials

Favoritele lunii Septembrie 2017 + video

favoritele lunii septembrie elmiplant loreal la roche posay viridis cosmetics debora tentis pareri



Așa cum ziceam în clipul de săptămâna trecută, începând de azi voi publica câte un clip în fiecare sâmbătă a ora 16:00. Zis și făcut! Așa că azi, la 4 fix am avut clip nou pe canalul de Youtube. Pentru azi am ales să vă arăt clipul cu favorite lunii Septembrie pentru că este final de lună și acum e cel mai potrivit. Apoi și pentru faptul că este mai ușor de filmat după o așa lungă pauză.

Pentru cele care doriți să vedeți clipul video cu favoritele lunii, îl găsiți mai jos. Iar pentru cele care doriți să citiți, vă voi spune câteva cuvinte despre fiecare produs favorit al lunii Septembrie.

2 produse elmiplant Care Lab Mama

Gelul relaxant pentru picioare l-am folosit foarte des în ultima perioadă și m-a ajutat enorm ca să-mi ”ușurez” picioarele umflate de la stat în picioare 7-8 ore la muncă. Se aplică prin masaj de la glezne spre genunchi, respectiv coapse. Are un miros subtil mentolat, fără să dea senzația de frig. Are ingrediente naturale și benefice pielii. Este testat dermatologic și este dedicat femeilor însărcinate sau proaspetelor mămici, sau oricui are nevoie. Mai multe detalii găsiți în articolul dedicat aici (+un concurs).

Crema împotriva vergeturilor mi-a plăcut mult să o folosesc pentru că este hrănitoare, lasă pielea fină și elastică. Are ingrediente naturale și benefice pielii. Poate fi folosită în siguranță de femeile însărcinate sau de mamele care alăptează, fiind un produs dedicat acestei perioade din viață. Mai multe detalii despre produs, găsiți aici în articolul dedicat. Produsele se găsesc exclusiv în farmacii.

favoritele lunii septembrie elmiplant loreal la roche posay viridis cosmetics debora tentis pareri

2 produse elmiplant Care Lab Sensitive

Despre gama Sensitive am mai vorbit și pe youtube și aici pe blog. Chiar am un articol detaliat despre aceată gamă și despre fiecare produs în parte. Îmi plac toate cele trei produse, iar crema de zi și cea de noapte le-am folosit aproape zilnic pe amândouă.

Crema de noapte pentru ten sensibil este totuși preferata mea din toată gama. Este o cremă hidratantă și nutritivă care oferă hidratare de lungă durată și hrănește fără să încarce tenul. Se absorbe ușor în piele și nu lasă peliculă grasă. Pe dimineață tenul este catifelat și hidratat. Știi că mie îmi place să schimb produsele pentru ten în funcție de dorința și necesitatea tenului în ziua respectivă. Dacă pentru ten am folosit-o în proporție de 90% din zilele ultimelor două luni, ei bine, pentru îngrijirea gâtului și decolteului am folosit-o doar pe ea. Este crema mea preferată pentru îngrijirea gâtului și cred că așa va rămâne. Se găsește doar în farmacii.

favoritele lunii septembrie elmiplant loreal la roche posay viridis cosmetics debora tentis pareri

Serumul elmiplant MultiCollagen

Serumul MultiCollagen face parte din cea mai nouă gamă de produse lansată de elmiplant. Este o gamă mai diferită puțin. Are ingrediente benefice tenului recunoscute prin medalii, așa cum este activul Collagen Restorer. Este totuși deosebită și prin faptul că are un miros mai intens față de celelalte produse existente marca elmiplant. Am să vă spun mai multe despre această gamă într-un articol dedicat. Oricum, serumul acesta cu colagen este un serum super ușor, ca și apa. Se absorbe repede în piele și lasă tenul fin, elastic și în timp mi-a uniformizat nuanța și aspectul tenului. Chiar îmi place și îl recomand. Poate fi găsit online aici.

L’Oreal masca Pure Clay Exfo Mask

Luna aceasta am folosit cu drag și tot mai des masca exfoliantă de setul celor trei măști L’Oreal cu argilă. Aceasta e varianta roșie care se folosește pentru a exfolia tenul. Se aplică pe tenul umed, se lasă să se usuce și când se îndepărtează de pe ten se face masaj ușor. Astfel îndepărtăm pielea moartă și curățam porii. Îmi place pentru că lasă tenul curat, luminos și foarte plăcut la atingere. Online o găsiți aici. 

favoritele lunii septembrie elmiplant loreal la roche posay viridis cosmetics debora tentis pareri

Garnier soluția micelară bifazică

Am cumpărat-o când s-a lansat, am început atunci să o folosesc și apoi am pus-o deoparte. Acum i-a venit rândul și am apelat cu încredere la ea pentru că este o apă micelară care curăță bine orice machiaj. Are particule uleioase dar eu oricum folosesc gel de curățare după demachiere și atunci tenul meu este curat. Îmi place să o folosesc în special pentru demachierea ochilor și a buzelor când folosesc produse rezistente la apă. O primă impresie am scris aici, iar online o găsiți aici.

Effaclar gel de curățare

Este un gel de curățare ideal pentru tenul mixt/gras și sensibil. Nu conține săpun, alcool, parafine și alte minunății iritante pentru ten. Curăță foarte frumos tenul, fără să-l usuce sau deshidrateze și folosit regulat ajută la reglarea secreției de sebum. Am scris părerea mea detaliată zilele trecute aici, iar de cumpărat îl găsești aici la ofertă.

favoritele lunii septembrie elmiplant loreal la roche posay viridis cosmetics debora tentis pareri

Viridis Cosmetics – crema pentru mâini și corp

Produsele Viridis Cosmetics sunt produse naturale create de o farmacistă din Oradea, Mihaela Bogdan. Crema de mâini și corp este unul dintre produsele pe care le testez, cu aceasta am început și am rămas fidelă. Este o cremă foarte nutritivă care conține ulei de macadamia, glicerină, unt de shea, uree, vitamina E și câteva uleiul naturale. Este testată dermatologic și este o cremă chiar foarte hrănitoare, care reface frumos pielea mâinilor și a corpului. Fiind bogată în îngrediente care benefice pielii, nu e nevoie să folosești cantitate mare și astfel este chiar spornică. Mai multe despre produsele pe care le testez am să vă spun în curând într-un articol dedicat. Detalii despre prețuri și livrare găsiți pe site-ul oficial viridiscosmetics.ro

Andalou CC Cream Sensitive

Crema CC varianta Sensitive de la Andalou o folosesc din vară, de când s-a lansat și cred că știi deja părerea mea despre ea de pe rețelele de socializare, respetiv Youtube. Este o cremă cu ingrediente benefice pielii, adică toate ingredientele din compoziția ei sunt benefice pielii. Conține oxid de zinc 20% care ne oferă un SPF 30 de origine fizică. Este atât de bine creată, încât la așa mare concentrație de oxid de zinc nu lasă peliculă albă. Are o ușoară culoare ca cea naturală a pielii și oferă luminozitate pielii. Îmi place teribil de mult această cremă pentru ingredientele naturale și protecția mare pe care le conține. Online o găsiți aici, sau în magazinele fizice Secom din țară.

clipul video cu favoritele lunii Septembrie

Iar acum te las să vizionezi și clipul pe carel-am creat tot pentru tine și te invit să-mi spui dacă ai încercat careva dintr aceste produse și ce părere ai despre ele.

Nu uita să mă votezi la Școala de Beauty Vlogging iar eu în curând vreau să vin cu articole și clipuri mai deosebite pentru voi.

Te pup!

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?