Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials

Effaclar gel de curățare ten mixt și gras | păreri

Ați tot văzut pe Instagram că folosesc Effaclar gel de curățare în rutina mea de îngrijire. Aproape am terminat un tub mare din gelul de curățare Effaclar pentru ten mixt sau gras, așa că este timpul să vă spun părerea mea.

Trebuie să vă spun că eu mai încerc produse noi de câte ori am ocazia, pentru că îmi place să testez. Dar, când găsesc un produs perfect pentru tenul meu, îl folosesc cel mai des pe acela. De obicei revin la ce îmi place, sau încerc produse noi câteva zile la rând și apoi recurg la preferatul din acea perioadă. Mai am perioade când amestec produsele pentru că am învățat să-mi ascult tenul și îmi aleg produsele în funcție de necesitățile tenului meu.

Acest gel de curățare Effaclar l-am descoperit prin primăvară-vară cand s-au lansat mai multe produse noi în gama Effaclar. Atunci am testat produsele cu ajutorul acelui kit cu mini produse pe care îl găsiți online aici. După ce am terminat mini produsele, mi-am cumpărat gelul de curățare in varianta mare. Și cred că asta spune tot ?



effaclar gel de curatare la roche posay pareri deboratentis.ro

Părerea mea despre Effaclar gel de curățare

Da, îmi place foarte mult acest gel de curățare! De-a lungul anilor am folosit diverse geluri de curățare pentru ten mixt. Am avut mare succes în urmă cu vreo 5 ani cu Cleanance gel de la Avene (părerea mea aici). Apoi am trecut la Sebium gel de la Bioderma (părerea mea aici) și acum am ajuns la Effaclar de la La Roche Posay. Toate aceste trei geluri de curățare îmi plac, dintre cele dermatocosmetice, dar mai am câteva din zona de cosmetice despre care voi vorbi altă dată.

effaclar gel de curatare la roche posay pareri deboratentis.ro



Ce are diferit gelul de curățare Effaclar?

Este un gel de curățare dermatocosmetic dintr-o gamă dedicată tenului mixt sau gras +/- sensibil. Este un gel fin din care se folosește foarte puțin, curăță super frumos tenul fără să-l usuce. Dintre cele trei enumerate mai sus, acesta mi se pare că este cel mai blând dar la fel de eficient. Este normal și evident, că pentru tenul gras gelul de curățare trebuie asociat cu un tratament ca să obții rezultatele dorite. Pentru mine, cu ten mixt și pentru această perioadă este ideal și suficient pentru a ține excesul de grăsime sub control.

Am folosit și tratamentul Effaclar Duo+ în vară când am avut nevoie, pentru că tenul meu a fost mult mai gras, dar acum nu mai am nevoie și folosesc gelul de curățare.

effaclar gel de curatare la roche posay pareri deboratentis.ro



Concluzie

Effaclar gel de curățare de la La Roche Posay este un gel de curățare foarte bun pentru tenul mixt sau gras care uneori este și sensibil. Curăță frumos tenul fără să-l deshidrateze și fără să irite ochii sau pielea. Nu conține săpunuri, alcool sau alte chestii nefolositoare sau dăunătoare pentru piele. Este dermatocosmetic, testat dermatologic.

Un tub de 200ml ajunge cam 6 luni, folosit de două ori pe zi, dimineața și seara. dar găsim și varianta de 400ml care are și pompiță.

Gama Effaclar cuprinde produsele care, după părerea mea sunt cele mai actualizate cu nevoile tenului din ultima perioadă. Faptul că cei de la La Roche Posay fac studii în continuare ca să adapteze produsele la nevoile tenului în acest moment, mă face să-i apreciez și mai mult.



Recomand cu încredere acest gel de curățare și toată gama Effaclar pentru persoanele cu ten mixt, gras și sensibil. Mă repet, din punctul meu de vedere este gelul de curățare cu compoziție și efect cel mai bine adaptat la nevoile tenului din perioada aceasta. Și mă refer la anul 2017.

Cunosc multe persoane care îl folosesc deja și sunt super mulțumite. Sunt curioasă dacă tu l-ai încercat și ce părere ai despre el. Gelul de curățare Effaclar îl găsiți doar în farmacii sau online pe Farmacia Silva aici sau pe emag aici la prețuri între 36-43 lei.

cumpara gelul de curatare effaclar

Anthelios XL SPF50 fluid ultra lejer
Serozinc
Apa micelară Ultra La Roche Posay
Effaclar gel de curățare
Anthelios XL SPF50 fluid ultra lejer
Serozinc
Apa micelară Ultra La Roche Posay
Effaclar gel de curățare
Anthelios XL SPF50 fluid ultra lejer
Serozinc
Apa micelară Ultra La Roche Posay
Effaclar gel de curățare



Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?