Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Inkey List PHA toner 100ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml

3 produse pentru graviduțe și mămici #elmiplantCareLab MAMA



Știu că am printre cititoare sunt câteva doamne care vor deveni mămici în curând și altele care au născut deja și se bucură de minunea lor. Pentru voi și pentru prietenele voastre graviduțe sau proaspete mamici, este acest articol, cu dedicație!

Așa cum știm cu toate, în perioada sarcinii și a alăptării, organismul femeilor se schimbă foarte mult. Și mă refer la schimbări de toate felurile, de la cele hormonale la cele fizice. Faptul că hormonal organismul se schimbă, această schimbare influențează aproape toate procesele organismului. Este normal și foarte bine. Bebe are nevoie de toate vitaminele și totul se învârte în jurul lui și pentru bebe. Este evident că și pielea are de suferit, pe lângă faptul că nu mai putem folosi aceleași produse pe care le foloseam înainte să rămânem însărcinate, nu?

Ca farmacist, ajungem uneori în situația de a vrea să-i recomanzi graviduței sau mămicii produse cât mai curate la ingrediente, create special pentru ele, fără să punem în pericol sănătatea bebelui. Din păcate, mi s-a întâmplat să nu am ce să-i recomand, să nu am produse specifice graviduțelor sau mămicilor care alăptează.

Și normal că am comandat de urgență toată gama și în dublu exemplar când am aflat că cei de la elmiplant au lansat gama aceasta Care Lab MAMA, dedicată exclusiv comercializării în farmacii. Acum am ce să recomand și între timp le-am încercat și eu, deși nu sunt nici graviduță, nici mămică. dar vă spun mai jos detaliile.

elmiplant care lab mama pareri deboratentis.ro

Gama elmiplant Care Lab MAMA conține 3 produse și sunt cumva, cele de bază în îngrijirea pielii la femeia însărcinată sau mama care alăptează. Au fost inspirate din frumusețea și grija mamelor și se bazează pe sinergia dintre natură și știință. Formulele sunt dedicate folosirii în perioada sarcinii sau alăptării când femeia are nevoie de o îngrijire delicată. Produsele sunt testate dermatologic și clinic din dorința de a da mamei siguranța că aceste produse nu influențează sănătatea bebelușului în sarcină sau în primele luni de viață.

Ce conține gama elmiplant Care Lab MAMA și unde o găsim?

Mă repet, dar hai să vedem exact ce produse conține gama elmiplant Care Lab Mama:

  • Crema antivergeturi bogată în ingrediente active, special concepută pentru prevenirea vergeturilor și pentru îngrijirea zonei predispuse la vergeturi. Se recomandă în timpul sarcinii sau după naștere pe zonele problematice, mai exact șolduri, coapse, abdomen și bust. Conține Extract de NutriOat care este un ingredient activ natural derivat din orez. Astfel se asigură pielii confort imediat, tonifiere, elasticitate și fermitate. Este demonstrată capacitatea lui de a stimula sinteza componentelor care susțin procesul natural de vindecare a pielii. Mai are unt de shea 100% natural pentru hidratarea și îngrijirea pielii iar uleiul de Argan 100% natural previne deshidratarea pielii. Mai conține Acid Hialuronic, D-Panthenol și SensiProAct, componente care ajută la hidratare de durată, calmarea pielii și susțin funcția naturală de barieră a pielii.

    elmiplant care lab mama pareri deboratentis.ro

  • Gel relaxant pentru picioare care a fost conceput special pentru mămicile cu picioare umflate, grele și dureroase. Este dedicat graviduțelor și mămicilor pentru a oferi alinare, calmare și senzație de răcorire la nivelul picioarelor. Are un miros ușor mentolat, pentru cele care nu suportă acest miros este bine de știut, în schimb pentru majoritatea oferă plăcere. Conține Frescolat – un ingredient care ajută la ameliorarea simptomelor de picioare obosite, grele și dureroase. Mentolul și complexul de uleiuri 100% naturale au fost adăugate pentru propietățile lor antiseptice, protectoare și de tonifiere. Stimulează microcirculația și astfel va diminua senzația de picioare umflate. Complexul SensiProAct îl cunoaștem deja și este responsabil de acțiunea anti-iritantă, de protejare și hidratare a pielii, întărind funcția naturală de barieră a pielii.

    elmiplant care lab mama pareri deboratentis.ro

  • Crema pentru remodelare și fermitate a fost concepută special pentru proaspetele mămici. Datorită componentelor asigură fermitatea pielii și ajută la remodelarea siluetei după naștere. Conține ingrediente active de origine naturală, la fel ca și celelalte produse, este testată dermatologic și clinic pentru graviduțe și mămici. SkinRecover Complex este format din 3 agenți care repară, hrănesc și netezesc pielea deteriorată. 3D SlimFit este un ingredient activ cu triplă acțiune anticelulitică demonstrată. Intensifică arderea grăsimilor, inhibă absorbția lipidelor și diminuează semnificativ aspectul celulitei. Untul de shea 100% natural, uleiul de argan 100% natural, D-Panthenolul și SensiProAct ajută la menținerea hidratării pielii, calmează pielea și susțin funcția naturală de barieră a pielii.

    elmiplant care lab mama pareri deboratentis.ro

Rezultate dovedite clinic

Toate cele trei produsele au fost testate dermatologic și clinic și se pot folosi în siguranță pentru mămici, cu bebele în burtică sau care alăptează. Trebuie să recunosc că rezultatele clinice arată promițător. 21 de femei în contextul în care foarte puține femei au curajul să testeze produse noi atunci când sunt însărcinate. Din acest motiv nu prea există pe piață produse sigure în sarcină și alăptare. Totuși, având ingrediente de origine naturală care se cunosc deja că sunt sigure pentru gravide și mămici, este de încercat fără frică. Iar acum că sunt testate dermatologic, clinic, pe mămici (exemplu Adina de la Super-Mami) și de către alte paciente de-ale mele, eu le recomand cu încredere.

Îmi place foarte mult precizarea de pe ambalaje unde se specifică să evităm aplicarea cremelor pe cicatricea de la operația de cezariană. Trebuie să respectăm regulile de igienă înainte de alăptare atunci când folosim crema pe zona sânilor. Iar pentru gelul relaxant iubesc faptul că se specifică masajul de la glezne spre coapse. Orice produs care stimulează circulația la nivelul picioarelor sau se folosește pentru picioare umflate, pentru vânătăi sau dureri, se aplică prin masaj de la glezne spre genunchi, respectiv spre coapse. Dacă nu v-a spus medicul sau farmacistul până acum, să nu uitați niciodată acest aspect.

Toate produsele au pH neutru:

elmiplant care lab mama pareri deboratentis.ro

elmiplant care lab mama pareri deboratentis.ro

elmiplant care lab mama pareri deboratentis.ro

De ce le recomand?

Răspunsul este foarte simplu: pentru că am încredere în ele. Au componente active excelente, nu conțin alcool, parabeni, parafine sau ftalați. Sunt evaluate pentru siguranța mamei și a bebelușului înainte și după naștere, sunt hipoalergenice și este un brand de încredere.

Eu personal le folosesc de puțin timp, iar pentru vergeturi și celulită trebuiesc folosite câteva săptămâni la rând ca să vezi rezultate în centimetri. Ce pot să vă spun este că gelul relaxant pentru picioare chiar relaxează și diminuează durerea. Eu stau în picioare cel puțin 8 ore pe zi, cu maxim 10 minute pauză când introduc vreo factură. În câțiva ani de când lucrez m-am obișnuit în principiu, dar am zile când (din cauza alimentației mai mult) mi se umflă picioarele și mă dor de numa. Pe soț l-am învățat și acum știe ce are de făcut, ce trebuie folosit și cum se face masaj, așa că sunt o norocoasă. Ce-mi place la acest gel, este că dă puțin senzație de răcorire, dar nu prea tare ca să-mi fie frig.

Despre creme pot să vă spun că au un miros fin, au texturi foarte delicate și foarte plăcute la atingere. Se absorb ușor, nu sunt prea grase și cred că vor fi plăcute de aproape toate graviduțele sau mămicile. Tu știi că nu ți-aș recomanda ceva în care nu am încredere.

În farmacie, am câteva mămici care le folosesc și sunt mulțumite, dar am mai multe fete tinere care le folosesc deja. Domnișoarele în creștere tind să facă vergeturi și uneori chiar celulită. Pentru că au formule atât de delicate, le recomand fetelor și doamnelor de orice vârstă.

elmiplant care lab mama gravide insarcinate mamici pareri

Surpriză!

Gamele elmiplant Care Lab Sensitiv despre care am scris aici, Care Lab Sun despre care am scris aici și gama aceasta Care Lab MAMA se găsesc exclusiv în farmacii și au fost create din grijă pentru pielea sensibilă și respectiv pentru graviduțe și viitoare mămici. Prețurile lor sunt chiar accesibile, produsele din gama Care Lab MAMA costă între 25-41 lei. Adina și Ana au testat această gamă, ele fiind deja mămici și veți găsi detalii la fiecare pe blog.

Pentru că am încredere și iubesc produsele elmiplant, de data aceasta vreau să testezi împreună cu mine această nouă gamă Care Lab MAMA. Dacă ești însărcinată, ești proaspătă mămică sau vrei să le faci cadou unei viitoare mămici, ai sansă să câștigi acest set de trei produse cadou de la elmiplant.

Ești însărcinată sau proaspată mămică? Felicitări! Te rog spune-mi într-un comentariu de ce iți dorești sa testezi produsele elmiplant Care Lab MAMA. Daca iti doresti sa castigi premiul pentru prietena ta, spune-ne de ce crezi ca i-ar placea sau i s-ar potrivi noile produse?

Concursul durează până în 6 octombrie, ora 22,00, iar câștigătoarea va fi anuntață zilele următoare, aici în articol. Nu uita să-mi lași adresa de email ca să te pot anunța. Te pup.

 

UPDATE

Câștigătoarea acestui concurs este Mihaela Veronica Pisau, Felicitări! Te rog să-mi scrii adresa și numărul de telefon folosind formularul din pagina Contact. Câștigătoarea a fost aleasă de reprezentanții elmiplant și va primi un set cu aceste trei produse din partea elmiplant. Vă mulțumesc fiecăruia pentru participare! Toamnă frumoasă!

elmiplant care lab mama gravide insarcinate mamici pareri

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?