Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml

Noua gamă elmiplant Care Lab Sun | păreri



Sunt tare bucuroasă să vă pot anunța că elmiplant vor avea 3 game noi de produse care vor fi disponibile doar în farmacii și în perioada următoare sper să am mai multe informații ca să le pot împărtășii cu voi.

Acest segment de produse deosebite pe care le găsiți doar în farmacii este categoria Care Lab care cuprinde 3 game: elmiplant Care Lab Sun – produsele cu protecție solară nou formulate, elmiplant Care Lab Sensitive cu produse dedicate tenului și pielii sensibile predispus la alergii și iritații, și elmiplant Care Lab Mama care cuprinde produse destinate viitoarelor și proaspetelor mămici care vor îngrijii pielea sensibilă a mamicilor în timpul sarcinii și după naștere.

Eu aștept cu mare nerăbdare să descopăr și produsele din celelalte game Care Lab, dar azi vă spun câteva cuvinte despre gama elmiplant Care Lab Sun și primele impresii despre două produse pe care le-am încercat deja.

Ca o scurtă introducere, gama Care Lab Sun combină un sistem inovator de protecție 3D (UVA+UVB+IR) care asigură protecție împotriva razelor ultraviolete (UV) nocive pielii și blochează radiațiile infraroșii (IR). Aceste produse asigură o protecție împotriva arsurilor solare, a îmbătrânirii premature a pielii și previn afecțiunile degenerative ale pielii cauzate de radiațiile solare. Gama cuprinde 5 produse, dintre care două produse sunt pentru ten, două pentru corp și un produs sub formă de spray care poate fi folosit atât pe ten cât și pe corp.

Pentru față avem două produse, o cremă de față matifiantă SPF 30 care conține pe langă ingredientele care oferă protecție solară UVA+UVB+IR și ingrediente benefice tenului cum sunt vitamina E, D-panthenol, betacaroten, sensiproact, alantoină, dar și o tehnologie anti strălucire care oferă tenului un aspect mat.

Al doilea produs pentru ten este crema de față pentru ten sensibil SPF 50 care are o formulă avansată de protecție, este hipoalergenică, îmbogățită cu acid hialuronic pentru hidratare, vitamina E pentru refacere și betacaroten. Nu conține parabeni, parafine, alcool, etanolamina și parfum și are rezistență sporită la apă. Formează un film transparent la nivelul pielii sensibile pentru protecție împotriva razelor UVA+UVB+IR și pentru a menține tenul hidratat și fără iritații.

Pentru corp avem disponibile două produse: un ulei de plajă SPF 15 UVA+UVB+IR care conține ulei abisinian, betacaroten, vitaminele A, E, F, un produs lejer care se absoarbe rapid în piele și este rezistent la apă și o loțiune de corp SPF 30 cu protecție ridicată UVA+UVB+IR care conține betacaroten, vitaminele A, E, F, betaină 100% naturală, D-panthenol și alantoină. Este o formulă hipoalergenică și este rezistentă la apă.

Al cincilea produs din această gamă este o loțiune spray pentru față și corp cu SPF 30, care este special concepută pentru a putea fi utilizată de întreaga familie. Conține același complex inovator de protecție UVA+UVB+IR, vitaminele A, E, F, betaină 100% naturală, D-panthenol și alantoină. Este o formulă hipoalergenică, testată dermatologic și are rezistență sporită la apă.

Toate produsele au prețuri foarte accesibile, adică în jur de 30-35 lei produsele pentru față și corp și în jur de 55 lei loțiunea spray family pentru față și corp. Produsele se găsesc doar în farmacii.

crema de fata ten sensibil spf 50

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
google_ad_client: „ca-pub-2266768606869402”,
enable_page_level_ads: true
});

Părerea mea

Dintre toate cele cinci produse, mi-am cumpărat două care aș zice eu că sunt cele mai cu dichis din cauza protecției mare care poate uneori să fie neplăcută pe piele. Pe acest motiv și cu gândul că dacă îmi vor plăcea le voi lua cu mine la mare, am ales crema de față pentru ten sensibil SPF 50 și loțiunea de corp SPF 30. Exact cum am cerut doamnei din depozitul de medicamente, produsele cu protecția cea mai mare 🙂 Apropo, trebuie să reamintesc că aceste produse se găsesc doar în farmacii și eu le-am cumpărat prin farmacia mea.

Pentru farmaciștii interesați să le achiziționeze, eu le-am găsit în depozitul Onedia.
Inainte să vă spun cum s-au comportat aceste produse pe pielea mea trebuie să vă spun cum este și cum se comportă tenul meu. Am un ten ușor foto-sensibil și îmi apar pete și pistrui după 10 minute de expunere la soare dacă nu folosesc protecție solară adecvată, adică o protecție mare și eficientă și am mai pățit să-mi pătez tenul testând produse cu protecție neadecvată, așa că aveam câteva emoții și sceptica de mine s-a gândit o secundă dacă să riște sau nu.

trusa pentru plaja spf 50 spf 30 apa minerala crema de fata

Am zis fie ce-o fi și dacă aceste produse mă vor dezamăgi, va fi rău pentru că iubesc produsele elmiplant și toate produsele destinate tipului meu de ten mi se potrivesc perfect. Zis și făcut, mi-am aplicat crema de față frumos și loțiunea de corp cu 30 minute înainte să ies din casă și n-am luat cu mine alte produse, decât pe acestea în caz că vor trebui reaplicate, și apa minerală naturală ca să mă răcoresc înainte să reaplic produsele.

Crema de față pentru ten sensibil SPF 50 are o textură cremoasă ca și a unei creme nutritive și se simte foarte puțin pelicula protectoare. Inițial este o cremă albă și cum o intinzi ușor componentele grase ating pielea caldă, totul se topește și se transformă într-o peliculă transparentă.

Pentru o cremă cu protecție solară așa mare este o cremă lejeră ca și textura unei creme nutritive, care la atingere se simte pelicula protectoare dar pe ten nu se simte mai deloc. Această variantă nu este matifiantă și în primele minute are o ușoară strălucire dar în câteva minute totul se uniformizează.

Ca și rezistență, am rămas cu primul strat de cremă aplicat pe ten pentru vreo 5-6 ore, de la amiază până spre seară. Am fost la iarbă verde, nu am testa-o la bazin, dar am transpirat, mi-am pus mâna pe față și seara când am ajuns acasă și mi-am spălat tenul, am observat cum protecția solară incă era pe ten și am folosit gel de curățare ca să o îndepărtez.

Ca și protecție, tenul mi-a rămas la fel cum era înainte să-mi aplic această cremă, fără să mai aplic alte produse cu protecție solară. Nu mi-au apărut nici pistrui și nici pete în plus față de cele pe care le aveam deja pe ten, iar tenul a rămas hidratat și catifelat. Nu s-a deshidratat de la soare și nu au apărut nici un fel de pete după prima expunere la soare pe anul acesta.

Despre loțiunea de corp SPF 30 pot să spun cam același lucru, m-a protejat, nu m-am ars deloc, deși a fost prima expunere la soare pentru vara asta, a rezistat chiar bine, nu este lipicioasă, este lejeră și se întinde ușor.

Concluzie

Ca și concluzie, la prima folosire mi-a lăsat o impresie foarte bună și le voi folosi cu mare drag și încredere mai departe. Sigur le veți vedea în multe imagini și vreau să le duc cu mine la mare. Iar dacă tot veni vorba de mare, pregătesc câteva articole cu ce produse iau cu mine la mare și ce produse vreau să folosesc vara aceasta, așa că stați pe aproape pentru mai multe detalii. Celelalte produse elmiplant pot fi găsite online aici.
Ați încercat aceste noi produse cu protecție solară?

Le-ați văzut prin farmacii?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?