Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad

Ne pregătim pentru toamnă cu #elmiplantCareLab Sensitive

Odată cu schimbarea sezonului și pielea noastră își schimbă nevoile, așa că o ascult și mă conformez. Este un obicei vechi pentru mine ca în fiecare sezon să îmi schimb rutina de îngrijire a tenului și să adaptez produsele pe care le folosesc la nevoile tenului meu. Toamna aceasta am ales să introduc în rutina de îngrijire noile produse elmiplant Care Lab Sensitive. Hai să-ți spun mai jos de ce am ales să-ți vorbesc despre această nouă gamă, ca farmacist și consumator.

 Am tot spus eu aici pe blog și pe rețelele de socializare că cei de la elmiplant au scos pe piață trei game de produse care se găsesc exclusiv în farmacii sub numele de Care Lab. Una dintre aceste trei game este destinată îngrijirii tenului sensibil, de unde îi vine și numele. Pielea sensibilă este cel mai greu tip de ten de îngrijit și mă bucur că acum găsim o gamă specială. Gama Care Lab Sensitive cuprinde trei produse esențiale în îngrijirea tenului și anume loțiune micelară, cremă de zi și cremă de noapte.

elmiplant care lab sensitive deboratentis.ro pareri

Ce cuprinde gama Care Lab Sensitive

Crema de zi și crema de noapte au acțiune calmantă și hidratantă fiind create din ingrediente atent alese inspirate din natură, care ajută la calmarea pielii iritate sau sensibile, care oferă hrănire și hidratare adecvată și eficientă tenului. Produsele conțin o formulă hipoalergenică și testată dermatologic, îmbogățită cu patru componente principale.

  • SymSitive – un ingredient premiat și special dezvoltat pentru tenul hipersensibil . Este inspirat de arborele de mastic din zona Mediteraneeană cunoscut pentru calmarea rapidă a tenului sensibil. Astfel tenul are o toleranță mai bună la factorii agresivi externi și simptomele de roșeață, arsură sau înțepătură sunt reduse semnificativ.
  • SensiProAct – un ingredient cu efect anti-iritant care calmează și netezește pielea iritată.
  • Hydronutrient – componenta secretă al produselor elmiplant, care combină puritatea ingredientelor naturale cu puterea științei pentru a oferi pielii hidratarea adecvată.
  • D-Panthenol – ingredient foarte cunoscut pentru efectul de hidratare eficientă și senzația de confort oferită tenului.

Loțiunea micelară este special concepută pentru tenul sensibil și se poate folosi pentru ten, ochi și buze. Conține extract de flori de arnică 100% natural foarte renumit pentru efectul calmant și anti-inflamator adus pielii. Collastan Complex un complex marin format din colagen, elastină și glicogen care hidratează și ajută la protecția tenului. Alantoina și D-Panthenolul sunt adăugați ca și agenți de calmare și de îngrijire pentru ten. Este testată dermatologic și oftalmologic.

Toate produsele acestei game sunt testate dermatologic, au compoziții hipoalergenice, nu conțin alcool, nu conțin parabeni, parafine, coloranți sau iritanți.

Ai văzut că toate ingredientele sunt atent alese ca să ofere calmare, hidratare și hrănire tenului sensibil, dar eu le consider utile pentru oricare tip de ten, la orice vârstă.

elmiplant care lab sensitive crema deboratentis.ro pareri

De ce le consider utile și părerea pacientelor

Consider bine venită această gamă Care Lab Sensitive pentru că are componente atent alese, compoziție unică foarte aproape de nevoile tenului nostru în general, și au prețuri foarte accesibile. Aceste creme merită încercate pe toate tipurile de ten, după părerea mea, dar sunt o necesitate pentru tenul sensibil.

 Se găsesc exclusiv în farmacii la prețuri între 15-30 lei și eu le-am recomandat deja mai multor paciente din farmacia mea. Ca și farmacist le recomand cu încredere persoanelor cu ten sensibil, predispus la iritații și roșeată pentru că au componente cu rezultate demonstrate științific pe calmarea pielii sensibile.

Eu personal folosesc crema de seară de aproape două luni și vă spun mai jos părerea mea despre toate produsele. În farmacie, le-am recomandat multor doamne și fete pentru îngrijirea tenului sensibil și pot să vă spun că toate persoanele care le-au folosit deja sunt foarte mulțumite.

Știu că am insistat puțin pe ingredientele acestor produse, dar asta e realitatea. Am paciente tinere care le folosesc și tenul lor și-a refăcut bariera naturală de protecție. Nu mai au pete de ten uscat pe o parte și erupții cutanate pe altă parte. Am doamne la 50 ani care le folosesc și mi-au spus că tenul se simte mai elastic și mai catifelat.

elmiplant care lab sensitive crema zi deboratentis.ro pareri

elmiplant care lab sensitive crema noapte deboratentis.ro pareri

elmiplant care lab sensitive deboratentis.ro pareri

Părerea mea despre gama elmiplant Care Lab Sensitive

Cremele sunt perfecte în sezonul de toamnă-iarnă pentru toate tipurile de ten. Au texturi cremoase, hrănitoare dar foarte ușoare. Crema de zi intră super ușor în piele și nu lasă peliculă grasă ca să influențeze negativ produsele de machiaj. Crema de noapte este perfectă pentru refacerea și hrănirea pielii pe timpul nopții. Este genială pentru îngrijirea gâtului și a decolteului pentru că hidratează foarte frumos. Doar pe aceasta o folosesc pentru gât și decolteu și o să rămână în rutina mea ca și cremă pentru decolteu. Îmi place să folosesc ambele creme pe zona de sub ochi pentru că nu-mi irită deloc ochii.

Apa micelară este una blândă și am fost sceptică la început pe promisiunea ei de a îndepărta chiar și machiajul rezistent la apă. O perioadă am folosit-o în zilele când m-am machiat mai lejer. Faptul că nu are particule uleioase vizibile m-a dus cu gândul că nu o să poată îndepărta produsele rezistente la apă. De dragul testelor și ca să vă pot spune o părerea reală am încercat-o și pentru îndepărtarea machiajului foarte rezistent. Am fost uimită să descopăr că îndepărtează chiar și produsele foarte rezistente.

elmiplant care lab sensitive crema noapte deboratentis.ro pareri

Surpriză și Concurs!

Împreună cu Adina și Ana facem o leapsă prin care ne spunem fiecare părerea despre două game elmiplant Care Lab. Care Lab Sensitive pentru ten sensibil despre care am scris astăzi și Care Lab MAMA pentru îngrijirea viitoarelor și proaspetelor mămici despre care voi scrie peste câteva zile un articol detaliat. Adina și Ana au scris deja părerea lor despre gama Care Lab Sensitive și acum o provoc pe Adina să ne spună părerea ei despre produsele Care Lab MAMA.

Pentru că vreau să încerci și tu aceste produse, te invit la concurs. Răspunde-mi la întrebarea de mai jos și ai șansa să testezi cele trei produse din gama elmiplant Care Lab Sensitive.

Ai încercat produsele elmiplant Care Lab disponibile exclusiv în farmacii?

Daca da, ce produse și cum ți se par? Daca nu, spune-mi de ce ai vrea să testezi noua gamă?

Aștept răspunsul tău mai jos până pe data 24 septembrie, ora 22.00. Câștigătoarea va fi anunțată pe 25 septembrie 2 octombrie în acest articol. Te rog să-mi lași adresa de email ca să te pot contacta. M-aș bucura să văd că ai distribuit acest articol pe pagina ta de Facebook.

UPDATE

Câștigătoarea acestui concurs este Luminița Cioloca – Felicitări! Te rog să-mi scrii adresa de livrare prin mesaj privat în pagina Contact. Câștigătoare aleasă de reprezentanții elmiplant, care va primi acest set de produse din partea elmiplant. Vă mulțumesc tuturor pentru participare!

elmiplant care lab sensitive deboratentis.ro pareri

Ai grjă de pielea ta, ai doar una în viața aceasta. Te pup.

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?