Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Inkey List PHA toner 100ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml

Esențiale de toamnă + video

Bună dragelor! Avem clip nou și este filmat într-un peisaj superb din Munții Apuseni! Azi vă arăt ce produse am ales să folosesc în acest anotimp – produsele esențiale de toamnă. Te invit să vezi clipul și să-mi spui ce produse alegi tu să folosești toamna asta.

Pentru fiecare anotimp îmi place să schimb adaptez rutina de îngrijire conform cu cerințele tenului mei. Fiind pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii și de pielea mea, știu deja cam cum se va comporta tenul și pielea mea în fiecare anotimp. De cele mai multe ori știu ce alimente sau cosmetice vor supăra tenul. Așa că, dacă nu mi-e tare poftă sau dacă nu sunt prea curioasă, le voi evita.

Câteva produse și articole menționate în clip:

1 Curățare

esentiale de toamna debora tentis pareri andalou secom loreal elmiplant melkior balea

Effaclar gel de curățarehttp://bit.ly/2xIkXG5

Gelul Effaclar de la La Roche Posay este un gel de curățare pentru tenul mixt sau gras. Iarna tenul meu nu mai este la fel de gras pe cum este vara, așa că îl voi folosi doar seara după demachiere. Iar pentru dimineață voi trece la un gel de curățare mai blând, cum este cel de la Balea. Nu este chiar bătut în cuie care produs îl voi folosi dimineața și care seara, pentru că le voi schimba dacă tenul meu are nevoie. Spre exemplu, dacă urmează să merg la un eveniment sau dacă am mâncat nesătănos cu o zi înainte, vreau ca tenul meu să arate cât mai mat și voi folosi Effaclar și dimineața și seara.

esentiale de toamna debora tentis pareri andalou secom loreal elmiplant melkior balea

Măștile Pure Clayhttp://bit.ly/2xd3aWG

Măștile Pure Clay de la LOreal sunt preferatele mele în această perioadă ca și măști pentru curățarea tenului. Masca exfoliantă face parte din esennțialele de toamnă, dar și pe cea matifiantă sau iluminatoare le voi folosi atunci când voi simți nevoia.

2 Tratamente

Clipuri produse The Ordinaryhttp://bit.ly/2ykQhLu

Am creat o serie de clipuri despre produsele The Ordinary pentru pasionatele de îngrijirea tenului. Vei găsi în acest playlist clipuri cu sfaturi de produse pentru ten gras, pentru ten uscat, pentru prevenirea ridurilor și multe altele.

esentiale de toamna debora tentis pareri andalou secom loreal elmiplant melkior balea

Secom Andalou crema cu probioticehttp://bit.ly/2yIasFh

Crema cu probiotice o folosesc de prin primăvară (cred) și acum vreau să revin la ea pentru că vreau un ten luminos, mai tânăr și curat. Este o cremă bombă cu ingrediente naturale benefice pentru aproape orice tip de ten și chiar am rezultate bune folosind-o. Detalii mai multe găsiți în articolul dedicat.

Secom Andalou CC Cream SPF 30http://bit.ly/2fzltOu

Crema CC 1000 Roses de la Andalou o folosesc aproape zilnic de cât a apărut la noi. Îmi place mult pentru că are componente naturale și benefice tenului și pentru protecția fizică SPF 30 dată de oxidul de zinc 20%. Oferă o ușoară nuanțare tenului, fără să lase peliculă albă sau grasă.

3 Hidratare

esentiale de toamna debora tentis pareri andalou secom loreal elmiplant melkior balea

Elmiplant crema de zi cu nufărhttp://bit.ly/2iq3grc

Gama elmiplant cu extract de nufăr a fost a doua ca și preferată după gama cu acid hialuronic. Cremele acestei game sunt ușoare, au texturi de gel-cremă care se topesc pe ten. Hidratează în profunzime și fondul de ten nu oxidează peste ea, mă refet la crema de zi. Îmi plac foarte mult. Detalii găsiți în articolul dedicat.

Elmiplant Care Lab Sensitivehttp://bit.ly/2eZ03KB

Despre gama elmiplant Care Lab Sensitive am scris un articol foarte detaliat unde am spus tot ce trebuie să știi despre aceste produse. Sunt create special pentru tenul sensibil, sunt testate dermatologic, nu conțin substanțecu potențial alergenic, nu conțin alcool, parabeni sau parafine. Sunt creme nutritive lejere cu textură cremoasă dar care nu lasă peliculă grasă pe ten.

4 Produse pentru frumusețe

esentiale de toamna debora tentis pareri andalou secom loreal elmiplant melkior balea

Tutorial machiaj produse L’Orealhttp://bit.ly/2kfvUfn 

În cadrul Școlii de Beauty Vlogging am fost provocată să fac primul meu tutorial de machiaj și am făcut unul inspirat din Paris Fashion Week ediția de toamnă. Am folosit doar produsele dragi mie pe care le folosesc și acum.

5 Sănătate

System Well de la Secom este un complex de minerale și vitamine esențiale pentru refacerea și stimularea imunității organismului nostru. Eu folosesc astfel de vitamine și minerale în fiecare toamnă ca să-mi întăresc sistemul imunitar și să mă feresc de virușii pe care pacienții îi aduc în farmacie. În plus, și eu mă simt mult mai energică și mai bine dispusă după ce fac o astfel de cură cu vitamine.

esentiale de toamna debora tentis pareri andalou secom loreal elmiplant melkior balea

Abonează-te la canalul meu

Abonează-te să afli prima când public un nou clip: https://goo.gl/VG1OZp

Tu ce produse esențiale ai pentru această toamnă?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?