Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Inkey List PHA toner 100ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml

Produsele săptămânii #2 – Ziaja, The Ordinary, elmiplant, Elseve

Rutina de dimineață este una destul de simplă, zic eu, doar cu produsele esențiale pentru îngrijirea tenului meu mixt și primele semne ale vârstei de 30 ani.

Gelul de curățare de la Ziaja îmi place tot mai mult pe zi ce trece și chiar mă gândeam că o să-mi pară rău când se termină pentru că deja mai am doar un sfert din produs în flacon. Curăță bine, nu usucă tenul ca să fie deranjant, reglează secreția de sebum așa bșând cum am nevoie și îmi place tare mult.

Serul de acid hialuronic și B5 de la The ordinary este următorul produs pe care îl aplic pe ten. Imediat ce tenul este curat aplic serul el având o bază apoasă se absoarbe repede și își poate face treaba, aceea de a hidrata epiderma. Produsele The Ordinary se pot comanda aici.

După câteva secunde în care se absoarbe serumul cu acid hialuronic, aplic serum antirid pentru ochi de la Elmiplant din gama Genovate care îmi place foarte mult și nu se va mai găsi pe piață pentru că nu se mai produce și am vrut să-mi cumpăr încă un flacon de rezervă dar tot ce am găsit au termene scrute, așa că mă bucur de cât am în acest flacon și apoi voi căuta altceva.

Următorul pas este aplicarea cremei hidratante revitalizante și folosesc noua cremă cu extract de nufăr de la Elmiplant, care îmi place foarte mult. Hidratează bine dar produsul se absoarbe foarte repede în piele. Mi-e cam greu să descriu acum, ideea este că hidratează și nu îngrasă tenul și cred că va fi perfectă și la vară. Urmează un articol mai detaliat despre aceste produse iar o primă impresie găsiți aici sau în acest video.

Închei rutina de dimineață cu crema mea preferată cu SPF 50 și anume Anthelios XL Anti-shine de la La Roche Posay colorată, pe care am folosit-o toată vara și încă mai am puțin în tub. Îmi place mult că protejează bine tenul de razele UV, uniformizează nuanța tenului fiind varianta colorată și are un finish mat cu efect anti-strălucire care îmi place super mult. Review aici.

Rutina de seară este puțin mai complexă pentru că acord o atenție deosebită unor imperfecțiuni ale tenului meu și vreau să le tratez așa cum trebuie.

Încep prin a-mi demachia tenul cu apa micelară pentru ten sensibil Sensitive de la Ziaja care îndepărtează ușor machiajul normal (o folosesc doar pe ten) iar apoi folosesc demachiantul bifazic de la Elmiplant pentru a-mi demachia ochii și rimelul rezistent la apă. Combinația aceasta face o treabă super bună pentru tenul meu și îmi place mult.

Îmi curăț tenul de toate imperfecțiunile cu gelul de curățare de la Ziaja pe care îl folosesc și dimineața și v-am spus părerea mea mai sus, iar apoi încep tratamentele pentru ten.

Primul tratament aplicat este cel cu acid hialuronic și B5 de la The Ordinary, produs pe care îl folsesc și dimineața și după ce acesta s-a absorbit bine, aplic o cantitate mică din soluția cu retinol, tot de la The Ordinary. Nu folosesc zilnic soluția cu retinol pentru că nu vreau să-mi sensibilizez prea tare tenul, dar ziua descrisă azi a fost rândul lui. Serul cu retinol îl folosesc cam de două ori pe săptămână, atunci când în ziua anterioasă și în ziua următoare nu folosesc alți exfolianți chimici sau fizici, dar am să vă spun mai multe într-un articol dedicat.

După ce s-a absorbit serul cu retinol aplic crema de noapte cu extract de nufăr de la Elmiplant, într-o cantitate mică cât să-mi hidrateze suficient tenul pentru că nu vreau să-l încarc în plus față de serumurile tratament.

Pentru îngrijirea părului, săptămâna aceasta am folosit cu mare drag noua mască cu argilă extraordinara de la Elseve, care îmi place super mult. O aplic pe părul umed înainte de șamponare, o las câteva minute să acționeze depinde câtă răbdare am sau depinde cât de încărcat îmi este scalpul, și apoi o îndepărtez cu apă caldă. Ca specificație, această mască se aplică pe scalp, nu pe lungimea părului pentru că ea purifică scalpul și îndepărtează impuritățile și sebumul de la nivelul scapului și a rădăcinilor părului. Am scris un articol aici și v-am arătat-o în acest clip aici.

Datorită măștii cu argilă este suficient doar o singură șamponare și părul meu este curat și dacă veți folosi masca, veți observa că șamponul face spumă de la prima aplicare și este nevoie doar de o singură aplicare. Folosesc acest șampon de la Dove care îmi place mult pentru că dă volum părului și îl curăță bine.L-am recumpărat de câteva ori.

Balsamul pe care îl folosesc acum este tot de la Dove dar este varianta cu uleiuri și îl aplic doar pe lungimea părului, fără să mă apropiu de scalp. Părul meu are foarte mult volum pe lungimea lui și din acest motiv folosesc balsamul pe lungimea lui.

Pentru a-mi îngriji și a-mi cuminții părul, aplic tot pe lungimea lui uleiul extraordinar de la Elseve chiar pe părul umed înainte să-l usuc cu uscătorul de păr și dacă este nevoie reaplic o cantitate mică după ce părul este uscat complect.

Acestea au fost produsele folosite săptămâna trecută, defapt unele produse le folosesc de mai multe săptămâni, dar aceasta a fost combinația de produse pentru săptămâna trecută.

Ați folosit careva dintre aceste produse?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?