Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml

L`Oreal Elseve gama cu argilă extraordinară | prima impresie



Cei de la L`Oreal au lansat cu ceva timp în urmă în Europa și de curând și în România o gamă de produse mai deosebite, zic eu, care conțin 3 tipuri de argilă extraordinară. Gama cuprinde o mască de păr care se folosește înainte șamponare pentru a purifica părul și pentru a elimina sebumul de la nivelul scalpului, un șampon și balsam care conțin tot argilă extraordinară destinate părului cu tendință de îngrășare la rădăcină și un șampon uscat care promite să dea volum și să îndepărteze sebumul scalpului fără să încarce firul de păr și fărăsă lase reziduri pe firul de păr sau pe scalp.

Nu cunosc toate amănuntele despre aceste produs, dar știu că au în compoziție 3 feluri de argilă diferite pentru a oferi un efect de detoxifiere și pentru a elimina sebumul de la nivelul scalpului care este foarte supărător.

Am și folosit deja masca purificatoare pre-șamponare cu argilă extraordinară și îmi place foarte mult. În primul rând pentru că mi-a eliminat sebumul după abia 2-3 minute de ținut masca pe păr, apoi nu a mai fost nevoie să mă șamponez de două ori, așa cum făceam pănă acum. Precizez că șamponul și balsamul sunt cele pe care le aveam deja în casă și le folosesc de mai bine de o lună. Revenind la idee, nu a fost nevoie să mă șamponez de două ori, iar după bașsam și lempezire, părul meu a fost mult mai moale, ușor și foarte curat.

Repet, am folosit doar masca din această gamă și mi-a plăcut foarte mult,motiv pentru care voi cumpăra și șamponul și balsamul din aceeași gamă și aștept să văd când va fi nevoie să folosesc șamponul uscat ca să vedem cum se comportă. Sunt deja la a treia zi după folosirea măștii și nu simt nevoia de aplica șamponul uscat sau să mă spal înapoi, poate mâina va fi nevoie.

Știu că e mare nebunie cu aceste produse și multe fete care le-au primit pentru testare, eu le-am cumpărat de curioasă pentru că am văzut că au fost lăudate la fetele din Europa unde a apărut mai devreme. Produsele pot fi găsite pe aoro.ro aici. sau la preț mai mic șamponul și balsamul pe 1001cosmetice – aici.

(UPDATE ULTERIOR)

Am încercat și celelalte produse din gamă și am filmat un clip cu părerea mea despre fiecare produs din această gamă. Găsiți mai jos parerea mea detaliată:

Ai încercat noile produse L`Oreal Elseve cu argilă extraordinară?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?