La Roche Posay Anthelios XL SPF 50 – review

La Roche Posay Anthelios XL SPF 50 – review


Știu că vara este deja pe sfârșite, dar totuși cred că acum este un moment propice să vă spun părerea mea despre o cremă pe care am folosit-o toată vara.


Și dacă v-am spus deja că am folosit-o toată vara, începeți să vă faceți o părere. Da, așa este, crema Anthelios XL SPF 50 colorată și cu efect anti-strălucire a fost crema verii pentru mine, datorită compoziției, efectului și aspectului său pe fața mea.


Am pomenit această cremă de prea multe ori, vara aceasta, în diferite articole și diferite clipuri, a fost favorita mea timp de două luni, am dus-o la mare și am folosit-o zilnic acasă și la muncă… așa că nu mai are nevoie de o prezentare prea mare și mă voi rezuma doar la aspectele importante despre această cremă.

Anthelios XL SPF 50+ anti-shine este o cremă pentru față cu factor de protecție mare și efect anti-strălucire care, chiar protejează împotriva razelor UVA si UVB, petele existente sunt diminuate și apoi dispar și la o aplicare zilnică pot să vă spun pe pielea mea, că nu apar pete sau pistrui de la soare.

Efectul său anti-strălucire rezistă în jur de 8 ore, la fel ca și protecția solară. Totuși, dacă mergeți la ștrand sau la mare, sau dacă transpirați excesiv în zona frunții și a feței în general, vă recomand să o reaplicați la 3-4 ore ca să vă mențineți un strat protector compact împotriva petelor de soare.

La mine a funcționat foarte bine și având în vedere că am folosit-o zilnic toată vara,m-a ferit de pete și pistrui și tenul meu nu a îmbătrânit excesiv pe timpul verii, cei 75 lei cât am dat pe ea, au fost cea mai bună investiție. Vine mai puțin de 1leu/zi.

Cel mai bun preț l-am găsit pe aoro – aici.

Mai jos aveți și un video în care vă spun mai multe.Nu uitați să vă abonați pentru a fila curent și cu alte păreri.


Voi ce cremă cu SPF ați folosit vara asta?
 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns