Comanda cu produse The Ordinary | pareri

Comanda cu produse The Ordinary | pareriDespre The Ordinary pareri

În urmă cu două săptămâni am comandat primele mele produse The Ordinary. Le-am comandat pentru că am văzut că sunt multe persoane din lumea beauty care le lăudă. În plus, sunt accesibile la preț, așa că am zis hai să încerc și eu câteva produse. Săptămâna trecută au ajuns și vreau să vă spun câteva cuvinte despre ele.

Gama The Ordinary sunt una dintre multele branduri de produse create de Deciem. O companie canadiană care pune mare preț pe calitatea unor ingrediente cheie. Companie care a creat produse cu compoziții aparent simple dar eficiente obținute prin tehnologii de ultimă generație. Linia The Ordinary este dedicată îngrijirii tenului, este cea mai accesibilă la preț și conține câteva produse importante cu ingrediente simple. Folosește ingrediente cheie de care aproape orice persoană are nevoie. Voi menționa acidul hialuronic, vitamina c, acidul lactic sau glicolic, retinolul și câteva combinații dintre acești acizi, plus uleiuri și vitamine.

acid hialuronic vitamina c acid lactic retinol pareri farmacist debora tentis skincare blogger

Eu am ales să cumpăr și să încerc 5 produse. Și anume o cremă hidratantă cu acid hialuronic, un ser cu acid hialuronic și vitamina B5 și un ser cu vitamina c și acid hialuronic. Două produse care conțin acizi – un ser cu acid lactic și acid hialuronic și un ser care conține retinol.

Voi știți pasiunea mea pentru acidul hialuronic, dar cu această ocazie voi putea să-mi pun pe ten în fiecare zi măcar un produs care conține și acid hialuronic. Sper ca astfel să am tenul hidratat și elastic și să previn apariția unor noi riduri.

Pe toate aceste 5 produse am plătit 145 lei, am avut transport gratuit și au ajuns în aproximativ o săptămâna prin curier rapid (DPD). Plata am făcut-o cu cardul, iar livrarea se face la adresa indicată în factură. Produsele se pot comanda direct pe site-ul celor de la Deciem, ramura The Ordinary – aici.

Comanda cu produse The Ordinary pareri debora tentis

Comanda The Ordinary pareri

Deși am așteptat după aceste produse, nu regret nimic pentru că a meritat. Produsele sunt superbe, chiar sunt eficiente și îți fac treaba foarte bine. Ce-i drept, trebuie să le cunoști puțin ca să știi cum să le combini, dar merită. Am și plasat o nouă comandă și folosesc zilnic produsele The Ordinary.

Pentru că sunt foarte căutate și majoritatea nu știu cum să le combine, lucru foarte important, m-am gândit să vă ajut. În acest sens am filmat o serie de clipuri cu sfaturi și păreri despre produsele The Ordinary. Din clipuri veți afla ce produse se potrivesc tenului tău și cum le poți combina. Am să revin cu alte articole cu sfaturi și păreri ulterior. Dacă ai vreo nelămurire sau ai o dorință de articol, scrie-mi și încerc să te ajut.

Alte articole pe același subiect:

https://www.deboratentis.ro/2017/05/cum-sa-comanzi-produsele-ordinary-video.html

https://www.deboratentis.ro/2017/05/the-ordinary-pentru-ten-gras-si-ten-cu.html

Clipurile cu produse The Ordinary: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsv2gQ86HAZ4kg_pTw3A-q_N_xPf_kzn-

Cine a mai încercat aceste produse?

Ce părere aveți despre ele?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

1 Comment

  1. 16 septembrie 2017 / 15:19

    Hello! Am tot vazut la tine produsele astea si m-am hotorat sa le cumpar si eu. le-am csi cumparat dupa recomandarea tra din video de pe youtube. Astept sa ajunga.

Lasă un răspuns