Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Inkey List PHA toner 100ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml

Comanda cu produse The Ordinary | pareri

Despre The Ordinary pareri

În urmă cu două săptămâni am comandat primele mele produse The Ordinary. Le-am comandat pentru că am văzut că sunt multe persoane din lumea beauty care le lăudă. În plus, sunt accesibile la preț, așa că am zis hai să încerc și eu câteva produse. Săptămâna trecută au ajuns și vreau să vă spun câteva cuvinte despre ele.

Gama The Ordinary sunt una dintre multele branduri de produse create de Deciem. O companie canadiană care pune mare preț pe calitatea unor ingrediente cheie. Companie care a creat produse cu compoziții aparent simple dar eficiente obținute prin tehnologii de ultimă generație. Linia The Ordinary este dedicată îngrijirii tenului, este cea mai accesibilă la preț și conține câteva produse importante cu ingrediente simple. Folosește ingrediente cheie de care aproape orice persoană are nevoie. Voi menționa acidul hialuronic, vitamina c, acidul lactic sau glicolic, retinolul și câteva combinații dintre acești acizi, plus uleiuri și vitamine.

acid hialuronic vitamina c acid lactic retinol pareri farmacist debora tentis skincare blogger

Eu am ales să cumpăr și să încerc 5 produse. Și anume o cremă hidratantă cu acid hialuronic, un ser cu acid hialuronic și vitamina B5 și un ser cu vitamina c și acid hialuronic. Două produse care conțin acizi – un ser cu acid lactic și acid hialuronic și un ser care conține retinol.

Voi știți pasiunea mea pentru acidul hialuronic, dar cu această ocazie voi putea să-mi pun pe ten în fiecare zi măcar un produs care conține și acid hialuronic. Sper ca astfel să am tenul hidratat și elastic și să previn apariția unor noi riduri.

Pe toate aceste 5 produse am plătit 145 lei, am avut transport gratuit și au ajuns în aproximativ o săptămâna prin curier rapid (DPD). Plata am făcut-o cu cardul, iar livrarea se face la adresa indicată în factură. Produsele se pot comanda direct pe site-ul celor de la Deciem, ramura The Ordinary – aici.

Comanda cu produse The Ordinary pareri debora tentis

Comanda The Ordinary pareri

Deși am așteptat după aceste produse, nu regret nimic pentru că a meritat. Produsele sunt superbe, chiar sunt eficiente și îți fac treaba foarte bine. Ce-i drept, trebuie să le cunoști puțin ca să știi cum să le combini, dar merită. Am și plasat o nouă comandă și folosesc zilnic produsele The Ordinary.

Pentru că sunt foarte căutate și majoritatea nu știu cum să le combine, lucru foarte important, m-am gândit să vă ajut. În acest sens am filmat o serie de clipuri cu sfaturi și păreri despre produsele The Ordinary. Din clipuri veți afla ce produse se potrivesc tenului tău și cum le poți combina. Am să revin cu alte articole cu sfaturi și păreri ulterior. Dacă ai vreo nelămurire sau ai o dorință de articol, scrie-mi și încerc să te ajut.

Alte articole pe același subiect:

https://www.deboratentis.ro/2017/05/cum-sa-comanzi-produsele-ordinary-video.html

https://www.deboratentis.ro/2017/05/the-ordinary-pentru-ten-gras-si-ten-cu.html

Clipurile cu produse The Ordinary: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsv2gQ86HAZ4kg_pTw3A-q_N_xPf_kzn-

Cine a mai încercat aceste produse?

Ce părere aveți despre ele?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?