Cum să comanzi produsele The Ordinary | video

Cum să comanzi produsele The Ordinary | videoDupă ce am publicat primul clip despre produsele The Ordinary, cel în care vă spuneam părerea mea despre 3 dintre produsele folosite pentru prima dată de la ei, am primit foarte multe întrebări despre cum se pot comanda și cum se livrează produsele The Ordinary comandate de pe site-ul ”mama”.

Așa că am decis să filmez un clip în care să răspund la toate aceste întrebări și veți vedea ce tip de card am folosit, prin ce fel de curier vine și așa mai departe.

Pentru prietenele mele cărora le place să citească înainte să vizioneze clipuri, am să vă spun și aici care sunt pașii exacți pentru a putea pune comanda pe site-ul Deciem.

Eu vorbesc despre site-ul Deciem, pentru că acolo am plasat eu comenzile și această variantă o cunosc. Există și alte site-uri unde se pot comanda, dar eu nu am plasat până acum nici o comandă pe alte site-uri. Spre exemplu, se pot comanda de pe asos.com și din cât am înteles, vin mult mai repede, dar eu nu am comandat, așa că nu vă spun nimic sigur.

În câteva cuvinte, produsele The Ordinary se pot comanda de pe site-ul Deciem aici, vă faceți cont, vă alegeți produse dorite după ce studiați detaliile despre fiecare produs în parte pentru ce se poate folosi și cum se poate folosi.

După ce le adăugați în coșul de cumpărături, mai verificați o data tabelul cu interacțiunile dintre produse ca să fiți sigure că ați comandat exact ce aveți nevoie și să vedeți care cum se pot combina în rutina voastră și despre care mai trebuie să vă documentați.

După ce verificați coșul de cumpărături, uitați-vă spre taxele de transport, pentru că la minim 4 produse și o anumită sumă, beneficiați de transport gratuit.

După mine, mai bine cumpărați un produs în plus și nu plătiți transportul, decât săplătiți taxe aiurea. După ce ați scăpat de taxele de transport, vă complectați datele cardului bancar pentru că aceste produse trebuiesc plătite cu cardul online, inainte să vă ajungă produsele.

Eu am folosit un card VISA, dar se pot folosi mai multe tipuri de carduri bancare. Pot să vă spun doar că nu mi-au acceptat un card de cumpărături și nu știu de ce, dar cardurile normale de debit sunt acceptate cam toate.

Produsele sunt livrate prin curier rapid, mai exact prin DPD curier la adresa complectată de voi, care poate fi adresa de acasă sau oricare adresă.

La livrare, curierul vă sună și vă aduce pachetul la ușă fără să vă ceară taxe suplimentare.

Eu sunt foarte mulțumită prin această metodă de cumpărături, chiar dacă am așteptat între 2-4 săptămâni până au venit produsele din depozitul Deciem.

Cam acestea ar fi informațiile pe care am vrut să le împărtășesc cu voi, iar acum vă las să vizionați clipul de mai jos pentru detalii suplimentare.

Nu uita să te aboneți șăsă vizionezi și celelalte 5-6 clipuri despre fiecare categorie de produse cu multe multe detalii intresante.

Ai folosit produse The Ordinary?

Ce produse ai folosit?

Follow:

Distribuie:

1 Comment

  1. 27 iulie 2017 / 13:38

    Eu voi merge direct la Farmacia Tei sa mai cumpar produse TO – am doar un singur produs si anume, acid hialuronic.

Lasă un răspuns