The Ordinary pentru ten gras și ten cu acnee | video

The Ordinary pentru ten gras și ten cu acnee | videoMai multe fete m-au întrebat ce produse The Ordinary pot folosi pentru tenul gras, pentru tenul cu acnee și în ce ordine trebuie folosite produsele alese.

Ziua de ieri am dedicat-o în întregime acestor produse dedicate tenului gras sau a celui cu acnee și am filmat un clip mai lung pe care l-am împărțit în două părți ca să fie mai ușor și pentru mine de editat și urcat pe youtube și pentru voi de urmărit.

Ca să vă faceți o idee întreagă despre aceste produse și despre cum trebuiesc ele folosite vă recomand să vizionați ambele clipuri în ordinea publicării lor, adică partea 1 și apoi partea a doua.

Pentru fetele și doamnele cu ten mixt și uscat vor veni clipuri dedicate zilele viitoare, iar pe toate vă invit săvă abonați la canalul meu de youtube și/sau prin email aici pe blog (căsuța din dreapta), ca să primiți notificarea următoarelor articole și clipuri interesante pe care urmează să le public.

Pentru cele care încă nu ați comandat/încercat produsele The Ordinary, găsiți pe canalul meu de youtube un clip despre cum se comanda și cum ajung in România aceste produse (vezi coloana din dreapta)

Tot din această serie și tot pe Youtube (link aici) găsiți primele mele păreri despre 3 produse The Ordinary pe care le-am folosit în perioada anterioară.

Dacă aveți alte întrebări sau nelămuriri, aștept să-mi scrieți mai jos în căsuța de comentarii și am să vă răspund cât de repede pot.

A meritat să filmez aceste clipuri?

Ți-au plăcut?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență în domeniu și blogger pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și recomandări pentru un stil de viață frumos. Tenul meu este mixt-gras, fotosensibil, 30+. Oradea, RO. #farmacistonline

Abonează-te:

Distribuie:

2 Comments

  1. Roxana
    16 ianuarie 2018 / 11:28

    Buna ! Ce părere ai despre the ordinary suspensie vitamina c 30%?
    Ai putea face clip pentru ten normal ?

  2. 13 ianuarie 2018 / 15:34

    Sigur ca a meritat! Am aflat atatea lucruri interesante si folositoare! Sa mai filmezi!