Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml

Fond de ten Infallible Matte 24h L’Oreal | păreri

Rar fac review-uri la produse de make-up dar acum am un fond de ten pe care l-am folosit de câteva luni și trebuie să-l cunoașteți. Este vorba de fondul de ten Infallible Matte de la L’Oreal. Vi l-am arătat pe InstaStories și v-am spus de el în multe dintre postările mele, dar a venit timpul să-i dedic un articol separat.

L-am văzut eu lăudat la fetele de peste hotare și m-am bucurat enorm când mi-a ajuns pe mână. Mulți ani nu am purtat fond de ten decât la ocazii speciale și atunci nu-mi era comod. Motivul era textura fondului de ten și faptul că îmi îngrășa tenul și lucea foarte urât.



Textura și acoperirea fondului de ten Infallible Matte

Dar zilele urâte au trecut, pentru că am găsit acest fond de ten care se potrivește perfect cu tenul meu. Are o acoperire medie spre mare și este special conceput pentru tenul mixt sau gras. Are o textură fluidă, siliconată, pudrată care se întinde uniform și foarte ușor. Formează o peliculă foarte subține la nivelul tenului fără să-l îngrașe sau să-l încarce.

Are acoperire bună și îmi place să-l aplic pe tot tenul, chiar și pe gât sau decolteu pentru că nu prea mai am nevoie de corector peste el. Foarte rar mai aplic un anticearcăn pe zona de sub ochi, dacă chiar este nevoie. Dar în machiajul de zi cu zi, aplic doar fondul de ten. Da ai citit bine, în machiajul de zi cu zi, pentru că îl folosesc zilnic pentru a mă machia cu el. Cel puțin vara asta pe el l-am folosit cât timp mi-a fost bună nuanța.



Rezistența și matifierea fondului de ten Infallible Matte

De obicei nu folosesc o bază pentru machiaj și nici nu-mi amintesc să fi folosit sub acest fond de ten. În cele mai multe zile l-am folosit aplicat direct pe tenul hidratat cu o cremă hidratantă. În acest caz, fondul de ten a rezistat foarte bine 5-8 ore cu efect de matifiere, iar cu totului a rezistat până la 10 ore. Mai mult de 10 ore nu l-am purtat pentru că îmi place să mă demachiez cât de repede pot.

Apropo de demachiere, chiar dacă merg la o nuntă într-un oraș vecin, totdeauna duc cu mine o apă micelară și dischete demachiante. Imediat ce s-a terminat evenimentul și am urcat în mașină mă demachiez cât de bine pot.



Metoda mea de folosire

Revenind la fondul de ten Matte, cea mai bună rezistență și cel mai lung efect de matefiere l-am văzut în zilele când am folosit Serozinc aplicat peste crema hidratantă și sub fondul de ten. Să-ți spun exact cum am făcut. Mi-am curățat tenul cu un gel de curățare, am aplicat un strat de Serozinc, am aplicat crema lejeră cu nufăr de la elmiplant, un nou strat de Serozinc, fondul de ten și la final un jet ușor de Serozinc. Urmând acești pași am obținut un ten machiat și mat până la 10 ore! 10 ore pe timpul verii! Eu care am ten mixt/gras și îmi lucește fruntea imediat ce pun machiaj pe față. Da, eu, cu această combinație am reușit un miracol. Fără să exagerez.

Sincer, nici nu mă așteptam și am descoperit întâmplător la început. Era o sâmbătă caldă cu 35-40 grade afară. Am fost de dimineață la serviciu, de la 8-16 și am umblat ca o furnică toată ziua cu tricou și halat peste tricou, fără aer condiționat. Curgea apa pe mine, pe corp, dar tenul meu era uscat, nu lucea și fondul de ten rezista frumos. Când să mă demachiez, am observat în oglindă că nu-mi lucea tenul și încă eram machiată.

Concluzie

Este un fond de ten perfect pentru tenul mixt sau gras și pentru purtat zilnic. Se așează frumos pe ten, este pudrat, blochează sebumul dar nu provoacă erupții cutanate. Nu blochează porii pentru că are textură lejeră și textura lui pudrată absorbe grăsimea din piele.

Eu am nuanța 20 Sand care îmi este perfectă vară când am tenul bronzat. Tubul are 35ml și costă în jur de 45 lei. La 39 lei îl găsiți online aici.

Cumpără produsele menționate

Mythic Oil Rich Oil par degradat și rebel
Mythic Oil Rich Oil par degradat și rebel
Rimel Paradise Extatic
Rimel Paradise Extatic
Paletă iluminatoare pentru ten L’Oreal
Paletă iluminatoare pentru ten L’Oreal
Paletă farduri obraz Pinks
Paletă farduri obraz Pinks
Paletă farduri obraz Amber
Paletă farduri obraz Amber
Ruj lichid LOreal 102  Darling Pink
Ruj lichid LOreal 102 Darling Pink
Ruj mat Plum Tuxedo LOreal
Ruj mat Plum Tuxedo LOreal
Masca anti-imperfectiuni Pure Clay
Masca anti-imperfectiuni Pure Clay
Gel de curățare matifiant L’Oreal
Gel de curățare matifiant L’Oreal
Loțiune micelară bifazică LOreal
Loțiune micelară bifazică LOreal
Masca purifiantă Pure Clay
Masca purifiantă Pure Clay
Mască exfoliantă Pure Clay
Mască exfoliantă Pure Clay
Mască iluminare Pure Clay
Mască iluminare Pure Clay



Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?