Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials

elmiplant gama cu extract de nufăr | păreri




Le folosesc de câteva luni bune deja și am cam întârziat cu review-ul dedicat doar acestor produse din noua gamă cu extract de nufăr lansată la sfârșitul anului trecut de elmiplant, totuși le-am tot făcut mini-review-uri prin multe articole anterioare și în clipul de mai jos mi-am spus prima impresie.

Azi a venit vremea să-ți vorbesc doar despre aceste creme cu bune și rele.

elmiplant crema nufar farmacist debora tentis

farmacist debora tentis

Voi știți deja că iubesc in general produsele elmiplant deși nu sunt sponsorizată sau ceva de genul, am primit totuși câteva produse ca să le testez, dar acest fapt nu influențează cu nimic părerea mea. Pe cele pe care le iubesc, pur și simplu le iubesc pentru că se potrivesc tenului meu și s-au ridicat la așteptările mele pentru un anume moment sau pentru nevoia tenului meu din acea perioadă.

Din acest motiv am cam evitat să scriu până acum o părere detaliată despre noua gamă cu extract de nufăr pentru că îmi plac într-o oarecare măsură dar aveam alte așteptări de ele și între timp am avut și nevoi diferite pentru tenul meu, așa că am vrut sa le testez în diverse perioade ca să vă pot spune părerea mea cât mai sinceră posibil.

 




Hai sa începem cu câteva date tehnice despre această gamă:

Gama de creme pentru față elmiplant cu extract natural 100% de nufăr cuprinde două produse – o cremă revitalizantă și 24h hidratantă pentru zi și o cremă revitalizantă și hidratantă pentru noapte. Produsele gamei SkinMoisture se bazează pe un sistem complet de îngrijire a tenului, bazat pe expertiză clinică și pe o cunoaștere în profunzime a puterii naturii. Produsele acestea noi, pe lângă extractul 100% natural de nufăr mai conțin complexul avansat Hydra Fusion 360 format din ingrediente hidratante și antioxidante care ajută la susținerea echilibrului natural de hidratare și la asigurarea resurselor suplimentare necesare pentru o senzaţie de hidratare imediată ce se prelungește până la 5 zile de la ultima aplicare*. În același timp, stresul oxidativ este prevenit, iar pielea este protejată împotriva îmbătrânirii premature.

Extractul natural de nufăr a fost adăugat pentru proprietățile sale revitalizante, nufărul fiind recunoscut pentru proprietăţile calmante şi revigorante, iar prezenţa sa ȋn compoziţia celor două lansări Skin Moisture ajută tenul să dezvăluie un aspect radiant, suplu, neted, strălucind de sănătate.




Datorită texturii uşoare, crema de zi pătrunde rapid ȋn piele şi ȋngrijeşte eficient tenul ȋncă de la prima aplicare. Conţine filtre UVA/UVB care protejează tenul de razele dăunătoare ale soarelui. Mulţumită acestor calităţi, aplicată pe faţă şi gât pe pielea curată, crema de zi devine o excelentă bază pentru machiaj. Testul clinic efectuat sub control dermatologic demonstrează că imediat după aplicare tenul se simte hidratat, revigorat şi catifelat. Ȋn 24 de ore, tenul ȋşi recapătă supleţea, fermitatea şi strălucirea, pielea devenind mai netedă. Senzaţia de hidratare se prelungeşte până la 5 zile de la ultima aplicare a cremei*.

Aplicarea cremei de noapte elmiplant ȋn fiecare seară, pe tenul curăţat, asigură imediat senzaţia de hidratare, catifelare şi de piele revigorată, aşa cum arată rezultatele demonstrate clinic. Testul sub control dermatologic arată şi că ȋncepând cu prima dimineaţă după utilizarea cremei, pielea ȋşi recapătă supleţea şi prezintă un aspect odihnit ca după un somn odihnitor. Pielea este hrănită şi hidratată ȋn timpul somnului, iar efectul se prelungeşte până la 5 zile de la ultima aplicare a cremei*.

Potrivite pentru toate tipurile de ten. Fără parabeni, parafine sau coloranţi.

*demonstrat clinic pentru ingredientul activ



pareri farmacist debora tentis deboratentis.ro

pareri farmacist debora tentis deboratentis.ro

Părerea mea despre crema cu nufăr

Textura este una super lejeră și foarte ușoară pe ten in ciuda faptului că în borcan pare a fi o crema densă, ea are o textură de gel-cremă foarte compactă în borcan dar la temperatura pielii se transformă într-un gel ușor ca apa, care intră în piele aproape instant.

Mirosul produselor este ușor spre mediu sesizabil cu aromă florală-fresh care se simte câteva minute pe ten iar apoi dispare. Este o aromă relaxantă reconfortantă care mie îmi place foarte mult dar persoanelor care nu vor să aibă parfum în produsele de îngrijire pot spune că se simte prea bine acest miros.

Efectul de hidratare se simte imediat după aplicare deși, așa cum vă ziceam, crema intră super repede în piele. Hidratează bine fără să încarce deloc tenul, uneori am aplicat încă un strat de cremă doar pentru faptul că am avut impresie că nu am nimic pe ten, atât de repede intră în piele. La început am fost puțin sceptică pentru că produsul fiind atât de ușor și pentru că se absoarbe așa repede în piele m-am gândit că nu va avea puterea să mențină tenul hidratat așa cum zice, până la 5 zile.



V-am mai spus că tenul meu a suferit puțin mai rău din cauza altor produse pe care le-am testat, totuși, pot să vă spun că aceste creme mențin hidratarea pielii, hidratează chiar foarte bine tenul uscat, tenul normal, pot fii folosite cu ușurință de tenul mixt sau gras, nu îngrasă tenul, pot fii folosite cu succes ca și bază de machiaj pentru că au textură ușoară și hidratantă și la vară vor fii foarte plăcut de folosit.

pareri farmacist debora tentis blog skincare romania

elmiplant crema hidratanta pareri farmacist debora tentis ingrijire ten blog

Am zis mai sus că voi împărtăși părerile mele cu bune și rele așa că hai să-ți spun ce n-am găsit în aceadtă cremă. Fiind așa de ușoară, o emulsie cu bază apoasă și substanțe grase aproape absente, nu pot să spun că este nutritivă, nu-ți v-a îngrășa tenul deloc. Aspect perfect pentru tenul mixt al fetelor tinere și aspect de luat în considerare pentru doamnele cu ten matur. Dacă ai un ten matur, s-ar putea să ai nevoie și de un ulei din când în când, mai ales pe timpul iernii.



Ca și concluzie, noile creme cu extract de nufăr sunt perfecte pentru tenul tânăr normal care are nevoie doar de hidratare fără a încărca tenul, sunt potrivite cu succes persoanelor cu tenul mixt sau gras de orice vârstă care de asemenea au nevoie de o hidratare profundă a tenului fără să stimuleze secreția de sebum și mai cred că vor fi perfecte la vară cu temperaturi peste 30 grade când tenul nostru va avea nevoie doar de hidratare și o cremă cu protcție solară. Crema de zi este preferata mea pentru că este ușoară, hidratantă și nu îngrasă deloc tenul meu mixt iar machiajul se așează bine. Am inclus-o și în produsele favorite din acest articol.

De când am început să vorbesc despre ele, s-au cam epuizat stocurile magazinelor online dar crema de zi o mai găsiți aici-link. Le găsiți și în supermarket sau în magazinele cu produse cosmetice.

Cine le-a încercat?

Cum ți se pare textura și mirosul? dar efectul?

cumpără produsele mele preferate

ELMIPLANT GEL EXFOLIANT ZILNIC
Gel relaxant pentru picioare elmiplant
Crema de zi cu extract de nufăr elmiplant
Crema de zi cu acid hialuronic elmiplant
Serum antirid multiCollagen elmiplant
ELMIPLANT GEL EXFOLIANT ZILNIC
Gel relaxant pentru picioare elmiplant
Crema de zi cu extract de nufăr elmiplant
Crema de zi cu acid hialuronic elmiplant
Serum antirid multiCollagen elmiplant
ELMIPLANT GEL EXFOLIANT ZILNIC
Gel relaxant pentru picioare elmiplant
Crema de zi cu extract de nufăr elmiplant
Crema de zi cu acid hialuronic elmiplant
Serum antirid multiCollagen elmiplant




Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?