Top cele mai iubite produse + video

Top cele mai iubite produse + videoN-am făcut de câteva luni un clip cu Favoritele lunii, dar azi vreau să vorbim puțin despre cele mai iubite produse din ultima perioadă și în special despre cele mai iubite produse din luna Februarie.

Deși încă nu îmi ies clipurile așa cum mi-aș dori, am încercat totuși să vă spun cât mai multe informații despre fiecare produs în parte, iar la unele chiar am adaugat text explicativ cu toate beneficiile acelui produs și am specificat și ce nu îmi place la unele.

O parte dintre produse sunt afișate în imaginile de mai jos și sunt top cele mai iubite produse în ultima perioadă, produse despre care m-ați tot auzit vorbind de multe ori atunci când le-am folosit, așa că a venit timpul să le dau o notă și au primit nota 10 și un loc în clipul meu cu produse favorite.

Am adăugat și câteva imagini drăguțe cu produsele iubite de mine pentru cele care nu sunteți pasionate de clipuri video sau sunteți curioase despre ce este vorba în clip dar sunteți la școală, serviciu și nu puteți porni sunetul 🙂 Vedeți, mă gândesc la voi toate pentru că îmi sunteți tare dragi!

Vă las să vedeți ce am de spus despre aceste produse, iar apoi vă aștept să vă abonați, să-mi spuneți dacă ați folosit careva dintre ele și să distribuiți clipul mai departe, așa ca și o apreciere pentru munca depusă 🙂 Hai să vedem clipul, zic!

Produsele menționate:

Gerovital H3 Evolution apă micelară cu acid hialuronic – http://bit.ly/2u2ykC1

Ziaja Gel de curățare normalizator ten gras/mixt – https://goo.gl/EThCZ6

Elmiplant crema revitalizantă de zi cu extract de nufăr – https://goo.gl/zp89aw

SVR Topialyse balsam de buze – https://goo.gl/7MOIkV

Elmiplant Ulei DRY pentru corp – https://goo.gl/gVrrkq
Tuelle Cremă de mâini naturală – https://goo.gl/eSOvMt

Elseve Mască pentru păr cu argilă extraordinară – https://goo.gl/3uFF4T

LOreal Ulei extraordinar pentru păr – https://goo.gl/f2htqX

Solaris Ulei esențial de portocală – https://goo.gl/tTWYzX

Vreți review separat la careva dintre aceste produse?

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

Lasă un răspuns