Comanda cu produse The Ordinary | păreri

comanda pareri the ordinary retinol acid hialuronic vitamina c farmacist debora tentis

În urmă cu două-trei săptămâni mi-am comandat primele mele produse The Ordinary pentru că am văzut că multe persoane din lumea beauty le tot lăudau, plus că sunt accesibile la preț, așa că am zis hai să încerc și eu câteva produse. Săptămâna trecută au ajuns și vreau să vă spun câteva cuvinte despre ele.

Produsele The Ordinary sunt unul dintre mai multe branduri de produse create de Deciem, o companie care canadiană care pune mare preț pe calitatea unor ingrediente cheie și care a creat mai multe linii de produse cu compoziții aparent simple dar foarte eficiente obținute prin tehnologii de ultimă generație. Linia The Ordinary este dedicată îngrijirii tenului, este cea mai accesibilă la preț și conține câteva produse importante cu ingrediente simple, dar sunt ingrediente cheie de care aproape orice persoană are nevoie.Voi menționa acidul hialuronic, vitamina c, acidul lactic sau glicolic, retinolul și mai au câteva combinații dintre acești acizi.


acid hialuronic vitamina c acid lactic retinol pareri farmacist debora tentis skincare blogger

Eu am ales să cumpăr și să încerc 5 produse si anume o cremă hidratantă cu acid hialuronic, un ser cu acid hialuronic și vitamina B5, un ser cu vitamina c și acid hialuronic, un ser cu acid lactic și acid hialuronic și un ser care conține retinol.

Voi știți pasiunea mea pentru acidul hialuronic, iar aceste produse sunt între ele pe care nu le pot combina, dar cu această ocazit și această alege voi putea să-mi pun pe ten în fiecare zi măcar un produs care conține și acid hialuronic. Sper ca astfel să am tenul hidratat și elastic și să previn apariția unor noi riduri. 

Pe toate aceste 5 produse am plătit 145 lei, am avut transport gratuit și au ajuns în aproximativ o săptămâna prin curier rapid (DPD) la mine la ușă. Produsele se pot comanda direct pe site-ul celor de la Deciem, ramura The Ordinary - aici.

Cine a mai încercat aceste produse?
Ce părere aveți despre ele?


Aștept să ne întâlnim și pe: 
Subscribe by Email ♥ Snapchat: debora_tentis

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.