Despre mine

Detalii personale despre autorul și cititorii acestui blog | Debora Tentiș

Cine scrie pe acest blog?

Debora Tentiș este blogger farmacist pasionată de îngrijirea pielii. Scrie păreri sincere despre produsele încercate și sfaturi avizate pentru îngrijirea tenului și pentru un stil de viață sănătos.

În Social Media mă găsești cu numele de Debora Tentiș sau folosind #farmacistonline

Despre mine

Mă numesc Debora Tentiș, sunt farmacist oficial din 2009, dar am fost prezentă în farmacie din 2007 și tot atunci am început să cunosc și să iubesc cu adevărat produsele cosmetice. În 2011 am terminat Masterul în Farmacoterapie și tot de-atunci profesez ca și farmacist șef. Sunt din Oradea, iubesc Oradea, dar momentan locuiesc în Zalău.

Tenul meu este mixt și sensibil la razele UV. Am puțin peste 30 ani și am o pasiune pentru produsele de prevenire a ridurilor. Produsele preferate sunt apa micelară, serumul, crema lejeră, apa termală și protecția solară. Iubesc natura, revistele glossy, culorea mov-rozuliu.

scoala de beauty vlogging proba photo deboratentis.ro

Despre blog

Inițial blogul s-a numit farmacistonline.ro de unde a rămas și hashtag-ul #farmacistonline și a fost lansat pe 28 octombrie 2013 cu un articol timid despre Cum să scapi de stresul cotidian. După ce m-am căsătorit și am schimbat numele de familie, am schimbat și numele blogului pentru că am vrut să fie mai personal și să pot cuprinde subiecte pe mai multe teme. Așa am trecut la deboratentis.ro în 2016.

Am început timid fără să urmez vreo școală în domeniul jurnalismului, dar am încerc să-mi perfecționez exprimarea de la an la an prin autoeducație, citind multe documente și urmărind oamenii cu experiență din acest domeniu. Încă nu am ajuns exact unde îmi doresc, dar muncesc zilnic în acest sens. Chiar vreau să actualizez toate articolele care au nevoie de îmbunătățiri și să scriu articole pe subiectele interesante pentru cititoarele mele, subiecte pe care am deja experiență.

Despre cititorii blogului

Dintre toți cititorii blogului peste 85% sunt femei, 75% au vârsta între 18-44 ani și 43% au vârsta între 25-34 ani. 90% dintre persoane locuiesc în România, 65% citesc blogul de pe dispozitive mobile și 32% de pe desktop.

Poți să-mi lași un mesaj privat folosind formularul de mai jos și încerc să-ți răspund cât de repede pot. O zi minunată îți doresc și o piele sănătoasă!