Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml

Masca Pure Clay revitalizantă Glow Mask de la L’Oreal | părerea mea

Masca Pure Clay revitalizantă de la L’Oreal sau masca neagră, cum îmi place mie să-i spun este masca mea preferată când vine vorba de iluminarea tenului. Am terminat deja un borcănel, am început altul și mai am unul de rezervă. Atât de mult îmi place. Hai să-ți spun de ce îmi place și de ce cred că și tu ai nevoie de ea.



loreal pure clay masca revitalizanta glow mask masca neagra carbune pareri, forum, review, deboratentis.ro

Despre masca Pure Clay revitalizantă L’Oreal

Masca revitalizantă Glow Mask (sau Detox Mask în Europa) este una dintre cele 4 măști lansate de L’Oreal pentru curățarea tenului. Toate cele 4 măști conțin 3 argile, caolin, montmorillonite și ghassoul, dar această variantă conține și cărbune activ. De la cărbune cred că-i vine și culoarea așa negră. Cărbunele activ este cunoscut de secole pentru beneficiul adus tenului nostru. El ajută la eliminarea toxinelor din porii pielii, astfel curăță porii și lasă tenul luminos și catifelat.
Combinația unică a celor trei argile menționate mai sus, plus adaosul de carbune activ o face a fi destinată tenului tern, încărcat, fără strălucire și fără vitalitate. Cele patru ingrediente folosite au proprietăți deosebite de a absorbi impuritățile, de a reduce imperfecțiunile și de a purifica tenul.



Părerea mea despre masca revitalizantă Pure Clay

Masca neagră este prima mea alegere pentru curățarea tenului și pentru a obține un ten luminos și curat. O folosesc de fiecare dată înaintea unui eveniment sau înainte să filmez un clip. O mai folosesc cu regularitate în fiecare săptămână atunci când îmi fac rutina de relaxare sau duminica când mă pregătesc pentru o nouă săptămână.
Se aplică cu ajutorul unei pensule (de preferat) într-un strat subțire pe tenul umed. Se lasă să se usuce câteva minute până culoarea ei devine deschisă ca a cenușii. Tot acum poți observa toți porii pe care îi ai pe ten. Datorită faptului că absoarbe impuritățile din pori, se vede fiecare impuritate și fiecare por unde masca a scos ceva. Este plăcerea mea când văd cum lucrează această mască.
loreal pure clay masca revitalizanta glow mask masca neagra carbune pareri, forum, review, deboratentis.ro
După ce s-a uscat bine, o îndepărtez cu un burețel pentru ten sau cu un prosopel și cu apă călduță. Atenție ce prosop folosești pentru că masca poate păta puțin prosopelul de culoare deschisă. Imediat după îndepărtarea măștii, se vede cum tenul este luminos, curat și revigorat. Este o senzație tare plăcută pe care o retrăiesc de fiecare dată când folosesc această mască.

Produsul vine într-un borcănel de sticlă, conține 50ml și costă între 31-39 lei pe emag aici și 45 lei pe aoro. Producătorul spune că această cantitate ajunge pentru 10 aplicări, eu îți spun că ajunge aproximativ la 20 de utilizări.




loreal pure clay masca revitalizanta glow mask masca neagra carbune pareri, forum, review, deboratentis.ro

Demontrație video de la prima utilizare

Imediat ce am cumpărat masca, am fost nerăbdătoare să o încerc așa că am filmat un clip exact la prima mea utilizare. Aici poți să vezi diferența de pe ten, chiar de la prima folosire, înainte să știu prea multe despre această mască Pure Clay.

 

Alte articole în care îți arăt cum folosesc eu masca sunt următoarele:

Ai încercat masca revitalizantă Glow Mask de la L’Oreal?

Ce părere ai despre ea?

Cumpără masca revitalizantă

Mythic Oil Rich Oil par degradat și rebel
Rimel Paradise Extatic
Paletă iluminatoare pentru ten L’Oreal
Paletă farduri obraz Pinks
Paletă farduri obraz Amber
Ruj lichid LOreal 102  Darling Pink
Ruj mat Plum Tuxedo LOreal
Masca anti-imperfectiuni Pure Clay
Gel de curățare matifiant L’Oreal
Loțiune micelară bifazică LOreal
Masca purifiantă Pure Clay
Mască exfoliantă Pure Clay
Mască iluminare Pure Clay




Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?