Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Inkey List PHA toner 100ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml

Cum folosesc măștile Pure Clay de la L’Oreal + video

Am fost provocată la Școala de Beauty Vlogging să vă spun cum folosesc eu măștile Pure Clay. Așa că am filmat rutina de îngrijire cu măștile Pure Clay și vreau să vă spun câteva cuvinte despre fiecare în parte, în caz că nu puteți asculta video-ul meu de mai jos.

Măștile Pure Clay de la L’Oreal conțin un amestec de 3 argile pure și câte un ingredient specific fiecărei măști pentru un efect suplimentar.



Măștile cu trei argile

Cele 3 argile din compoziția măștilor sunt:

  • Caolin – o argilă albă fină care este recunoscută pentru proprietățile de absorbție ale impurităților și a excesului de sebum;
  • Montmorillonit – o argilă provenită din Montmorillon, Franța, recunoscută pentru acțiunea impotriva imperfecțiunilor pielii;
  • Ghassoul – o argilă de origine marocană ce are proprietatea de a revitaliza tenul.

Acest complex de argile este bogat însilicați, minerale și oligo-elemente și sunt recunoscute pentru efectele benefice asupra tenului. Sunt potrivite pentru toate tipurile de ten. Se pot folosi de 2-3 ori pe săptămână. Sunt ambalate în borcane de sticlă, conțin 50ml produs și fiecare mască ajunge pentru 10 utilizări. Toate produsele sunt testate dermatologic.

Cele 3 tipuri de mășticu argile pure din gama Pure Clay sunt:

  1. Masca Matifiantă – care purifică profund și matifiază;
  2. Masca revitalizantă – care iluminează și oferă vitalitate tenului;
  3. Masca exfoliantă – care exfoliază și curăță porii.

Cum folosesc măștile Pure Clay de la L'Oreal + video

Cum folosesc eu măștile Pure Clay

Am să-ți prezit mai în detaliu măștile Pure Clay în ordinea în care îmi place mie să le folosesc. Ele se pot folosi și toate 3 deodată, fiecare pe zona unde este nevoie, dar mie îmi place să-mi curăț și iluminez tot tenul, așa că le folosesc pe rând pe fiecare, pe tot tenul. Toată procedura nu durează mai mult de 30 minute și în clipul de mai jos poți vedea exact cum arată tenul meu după ce am lăsat cam 5 minute să acționeze fiecare mască. Ideal ar fi să le lăsăm să acționeze aproximativ 10 minute, dar această perioadă depinde de cât de umezit a fost tenul înainte de aplicarea lor. Ele costă între 31-45 lei, în funcție de magazin. Cel mai bun preț l-am găsit online aici.

Ordinea în care eu le folosesc sunt:

  1. Masca exfoliantă
  2. Masca revitalizantă
  3. Masca matifiantă

Cum folosesc măștile Pure Clay de la L'Oreal + video

Masca exfoliantă Pure Clay Exfo Mask

Masca exfoliantă sau cea roșie conține pe lânge cele 3 argile menționate mai sus, extract de algă roșie, de unde îi vine și culoarea. Este o mască gomaj care exfoliază tenul și uniformizează porii fără să usuce. Se aplică pe tenul umezit și se lasă să acționeze între 5-10 minute. Apoi se îndepărtează cu apă călduță prin masaj ușor pentru a curăța tenul de pielea moartă.

Efectul este vizibil imediat și anume, pielea este mai fină, fără celule moarte, porii mai curați și imperfecțiunile tenului sunt atenuate.

Cum folosesc măștile Pure Clay de la L'Oreal + video

Masca revitalizantă pentru iluminarea tenului Pure Clay Glow Mask

Masca revitalizantă sau cea neagră conține 3 argile pure pe care le-am enumerat mai sus, și extract de cărbune, de unde provine și culoarea ei. Este o mască-cremă care acționează ca un magnet și curăță excesul de sebum iluminând tenul fără să îl usuce. Se aplică pe tenul umed și se lasă să acționeze 5-10 minute până se usucă. Se îndepărtează cu un burețel sau prosop umed iar apoi se lipezește tenul cu apă călduță.

Efectul este vizibil mai clar, mai luminos, mai curat și arată mai odihnit.

Cum folosesc măștile Pure Clay de la L'Oreal + video

Masca purifiantă pentru matifiere Pure Clay Purify Mask

Masca pufiantă sau matifiantă conține cele 3 argile pure specifice măștilor Pure Clay și mai are adăugat extract de Eucalipt. Este o mască-cremă care purifică în profunzime și matifiază tenul fără să îl usuce. Se aplică pe tenul umed, pe tot tenul sau doar pe zonele unde se dorește matifiere. Se lasă să se acționeze 5-10 minute timp în care se usucă și apoi se îndepărtează cu apă călduță, cu ajutorul unui burețel sau prosopel umezit.

După folosire pielea este reîmpospătată, curățată și purificată. Porii sunt diminuați și tenul este matifiat dar luminos.

Demonstrație video

Acum că ți-am spus câteva cuvinte despre și părerea mea despre fiecare mască, te invit să vizionezi clipul creat pentru tine. Îți arăt exact cum folosesc măștile, cum le aplic și cum arată tenul meu după ce le dau jos.

Măștile pot fi cumpărate aici la 30,90 lei. Abonează-te la canalul meu aici!

Ai încercat vreuna dintre aceste măști cu argilă?

Te pup!

Cumpără cele 3 măști

Mythic Oil Rich Oil par degradat și rebel
Rimel Paradise Extatic
Paletă iluminatoare pentru ten L’Oreal
Paletă farduri obraz Pinks
Paletă farduri obraz Amber
Ruj lichid LOreal 102  Darling Pink
Ruj mat Plum Tuxedo LOreal
Masca anti-imperfectiuni Pure Clay
Gel de curățare matifiant L’Oreal
Loțiune micelară bifazică LOreal
Masca purifiantă Pure Clay
Mască exfoliantă Pure Clay
Mască iluminare Pure Clay
Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?