Cum folosesc măștile Pure Clay de la L’Oreal + video

Cum folosesc măștile Pure Clay de la L’Oreal + videoAm fost provocată de Școala de Beauty Vlogging să vă spun cum folosesc eu măștile Pure Clay. Așa că am filmat rutina de îngrijire cu măștile Pure Clay și vreau să vă spun câteva cuvinte despre fiecare în parte, în caz că nu puteți asculta video-ul meu de mai jos.

Măștile Pure Clay de la L’Oreal conțin un amestec de 3 argile pure și câte un ingredient specific fiecărei măști pentru un efect suplimentar.

 

Cele 3 argile sunt:

Caolin – o argilă albă fină care este recunoscută pentru proprietățile de absorbție ale impurităților și a excesului de sebum;

Montmorillonit – o argilă provenită din Montmorillon, Franța, recunoscută pentru acțiunea impotriva imperfecțiunilor pielii;

Ghassoul – o argilă de origine marocană ce are proprietatea de a revitaliza tenul.

Acest complex de argile este bogat însilicați, minerale și oligo-elemente și sunt recunoscute pentru efectele benefice asupra tenului. Sunt potrivite pentru toate tipurile de ten. Se pot folosi de 2-3 ori pe săptămână. Sunt ambalate în borcane de sticlă, conțin 50ml produs și fiecare mască ajunge pentru 10 utilizări. Toate produsele sunt testate dermatologic.

Cele 3 tipuri de mășticu argile pure din gama Pure Clay sunt:

Masca Matifiantă – care purifică profund și matifiază;

Masca revitalizantă – care iluminează și oferă vitalitate tenului;

Masca exfoliantă – care exfoliază și curăță porii.

Cum folosesc măștile Pure Clay de la L'Oreal + video

Cum folosesc eu măștile Pure Clay

Am să-ți prezit mai în detaliu măștile Pure Clay în ordinea în care îmi place mie să le folosesc. Ele se pot folosi și toate 3 deodată, fiecare pe zona unde este nevoie, dar mie îmi place să-mi curăț și iluminez tot tenul, așa că le folosesc pe rând pe fiecare, pe tot tenul. Toată procedura nu durează mai mult de 30 minute și în clipul de mai jos poți vedea exact cum arată tenul meu după ce am lăsat cam 5 minute să acționeze fiecare mască. Ideal ar fi să le lăsăm să acționeze aproximativ 10 minute, dar această perioadă depinde de cât de umezit a fost tenul înainte de aplicarea lor. Ele costă între 30-45 lei, în funcție de magazin. Cel mai bun preț l-am găsit online aici.

Ordinea în care eu le folosesc sunt:

Masca exfoliantă

Masca revitalizantă

Masca matifiantă

Cum folosesc măștile Pure Clay de la L'Oreal + video

Masca exfoliantă Pure Clay Exfo Mask

Masca exfoliantă sau cea roșie conține pe lânge cele 3 argile menționate mai sus, extract de algă roșie, de unde îi vine și culoarea. Este o mască gomaj care exfoliază tenul și uniformizează porii fără să usuce. Se aplică pe tenul umezit și se lasă să acționeze între 5-10 minute. Apoi se îndepărtează cu apă călduță prin masaj ușor pentru a curăța tenul de pielea moartă.

Efectul este vizibil imediat și anume, pielea este mai fină, fără celule moarte, porii mai curați și imperfecțiunile tenului sunt atenuate.

Cum folosesc măștile Pure Clay de la L'Oreal + video

Masca revitalizantă pentru iluminarea tenului Pure Clay Glow Mask

Masca revitalizantă sau cea neagră conține 3 argile pure pe care le-am enumerat mai sus, și extract de cărbune, de unde provine și culoarea ei. Este o mască-cremă care acționează ca un magnet și curăță excesul de sebum iluminând tenul fără să îl usuce. Se aplică pe tenul umed și se lasă să acționeze 5-10 minute până se usucă. Se îndepărtează cu un burețel sau prosop umed iar apoi se lipezește tenul cu apă călduță.

Efectul este vizibil mai clar, mai luminos, mai curat și arată mai odihnit.

Cum folosesc măștile Pure Clay de la L'Oreal + video

Masca purifiantă pentru matifiere Pure Clay Purify Mask

Masca pufiantă sau matifiantă conține cele 3 argile pure specifice măștilor Pure Clay și mai are adăugat extract de Eucalipt. Este o mască-cremă care purifică în profunzime și matifiază tenul fără să îl usuce. Se aplică pe tenul umed, pe tot tenul sau doar pe zonele unde se dorește matifiere. Se lasă să se acționeze 5-10 minute timp în care se usucă și apoi se îndepărtează cu apă călduță, cu ajutorul unui burețel sau prosopel umezit.

După folosire pielea este reîmpospătată, curățată și purificată. Porii sunt diminuați și tenul este matifiat dar luminos.

Demonstrație video

Acum că ți-am spus câteva cuvinte despre și părerea mea despre fiecare mască, te invt să vizionezi clipul creat pentru tine. Îți arăt exact cum folosesc măștile, cum le aplic și cum arată tenul meu după ce le dau jos. Nu uita să mă votezi în cadul Școlii de Beauty Vlogging, se mai poate vota doat până în 9 octombrie. Mulțumesc!

Măștile pot fi cumpărate aici la 30,90 lei. Abonează-te la canalul meu aici!

Ai încercat vreuna dintre aceste măști cu argilă?

Te pup!

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

13 Comments

 1. 22 octombrie 2017 / 19:40

  Nu am incercat nici o masca de la L’oreal, dar cine stie, poate pe viitor. 🙂 Multumim pentru parerea ta sincera! ^_^

 2. Andreea Voivozeanu
  22 octombrie 2017 / 19:31

  Ce frumos le-ai prezentat in video 🙂 Masca exfolianta este peferata mea 🙂

 3. 22 octombrie 2017 / 13:29

  Mi-as dori si eu sa le incerc, am citit numai lucruri bune despre ele!

 4. lucruriprivitedejosinsus
  22 octombrie 2017 / 12:08

  Mi-as dori sa incerca masca exfolianta. Mersi de ponturi.

 5. mihaelanistor
  22 octombrie 2017 / 11:41

  Sunt foarte dragute mastile in aceste ambalaje. Am mai citit despre ele si lumea le lauda. Am mai folosit masti de argila de la alte branduri si mie mi-au placut!

 6. 22 octombrie 2017 / 10:47

  Foarte utile sfaturile tale. Eu prefer mastile acelea tip servetel cu care stai pe fata 🙂
  Te pup

 7. 21 octombrie 2017 / 23:31

  Pe cea revitalizanta mi-o doresc si eu, de la un timp incoace tenul meu nu mai e atat de gras pe cat obisnuia, as putea spune acum ca e un ten normal cu tendinta de ingrasare, si ma axez mai mult pe produse care sa ii ofere luminozitate.

 8. 21 octombrie 2017 / 23:08

  Încă nu am folosit aceste măști, dar nu e timpul pierdut. Aș încerca niște mostre mai înainte. 🙂

 9. 21 octombrie 2017 / 21:57

  N-ai idee cât de recunoscătoare îți sunt pentru că mi-ai reamintit de aceste produse. De când au apărut am tot zis că o să le încerc și am uitat. Dar când mă întorc acasă o să le testez.

 10. 21 octombrie 2017 / 19:37

  Masca exfolianta ma tenteaza de ceva timp. Dupa ce consum ce am acasa o cumpar si eu

 11. 21 octombrie 2017 / 12:30

  Vai, ce mi plac!
  Tare mi doresc sa le incerc si eu. Le voi cumpara

 12. 21 octombrie 2017 / 12:06

  Am cumparat-o si eu pe cea verde la pliculet, am vazut ca sunt laudate de toata lumea 🙂

 13. 12 octombrie 2017 / 11:43

  Si eu am cumparat masca neagra si masca rosie si mi-a facut tenul ca nou.

Lasă un răspuns