Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Inkey List PHA toner 100ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml

10 lucruri despre Blogging înainte să-ți faci un blog

Înainte să te apuci de Blogging și de crearea unui blog pentru faptul că este frumos să primești produse, hai să-ți spun exact cum stă treaba și 10 lucruri la care nu te-ai gândit. Nu e totul roz așa cum pare și nu sunt doar niște rânduri scrise la nimereală și o poză acolo. Este ceva mai mult și am să le înșir mai jos. Află cum e să fii blogger inainte sa-ti faci un blog.

 

Trebuie să știi aceste 10 lucruri înainte să te apuci de blogging sau sa-ti faci un blog

  1. Poate fi un job zilnic, 24/7. Chiar dacă nu sunt la laptop să scriu, mintea mea tot aici este. Subiecte noi e nevoie în fiecare zi. Dacă fac un review de produs sau scriu despre o substanță, lucrez la acel articol câte 2-3 zile la rând.
  2. Să faci imagini drăguțe nu e totul. După crearea imaginilor vine munca grea. Chiar dacă nu ai chef și ai vrea să lenevești, dar dacă ai lumină bună, te pui să faci poze. Apoi trebuiesc editate, numite, încărcate și apoi de adăugat text la articol.
  3. Ți se oferă mostre/oferte dintre cele mai bizare. Trebuie să refuzi unele din ele dacă vrei să-ți păstrezi tema blogului și dacă vrei să nu fi văzut ca un blogger care trăiește din gratuități.
  4. Venind vorba de gratuități, nu le primești din prima. Este nevoie de multă muncă, multe zile/luni/ani la rând de muncă și abia apoi dacă începi să primești câte ceva.
  5. Nu sunt doar blogger, ci sunt scriitor, fotograf, editor, organizator, uneori chiar mini tehnician și mini contabil. Dacă nu ai bani să plătești pe cineva, trebuie să inveți cum sa-ti faci un blog si trebuie sa-l îmbunătățești periodic.


  6. A fi blogger nu este cea mai deosebită, mega onorabilă profesie. De fapt în România a fi blogger nu este o profesie mai deloc, iar în lista profesiilor nu apare listat.
  7. Noi chiar plătim pentru produsele pe care le cumpărăm. Produsele primite ca și test sunt o mică parte din produsele pe care un blogger le cumpără, respectiv testează pentru blog. În fiecare lună cumpăr mult mai multe produse decât valoarea celor primite.
  8. Da, avem prieteni virtuali, prieteni online. Pentru unii e greu să conceapă acest fapt, dar asta e realitatea zilelor noastre. Am prietene online pe care le consider prietene bune deși nu ne-am întâlnit fizic niciodată.
  9. Nu e totul roz și perfect. Chiar dacă publicăm doar imagini frumoase cu produse scumpe sau mese gustoase. Toate acestea necesită sacrificii mai mici sau mai mari. Spre exemplu, am sărit peste multe ieșiri în oraș de dragul de a face economie pentru crema care tocmai s-a lansat.
  10. Sunt oameni care trăiesc din blogging. Da este adevărat. Sunt oameni care au muncit enorm chiar de la început și au reușit să ajungă la punctul în care se pot întreține doar din venitul obținut din blogging. Este minunat și frumos să poți face ce-ți face plăcere, fără să ai un program strict de 8 ore. Dar ca să ajungi acolo, trebui muncă enormă, investiții substanțiale, răbdare și perseverență.

Ți-ar place să muncești doar ce-ți face plăcere?




Articole complementare:

10 thins about blogging before you start a blog

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?