Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad

Ultimele produse Farmec cumpărate în 2016



De Black Friday, de Sfântul Andrei și de 1 Decembrie, cei de la farmec au avut câteva reduceri și oferte foarte bune. Așa cum au in fiecare miercuri, doar că de data asta au avut mai multe promoții. Normal că am profitat și eu puțin și mi-am cumpărat câteva produse farmec.

Celelalte produse cumpărate le-ați văzut deja la mine pe blog și produsele noi cu acid hialuronic sunt preferatele mele în această perioadă, dar n-am apucat să vă arăt comenzile plasate de Sfântul Andrei și de 1 Decembrie și abia cum, când scriu acest articol realizez că două produse am uitat să le includ in imagini pentru că deja le folosesc. Găsiți aici portofoliul de produse farmec.

Ultimele produse Farmec cumpărate păreri Debora Tentis

Comanda mea

Mi-am luat crema hrănitoare de mâini care este în ediție limitată iarnă despre care am scris un articol cu părerea mea aici. Totuși vă spun așa pe scurt că este o cremă hrănitoare bună pentru mâinile foarte uscate. Tot atunci am primit cadou și laptele Doina în ambalaj dedicat româncelor și Zilei Naționale a României. N-am mai folosit acest lapte demachiant de mulți ani, așa că acum am ocazia să-l încerc din nou, fiind și cel mai vândut produs al celor de la Farmec. Știai?

Ultimele produse Farmec cumpărate păreri Debora Tentis

Am profitat că au scos la vânzare diverse seturi cadou și seturi pentru călători. Am cumpărat și eu câteva, printre care acest set de călători ce conține câteva mini produse într-un portfard simplu și ușor de purtat.

De Sfântul Andrei am putut să aleg între un deodorant spray cadou pentru bărbați și unul pentru femei, așa că am ales un cadou pentru șotul meu.

Ultimele produse Farmec cumpărate păreri Debora Tentis

Iar pentru mine, dacă tot am ajuns în lumea ojelor, mi-am făcut provizia pentru primăvară. Am ales culorile mele preferate ”nude” și câteva culori vesele și chiar am descoperit nuanțe noi și foarte drăguțe. Iar pentru că, uneori nimic nu face față la ojele rezistente de la farmec, mi-am cumpărat și dizolvantul cu acetonă. Știu că e eficient și rezolvă treaba repede și bine. Spray-ul pentru uscarea rapidă a ojei îl tot recumpăr cu fiecare ocazie.

Produsele pe care am uitat să le menționez sunt un săpun lichid și o soluție pentru degresat aragazul. Sunt produse pe care le folosesc cu spor deja. Am să vă spun mai multe despre fiecare produs în parte zilele următoare.

Voi ce produse Farmec/Gerovital aveți în casă?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?