Gerovital H3 Evolution cu acid hialuronic | gama nouă

Gerovital H3 Evolution cu acid hialuronic | gama nouă

Am profitat de reducerile de pe site-ul celor de la farmec și mi-am cumpărat noile produse cu acid hialuronic lansate de ei. Erau disponibile doar la ei pe site, dar acum sunt disponibile pe o farmacie online sau în farmaciile fizice.


Vineri mi-a ajuns comanda și vineri seara am și început să le folosesc! Au ajuns exact la timp, când tenul meu suferea teribil după o cremă hidratantă. Hai să vă arăt ce produse noi vreau să folosesc în următoarele 7-14 zile, în cadrul proiectului meu #7zile1brand.Produse Gerovital H3 Evolution cu acid hialuronic


1. Apa micelară cu acid hialuronic promite să curețe blând ochi, fața și buzele prin captarea machiajului, a impurităților și a sebumului cu ajutorul miceliilor, și pielea va rpmâne catifelată datorită filmului lăsat de acidul hialuronic.

După două folosiri pot să vă spun că îmi place. Curăță bine și chiar lasă pielea hidratată. O mai folosesc și revin cu păreri la sfârșit de săptămână.


2. Serul concentrat antirid este un ser antiîmbătrânire ce conține o concentrație foarte mare de acid hialuronic pur şi lipozomal 6%, apoi vitamina C lipozomală, SOD, GP4G şi Trylagen, toate cu efecte antiage și netezire a ridurilor şi de hidratare intensă.

După două folosiri pot să vă spun doar că se simte bine pe ten și pielea tenului este mai hidratată. Mai testăm și mai vedem.


3. Crema antirid cu acid hialuronic are o concentrație mai mică decât serul de acid hialuronic pur și lipozomal. Are 3% soluție cu acid hialuronic, dar este o concentrație foarte bună pentru o cremă. Împreună cu alte trei ingrediente promite să refacă funcția de barieră a pielii, să hidrateze intens, să umple și să netezească ridurile.

Păreri

Având în vedere cât de uscat și deshidratat era tenul meu când am ajuns la această cremă, așa cum v-am spus aici, pot să vă spun că de la prima utilizare împreună cu serul cu acid hialuronic, pielea mea și-a schimbat textura și culoarea în bine, pielea a devenit mai elastică și tenul mai luminos. Chiar mi-a plăcut senzația și cum s-a schimbat tenul meu. Cele care mă urmăriți pe snapchat, ați văzut schimbarea.

Gerovital H3 Evolution cu acid hialuronic | gama nouă

În săptămâna cu Ziua Națională a României au avut 35% reducere la gama aceasta nouă, așa că le-am cumpărat la un preț foarte avantajos, dar și la prețul lor normal, merită toți banii. Produsele se găsesc în farmacia online aici.

Produsele sunt recomandate pentru toate tipurile de ten, persoanelor peste 30 ani.

Ați încercat aceste produse?

 

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 313 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns