Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Inkey List PHA toner 100ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml

Cremă antirid concentrată cu acid hialuronic Gerovital | păreri

Produsele cu acid hialuronic sunt tare căutate în această perioadă pentru că s-au făcut multe studii științifice care au demonstrat efecte benefice spectaculoase pentru folosirea acestor produse. Am scris un articol dedicat aici despre acidul hialuronic și mecanismul lui de acțiune, iar între timp, am găsit tot mai multe produse cosmetice care conțin această moleculă cu efect foarte hidratant asupra pielii.

Așa cum vă spuneam în acest articol, efectele produselor cosmetice pot fi diferite în funcție de mărimea particolelor de acid hialuronic și de concentrația soluției care conține acid hialuronic sau hialuronat de sodiu. Astăzi vă spun părerea mea despre o nouă cremă cu acid hialuronic, de data aceasta o cremă care conține acid hialuronic sub formă de hialuronat de sodiu și lipozomi cu acid hialuronic care pot pătrunde mai adânc în straturile pielii.



Trebuie să adaug o nouă informație pe care am descoperit-o recent, legat de acidul hialuronic în produsele cosmetice și anume faptul că nu s-a raportat nici o reacție alergică la nivel european și SUA pentru produsele care se aplică pe ten iar studiile amănunțite nu au găsit nici o urmă de toxicitate asupra pielii după folosirea scurtă sau îndelungată a produselor de îngrijire a pielii.

deboratentis.ro

Gerovital H3 Evolution – Cremă antirid concentrată cu acid hialuronic 3%

1. Ce știi despre brand?

Brand românesc, produs fabricat în România.

 2. Cui se adresează aceast produs? ten/vârstă

Persoanelor cu vârsta peste 30 ani, tuturor tipurilor de ten. Fiecare ten v-a absorbi exact cantitatea necesară de acid hialuronic din acest produs.

 3. Ce ingrediente conține? 

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Squalane, Sucrose Polystearate, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Tripeptide-10 Citrulline, Tripeptide-1, Lecithin, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Carbomer, Triethanolamine, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Artemia Extract, Potassium Sorbate, Hydrogenated Polyisobutene, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Polydecene, Trideceth-6, Glucosyl Ceramide, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Parfum, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, BHA, Superoxide Dismutase, Pentylene Glycol, Tromethamine.



 4. Ingrediente posibil iritante? 

Parfum. Dacă sunteți alergice la produsele din soia, nu ar trebui să vă faceți griji folosind acest produs deoarece specialiștii europeni și americani în siguranța produselor cosmetice spun că acest derivat din soia este solubil în apă și folosit pe piele nu trebuie să dea nici o reacție alergică, decât dacă ar fi ingerat.

 5. Natura produsului? natural/oraganic/vegan/chimic 

Produs cosmetic chimic care conține câteva extracte naturale.

deboratentis.ro

 6. Cum se folosește?

Se aplică dimineața și seara pe tenul curat și uscat, eventual după aplicarea serului cu acid hialuronic din aceeași gamă. Se folosește o cantitate mică la început și apoi se crește cantitatea până când determinați cantitatea necesară tenului vostru. Dacă aplicații o cantitate mai mare de produs, pielea își absoarbe cât are nevoie, iar surprusul s-ar putea strânge în mici particule la suprafața pielii, cărora eu le spun ”scame” (înțelegi voi la ce mă refer). Acest fapt nu influențează cu nimic produsul efectiv, doar că s-ar putea să deranjeze estetic la aplicarea machiajului dar se poate îndepărta cu ușuriță înainte de a aplica machiajul, folosind o pensulă curată.

 7. Unde se gasește de cumpărat? preț/cantitate 

Se găsește la ambalaj de 50ml la prețuri diferite. Poate fi cumpărată de pe site-ul farmec.ro, de pe emag aici și din farmacii. Nu le-am găsit în magazinele cu produse cosmetice (deocamdată).

 8. Cum miroase?

Miroase subtil a ceva floral-fresh, nu-mi dau seama exact, dar undeva între petale de bujori, ghiocei, lacrămioare udate de ploaie.



 9. Cum se simte pe piele?

Textură de cremă lejeră care se absoarbe repede în piele dar formează și o peliculă de gel la suprafața pielii. Lasă pielea fină și moale.

deboratentis.ro

 10. Ce este bun la acest produs? 

Crema antirid concentrata cu acid hialuronic este recomandată pentru a preveni deshidratarea pielii și pentru a menține tenul hidratat, astfel prevenind ridarea prematură pielii.

 11. Ce nu e bun la acest produs?

Înafară de faptul că face acele ”scame” care sunt caracteristice unor creme, nu am ce să-i reproseș acestui produs.

 12. Îl voi recumpara? da/nu 

DA

 13. Produse similare/ produse mai bune. 

Produs similar încercat de mine este Crema hidratantă cu acid hialuronic de la Elmiplant care este mai lejeră dar la care nu știu exact concentrația de acid hialuronic. Ca și o diferențiere, cea de la Elmiplant o voi folosi vara și aceasta de la Gerovital o voi folosi în anotimpul rece fiind puțin mai grasă.

14. Ce părere ai despre ambalajul produsului?

Are un ambalaj elegant ți drăguț din sticlă semitransparentă mată cu capac din plastic ce are efect de oglindă, pe care chiar îl poți folosi ca și oglindă.



deboratentis.ro

Părerea mea despre Gerovital Crema antirid concentrata cu acid hialuronic

Crema antirid concentrata cu acid hialuronic de la Gerovital este o cremă hidratantă ușoară a cărei efect se vede de la prima aplicare. Este crema cu cel mai mare conținut de acid hialuronic fabricată în România (din cât știu eu). Nu irită pielea, nu irită ochii chiar dacă o folosesc ca și cremă de ochi în jurul ochilor, este o bază bună de machiaj. Chiar îmi place și o folosesc cu drag aproape non-stop de când am cumpărat-o. Îmi place mult și ambalajul ei.

O recomand cu drag persoanelor cu ten uscat, deshidratat dar și tenului mixt sau gras care are nevoie de o hidratare suplimentară. Cantitatea folosită trebuie adaptată nevoilor tenului vostru.

Ați încercat vreo cremă cu acid hialuronic?



Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?