Elmiplant Hyaluronic 3D cu acid hialuronic | păreri

Elmiplant Hyaluronic 3D cu acid hialuronic | păreri

Gama Hyaluronic 3D de la Elmiplant s-a lansat acum in urmă cu vreo 6 luni. La scurt timp după lansare mi-am cumpărat prima cremă din această gamă din curiozitate de a încerca un produs nou. Am văzut că merită încercat și mi-am cumpărat și celelalte produse din gamă la câteva zile distanță.

De mai bine de 2 luni le folosesc conștiincioasă, dar în ultima lună chiar le-am folosit pe acestea aproape zilnic, sau cel puțin 2 din 3 produse din această gamă așa că vă pot spune părerea mea acum.

Dacă vreți mai multe detalii despre acidul hialuronic, cum acționează, dacă este eficient sau alte curiozități despre el, am scris aici un articol unde veți afla totul despre acidul hialuronic. Și acum să trecem la treabă. Gama conține 3 produse: crema antirid de zi cu SPF 15, crema antirid pentru ochi și crema antirid de noapte.Gama Hyaluronic 3D:

Toate cele 3 produse ale gamei conțin o formulă inteligentă cu triplu sistem de acid hialuronic ca acesta să poată intra in piele cât mai adânc și să ofere o hidratare intensivă și rezultate imediate și de lung durată. Detalii despre absorbția acidului hialuronic – aici.

1. Acidul hialuronic de umplere acţionează ca agent de umplere dermică şi netezeşte suprafaţa pielii imediat după aplicare.

2. Acidul hialuronic de greutate moleculară mică pătrunde chiar şi în starturile mai profunde ale epidermei şi ajută la reducerea vizibilă a liniilor fine, îmbunătăţind elasticitatea pielii, iar

3. Stimulatorul acidului hialuronic ajută la stabilirea nivelului optim de acid hialuronic prin stimularea sintezei sale natural şi reînoirea acestuia. Sistemul triplu ajută pielea redându-i elasticitatea şi fermitatea în timp ce luminează tenul, care pare mai tânăr şi mai sănătos.

elmiplant Hyaluronic 3D cu acid hialuronic | Debora Tentiș

Produsele gamei cu acid hialuronic

Crema antirid de zi cu SPF 15 are o textură de cremă la propriu la prima vedere, dar după ce o pun pe ten, ea se întinde foarte frumos și se absoarbe ușor în piele, ceea ce pare a fi contrar primei impresii. Hidratează foarte bine, hrănește pielea și o protejează de razele UV cu un FPS 15. Factorul de protecție solară este unul mic-mediu care este suficient pentru o cremă hidratantă. Ei spun că ”după 6 zile lungimea ridurilor este redusă cu până la 8%, conform rezultatelor dovedite clinic”.  După părerea mea rezultatele se văd din primele zile de folosire.

Crema antirid de ochi este una foarte lejeră, cu textură ultra-fină, foarte hidratantă, se absoarbe super repede în piele și se simte cum o hrănește. După doar câteva zile de folosire pielea din jurul ochilor este mai fină, mai hidratată, liniile fine sunt reduse și zona mai luminoasă.

Crema antirid de noapte este o cremă-gel, mai hidratantă nutritivă ce poate fi folosită fără nici o problemă de persoanele cu ten mixt (cum este și al meu) pentru că această cremă nu îngrașă tenul ci doar crește nivelul de hidratare pe timpul nopții și îl hrănește. Pe dimineață tenul este fin, elastic și fără semne de oboseală. Ei spun că ”după
o lună de utilizare se observă reducerea lungimii ridurilor cu până
la 24% conform reazultatelor dovedite clinic” dar eu am văzut cum s-a schimbat în bine textura pielii tenului, de la primele folosiri.

Părerea mea

Părerea mea per total este că, produsele din această gamă m-au ajutat să-mi mențin tenul hidratat zi de zi și să previn formarea de riduri noi iar cele existente s-au diminuat vizibil. La mine chiar au avut efect și din acest motiv vă recomand să le încercați și voi.

Sunt recomandate tenului normal, uscat sau mixt pentru persoanele cu vârsta între 35-45 ani. Online le găsiți la preț foarte bun aici.

Ați folosit produse cu acid hialuronic? Ce produse ați încercat până acum?

Follow:

Distribuie:

Lasă un răspuns