Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Inkey List PHA toner 100ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml

Produsele favorite din luna Martie 2017

Bună dragele mele! Azi vin cu unul dintre cel mai vizionat clip de pe youtube și anume, cel cu favoritele lunii. De data această împărtășesc cu voi produsele pe care le-am iubit și care mi-au făcut plăcere să le folosesc în luna Martie 2017.

Primul produs este apa micelară pentru ten Reactiv de la La Roche Posay. Curăță foarte bine dar delicat tenul și este nevoie de doar o dischetă demachiantă pentru îndepărtarea unui machiaj normal. Înndepărtează și machiajul rezistent la apă, dar atunci este nevoie de 2-3 dischete demachiante, în funcție de cantitatea de machiaj de pe ten și de cât de rezistente sunt. Oricum, cu această apă micelară vei folosi mai puține dischete demachiante față de alte ape micelare, datorită faptului că glicerina din compoziția este ajută în plus la îndepărtarea cu ușurință a machiajului.

Un articol detaliat despre noile ape micelare lansate de La Roche Posay poți găsi
pe blog – AICI, iar pe rețele de socializare mă vesi des folosind această apă micelară.


Următorul produs favorit este crema pentru microdermabraziune de la Derma e despre care am scris un articol detaliat aici, împreună cu imagini și video demonstrativ. Tot în clipul aferent review-ului acestei creme, am explicat ce înseamnă microdermabraziunea și de ce recomand exfolierea fizică/mecanică a tenului în mod regulat.

Masca hidratantă cu apă de trandafiri de la Andalou a fost primul produs pe care l-am cumpărat imediat ce Secom a adus aceste produse la noi în țară. Este o mască foarte lejeră și foarte hidratantă. Are compoziție din ingrediente naturale, fără organisme modificate genetic și fără aditivi care să agreseze tenul. Conține celule stem și majoritatea ingredientelor sunt de origine organică. Detalii despre produsele Andalou găsiți în acest articol.

Dacă anul trecut am iubit și folosit zilnic Anthelios XL SPF 50 de la La Roche Posay (review aici), am zis ca anul acesta să schimb puțin și să încerc ceva nou. Al doilea produs cumpărat și preferatul meu în luna Martie este BB Cream-ul de la Missha în nuanța 21, care are SPF 42, ton neutru, acoperire bunicică, fără să încarce tenul și care oferă protecție solară foarte bună. O recomand cu drag și poate fi cumpărată de AICI.

Despre gelul de curățare spumant de la La Roche Posay pot să vă spun că îmi place foarte mult pentru că are pH 5,5 cel mai apropiat tenului nostru, curăță bine și delicat tenul fără să-l usuce sau deshidrateze. Îl găsiți la preț bun AICI.

Cosmetic Plant au schimbat ambalajele produselor pentru îngrijirea părului în Martie și cu ocazia Zilei Femeii au lansat și noul șampon cu cafeină și cafea verde, care este un șampon pentru activarea și energizarea scalpului. Despre această schimbare și lansarea produsului noi v-am spus mai multe aici, dar azi am ales să vă vorbesc despre șampon cu cafeină doar. Îmi place chiar mult acest șampon pentru faptul că curăță bine părul, îl lasă curat și cu mult volum și m-a ajutat foarte mult împotriva căderii părului. De când folosesc acest șampon nu am mai pierdut așa multe fire de păr. Are un preț super accesibil și poate fi cumpărat de pe siteul cosmeticplant.ro sau din magazine sau farmacii.

Balsamul fortifiant cu extract de nuc și Vitamina B6 are o txtură foarte fluidă, nu îngrasă deloc părul ci doar inchide foliculii firului de păr și hidratează părul. După limpezire, părul este curat, are volum și arată foarte sănătos.

Petru acelea dintre voi care vreți să vedeți și alte păreri în plus, pe lângă prezentarea de mai sus a produselor, vă invit să vizionați clipul aferent de mai jos în care vă spun ce produse am iubit și de ce le-am iubit:

Acestea au fost produsele favorite din luna Martie și vă invit să-mi spuneți în căsuța cu comentarii ce produs ați preferat să folosiți voi, în ultima perioadă. Sunt curioasă să descopăr produse noi 🙂


Ați încercat careva dintre aceste produse?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?