Ultimele produse Farmec cumpărate în 2016De Black Friday, de Sfântul Andrei și de 1 Decembrie, cei de la farmec au avut câteva reduceri și oferte foarte bune, așa cum au in fiecare miercuri, doar că de data asta au avut mai multe promoții, așa că am profitat și eu puțin.

Celelalte produse cumpărate le-ați văzut deja la mine pe blog și produsele noi cu acid hialuronic sunt preferatele mele în această perioadă, dar n-am apucat să vă arăt comenzile plasate de Sfântul Andrei și de 1 Decembrie și abia cum, când scriu acest articol realizez că două produse am uitat să le includ in imagini pentru că deja le folosesc.


Mi-am luat crema hrănitoare de mâini care este în ediție limitată iarnă și despre care am scris un articol cu părerea mea aici, dar vă spun așa pe scurt că este o cremă hrănitoare bună pentru mâinile foarte uscate. Tot atunci am primit cadou și laptele Doina în ambalaj dedicat româncelor și Zilei Naționale a României. N-am mai folosit acest lapte demachiant de mulți ani, așa că acum am ocazia să-l încerc din nou, fiind și cel mai vândut produs al celor de la Farmec. Știai?


Am profitat că au scos la vânzare diverse seturi cadou și seturi pentru călători și am cumpărat și eu câteva, printre care acest set de călători ce conține câteva mini produse într-un portfard simplu și ușor de purtat.

De Sfântul Andrei am putut să aleg între un deodorant spray cadou pentru bărbați și unul pentru femei,așa că am ales și pentru soțul meu un cadou.


Iar pentru mine, dacă tot am ajuns în lumea ojelor, mi-am făcut provizia pentru primăvară și am ales culorile mele preferate ”nude” și câteva culori vesele de primăvară și chiar am descoperit nuanțe noi și foarte drăguțe. Iar pentru că, uneori nimic nu face față la ojele rezistente de la farmec, mi-am cumpărat și dizolvantul cu acetonă pentru că știu că e eficient și rezolvă treaba repede și bine. Spray-ul pentru uscarea rapidă a ojei îl tot recumpăr cu fiecare ocazie.

Produsele pe care am uitat să le menționez sunt un săpun lichid din noua colecție și o soluție pentru degresat aragazul, produse pe care le folosesc cu spor deja. Am să vă spun mai multe despre fiecare produs în parte zilele următoare.

Voi ce produse Farmec/Gerovital aveți în casă?


Aștept să ne întâlnim și pe: 
Subscribe by Email ♥ Snapchat: debora_tentis

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.