Regulile acestui blog

Pentru a evita orice presupunere, gânduri nefondate, așteptări nepuse în practică, vreau să împărășesc cu voi care sunt principiile mele sau regulile pe baza cărora funcționează acest blog.
Despre blog
Mă numesc Debora, am 31 ani, sunt de profesie farmacist și scriu cu pasiune despre produsele cosmetice pentru îngrijirea tenului și a pielii în general. Mai scriu articole cu sfaturi pentru colegii farmaciști și articole cu sfaturi pentru pacienți. Din când în când scriu și articole cu sfaturi pentru viață, pentru suflet sau chiar pentru stomac 🙂
Despre produsele primite cadou
Îmi place să descopăr produse noi, produse din categoriile despre care scriu pe blog și voi primi cu plăcere produse trimise de către companii pentru a le testa sau pur și simplu pentru a le descoperi. Nu voi publica articole și nu voi folosi descrieri de produse contrar părerilor mele personale despre unul sau mai multe produse, chiar dacă acestea au fost trimise gratuit și nici în schimbul banilor.
Despre articole cu produse primite
Nu voi scrie articole despre toate produsele care mi-au trecut prin mână, voi scrie doar despre cele pentru care eu hotărăsc că mă caracterizează sau atunci când articolul este util pentru cititorii mei. Îmi rezerv dreptul de a selecta produsele pe care le testez și produsele pentru care hotărăsc să scriu articole.
Opinia mea și articolul aferent nu vor putea fi influențate de nici o companie sau sponsor, sub nici o formă de recompensare în produse, bani sau altele. Dacă îmi place și vreau să scriu despre un produs, voi scrie; dacă nu simt că trebuie să scriu despre produsul respectiv, nu voi scrie. Dacă un produs nu se potrivește așteptărilor mele voi spune acest lucru împreună cu motivul din spatele deciziei mele. Dacă compania sau agenția de publicitate îmi va cere părerea mea, indiferent că este pozitivă sau negativă, voi răspunde cererii pentru că îmi doresc ca toată lumea să aibă parte de produse calitative la prețuri pe măsura calității și cantității lor.
Pentru cititori
Dacă ești cititor al acestui blog, te asigur că toate articolele cuprind părerile mele personale. Pentru că fiecare suntem diferiți, avem tip de piele diferit, avem pH-ul pielii diferit, avem gusturi și arome preferate diferite, te rog să citești toate descrierile produsului recomandat de mine sau pe care intenționezi să-l cumperi înainte să dai banii pe el. Nu-mi asum responsabilitatea dacă produsul recomandat de mine nu se potrivește așteptărilor tale, fiecare avem așteptări diferite.
Pentru companii si PR
Dacă reprezinți o companie sau o agenție de publicitate și dorești să-mi trimiți produse pentru testare îmi poți scrie un mail la debora_tentis @ yahoo.com. Îmi păstrez dreptul de a selecta produsele pe care le testez și/sau produsele despre care scriu pe blog, iar părerea mea nu va fi influențată de nici o recompensare în produse sau bani.