Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr

4 Mulțumesc! 4 ani de blogging 4 concursuri



Azi, pe 28 octombrie, sărbătoresc 4 ani de blogging aici de Debora Tentiș – farmacist online. Cu această ocazie vreau să spun de 4 ori Mulțumesc! Am început greu pe 28 octombrie 2013, dar cu ajutorul vostru și a celor dragi, am ajuns să sărbătorim 4 ani frumoși.

Pentru cei care ajung pentru prima dată pe acest blog, eu sunt Debora de profesie farmacist, pasionată de produsele pentru îngrijirea pielii. Pe acest blog găsești cele mai multe articole cu sfaturi și păreri despre produse pentru îngrijirea pielii. Mai sunt câteva articole cu păreri despre alte produse sau cu întâmplări din viața mea. Dacă ești farmacist sau vrei să devii farmacist, găsești câteva articole cu sfaturi pentru farmaciști.

Mulțumesc perseverenței!

Poate pare ciudat că încep cu mine, dar acesta e adevărul. La câte piedici și vorbe urâte am primit în acești 4 ani și de câte ori era să mă las, numai eu știu. Totuși perseverența caracterului meu m-a lăsat să mă liniștesc câteva zile și apoi m-a adus din nou pe blog. Atunci când cei din jurul tău nu înțeleg de ce pierzi timp scriind pe internet și îți recomandă mai bine să dormi, doar perseverența și determinarea te duc mai departe. Atunci când ți se spune să te lași de scrisul pe internet că ne faci de rușine, tot perseverența te face să revii la tastatură. Așa că da, Mulțumesc! în primul rând perseverenței mele care m-a ajutat să-mi pun dorința în practică și am ajuns să fac 4 ani ceva ce-mi place.

Mulțumesc soțului meu!

Un mare Mulțumesc! merge soțului meu pentru că a fost primul care m-a susținut și ajutat să mă pot ocupa de blog. El este cel care înțelege că iubesc să scriu pe blog, că iubesc să testez produse de îngrijire și apoi să scriu despre ele. El este cel mai mare ajutor al meu, deși nu contribuie cu nici un cuvânt aici pe blog.

Mulțumesc cititorilor!

Îți mulțumesc ție care mă citești zi de zi sau oricând ai chef! Îți mulțumesc pentru faptul că mă lași să te ajut! Faptul de a ajuta cu un sfat sau o părere este scopul vieții mele și scopul acestui blog. Sunt onorată să te am ca cititor și ca abonat în comunitatea creată în jurul acestui blog. Îți mulțumesc pentru fiecare comentariu, pentru fiecare mesaj privat și pentru fiecare secundă pe care o petreci pe blogul meu. Pentru tine am creat acest blog, așa că Îți mulțumesc că faci parte din el. Pentru a-mi arăta mulțumirea, azi pe 28 octombrie voi da startul unui concurs pe blog în care îți ofer cadou câteva dintre produsele mele preferate.

Mulțumesc colaboratorilor!

Un mare Mulțumesc merge către fiecare colaborator care m-a ajutat cu produse pentru testare și cu oportunitatea de a descoperi produse noi. Mulțumesc fiecărei persoane și fiecărui brand pentru exact fiecare produs sau punguță pe care mi-a trimis-o să o încerc sau să o gust. Tot colaboratorilor le mulțumesc pentru o parte din produsele pe care le ofer cadou în cadrul concursului aniversar. Vă mulțumesc doamnelor și domnilor!

Vă mulțumesc tuturor și vă provoc să-mi spuneți ce articole ați dori să vedeți pe blogul meu.

Concursuri!

Încep azi cu o serie de concursuri și pentru că sărbătorim 4 ani, încep cu 4 concursuri. Concursurile încep azi 28 octombrie 2017, se termină pe 11 noiembrie iar câștigătorii vor fi anunțați pe 15 noiembrie. Este interzisă revânzarea produselor primite în cadrul acestor concursuri. Vârsta minimă de participare este 18 ani, iar premiile se livrează doar pe teritoriul României. Câștigătorul va trebui să publice o imagine cu produsele primite pe pagina sa de Facebook sau Instagram în care îmi va da tag @DeboraTentisBlog sau @deboratentis. Cine nu are cont de Facebook, poate participa la concursuri dacă pune Imaginea clipului sau a articolului pe Instagram și îmi va da tag.

 

1.Youtube – Debora Tentiș (link).

Azi la ora 16 începe pe canalul de Youtube la clipul cu Favoritele lunii, unde puteți câștiga setul de produse de mai jos. Condiții concurs Youtube: abonare, comentariu cu ce clip dorești să vezi pe canalul meu și distribuirea clipului pe Facebook în mod public. Nu pune link-uri în comentarii, voi verifica eu după numele din comentariu.

concurs aniversar debora tentis 4 ani de blogging 4 multumesc 4 concursuri

2.Blog – deboratentis.ro (link).

Azi la ora 17 începe concursul aici pe blog, la articolul acesta cu 4 Mulțumesc!, unde puteți câștiga produsele din imaginea de mai jos. Condiții de participare: abonare cu adresa de mail sub articol sau în căsuța din dreapta (cei abonați pot sări peste acest pas), comentariu cu ce produs ai vrea să testez pentru tine în următoarea perioadă și distribuirea articolului în mod public pe Facebook. Nu pune linkuri în comentarii, voi verifica eu după numele din comentariu.

concurs aniversar debora tentis 4 ani de blogging 4 multumesc 4 concursuri

3.Instagram – @deboratentis (link).

Azi la ora 18 începe un alt concurs pe pagina mea de Instagram sub imaginea de concurs, iar produsele din imagine sunt cele care vor fi oferite cadou. Condiții de participare: Follow @deboratentis, tag 3 prietene în comentariu sub poză, repost la imaginea de concurs.

concurs aniversar debora tentis 4 ani de blogging 4 multumesc 4 concursuri

4.Facebook – @DeboraTentisBlog (link).

Azi la ora 19 începe al patrulea concurs pe pagina mea de Facebook, unde poți câștiga produsele din imaginea de mai jos. Condiții de înscriere: Like/Follow pagina mea @DeboraTentisBlog, Like imagine, Comentariu cu tag 3 prietene, Distribuire imagine în mod public.

concurs aniversar debora tentis 4 ani de blogging 4 multumesc 4 concursuri

 

Cu ce te pot ajuta? Despre ce vrei să povestim în viitor? Ce vrei să încerc în locul tău?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?