Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Inkey List PHA toner 100ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml

Top 7 produse pe care mă bucur că le-am descoperit în 2016




Azi vreau să vă prezint cele mai iubite 7 produse pe care le-am descoperit în 2016. Nu toate au fost lansate în 2016, dar pe toate eu le-am descoperit în 2016 și mă bucur că le-am încercat.

Sunt produse super accesibile destinate aproape oricărui tip de ten, unele produse fiind recomandate peste 25 ani, oricum pot fi folosite de majoritatea dintre doamne și domnișoare.

Poate v-ați dat seama că iubesc produsele cu acid hialuronic și am scris aici motivul pentru care am hotărât să le folosesc și vă spun că le folosesc mai ales pentru faptul că se potrivesc foarte bine tipului meu de ten mixt, sensibil, deshidratat.

Gama Hyaluronic 3D de la elmiplant cuprinde 3 produse, adică o cremă de zi, una de noapte și o cremă pentru ochi, toate cele 3 produse conțin acid hialuronic, au textură lejeră de gel-cremă care se absoarbe foarte repede în piele. Hidratează și catifelează tenul și efectele se văd de la primele utilizări. Sunt recomandate tuturor tipurilor de ten și vă spun că merg foarte bine și pentru tenul mixt-gras cum este al meu. Mai multe detalii despre această gamă găsiți în acest articol aici.

Gama Gerovital H3 cu acid hialuronic a fost ultima gamă de produse descoperite în 2016, ele fiind lansate prin noiembrie-decembrie. Gama conține 3 produse și este formată din apă micelară cu acid hialuronic, crema de față și ser concentrat cu acid hialuronic. Crema cu acid hialuronic de la Gerovital este puțin mai grasă decât cea de la Elmiplant, dar am folosit-o cu plăcere iarna aceasta când tenul meu era deshidratat și lipsit de vitalitate. Împreună cu crema, am folosit și serul concentrat cu acid hialuronic care este un gel cu consistență foarte ușoară și a căror efecte de se vede de la primele utilizări. Detalii găsiți aici.

Uleiul de cocos de la Solaris, varianta cu pompiță a fost lansat tot în 2016 și a fost cel mai mare ajutor al meu în concediul la mare și toată vara când mi-a calmat și hrănit pielea arsă de soare. Îl folosesc și acum pentru că are textură care intră repede în piele și o hrănește imediat. Detalii găsiți aici.

Crema anti acneeică ultra-activă de la Gerovital, gama Gerovital Plant Stop Acnee este lansată de mulți ani în România,dar pur și simplu nu am folosit-o până anul acesta. Nu știu exact care a fost motivul pentru care nu am fost curioasă să o încerc, poate că din cauză că nu mi-a recomandat-o nimeni sau nu știu. Oricum, am încercat- anul acesta și mă bucur să o am tot timpul în colecția mea de produse pentru îngrijirea tenului. Este o cremă care usucă foarte bine coșurile și le vindecă imediat fără să m-ai rămână urme și cicatrici inestetice. O aplic atunci când e nevoie pe coșul care vrea să iasă sau care a ieșit deja și pe a doua zi, abia se mai vede. Detalii găsiți aici.

Voi ce produse bune ați descoperit în 2016?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?