Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml

Pudră pentru volum Taft | păreri

Sincer, nu aveam așteptări prea mari de la această pudră, în special pentru faptul că am folosit toate variantele de șampon Batiste pentru volum concomitent cu folosirea șamponului și a balsamului pentru volum de la Dove, și deși părul meu avea volum frumos, la câteva ore după pieptănare se așeza aproape la loc.

Totuși am cumpărat-o pentru că multe persoane au laudat-o și am fost plăcut surprinsă când am încercat prima dată pudra pentru volum de la Taft și îmi face plăcere de fiecare dată când o folosesc. Dă volum instant părului, chiar dacă este a doua sau a treia zi după spălare. O poți folosii și două zile la rând dacă chiar este nevoie, așa în caz de urgență.



Părerea mea

Pudra pentru volum Taft are o textură interesantă cu caracter care dă volum și textură firelor de păr. Dă volum instant părului fără să aibă aspect a păr murdar sau ceva de genul, îl texturează foarte bine și la atingere se simte ca și cum ai fi dată cu fixativ, dar nu lucește, nu arată uns/gras și chiar dă volum super frumos. Pe flacon se recomandă a fi pusă în palme și apoi la rădăcina părului, eu nu ii suport textura rigidă, sticloasă, lipicioasă și am grijă să pun câte puțin direct la rădăcinile părului și apoi masez ușor ca să-și facă treaba și să se ”dizolve”.

Nu rămâne albă la nivelul scalpului, nu are miros, mie nu mi-a iritat scalpul și nici nu mi-a dat senzație de prurit (mâncarime) așa cum dă lacul fixativ. Am folosit-o ca și ultim pas pentru aranjarea coafurii și parul lasat lejer/desfăcut a rămas frumos aranjat și cu volum până la următoarea pieptănare. După o nouă pieptănare, părul iar îți arată volumul și poate nu e necesar să adaugi pudră, sau eventual doar în anumite locuri pentru a adauga un plus de volum.



Îmi place să o folosesc pe părul curat sau la 2-3 zile după spălare ca să dau volum și textură coafurii. Iubesc foarte mult aceasă pudră de volum! Recomandarea mea este să vă spălați pe păr în urmatoarea zi, dar nu este obligatoriu.

Pudra nu are miros, se folosește în cantitate foarte-foarte mică deci este spornică și nu lasă urme albe nici pe părul inchis la culoare. Are preț accesibil și am găsit-o pe 1001cosmetice aici la doar 10-15 lei, depinde de ofertă.

Tu ce produs pentru volum folosești?

cumpara produsele mele preferte pentru îngrijirea părului

Klorane Nettle șampon uscat pentru păr gras și închis la culoare
Macadamia Healing Oil
Mythic Oil Rich Oil par degradat și rebel
Babyliss Curl ondulator
Șampon Wash&Go
Klorane Nettle șampon uscat pentru păr gras și închis la culoare
Macadamia Healing Oil
Mythic Oil Rich Oil par degradat și rebel
Babyliss Curl ondulator
Șampon Wash&Go
Klorane Nettle șampon uscat pentru păr gras și închis la culoare
Macadamia Healing Oil
Mythic Oil Rich Oil par degradat și rebel
Babyliss Curl ondulator
Șampon Wash&Go
Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?