Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml

Păreri elmiplant | #7zile1brand

Deși la început mi s-a părut greu să folosesc doar produsele unui singur brand, acum, că am ajuns la alte branduri, realizez că săptămâna cu produse Elmiplant a fost cea mai ușoară și cea mai potrivită tenului meu de până acum.

Am avut toate produsele pentru a-mi îngriji tenul așa cum îmi place, mai puțin o cemă cu SPF, dar ca și idee, am avut compoziții, texturi și rezultate potrivite pentru tenul meu.

În special gama cu acid hialuronic este perfectă pentru perioada rece când tenul nostru tinde să se deshidrateze mai ușor. Provocarea merge mai departe, dar când termin provocarea voi reveni la gama mea favorită cu acid hialuronic.

Chiar vă sfătuiesc să le încercați dacă aveți tenul mixt, deshidratat si peste 25-30 ani. Sunt ușoare, super hidratante și lejere pe ten.

Ce produse elmiplant ați încercat până acum?

 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?