Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml

BeautyKit Marie Claire | părerea mea

Pentru azi, dacă tot e miercuri, vin cum un articol mai ușor, adică părerea mea despre acest Beauty Kit de la Marie Claire, ediția de Decembrie 2016.

N-am mai comandat Beauty Kit-ul pentru ultimele două ediții și nici la această ediție nu l-aș fi comandat dacă nu aveau serul Midnight Recovery Concentrate de la Kiehls. Dar haideți să vedem ce a conținut cutia din această ediție și vă spun părerea mea mai jos.

Produse full-size sunt cele de machiaj, de care nu aveam nevoie și le voi face cadou, și serul pentru luminozitate și pentru riduri de la YvesRocher, la care am un tester și nu l-am încercat, dar am auzit lucruri bune și acum va trebui să-l încerc.

Iar produsele interesante sunt doar mostre, adică serul reparator de la Kiehls, șamponul uscat Klorane, uleiul pentru păr Biosilk și două mostre de la LOccitane, o cremă de mâini și o apă de toaletă.

Pe mostre scrie foarte clar, sunt mostre, nu sunt de vânzare. Și atunci, întrebarea mea: am plătit doar produsele de machiaj și două reviste?

Revista e foarte drăguță și cu multe articole interesante, plus un calendar 2017 pentru birou cadou, plus două ghiduri drăguțe, unul pentru cadouri de Crăciun și unul cu idei pentru decorațiuni de Crăciun. Revista care a venit acum este 2in1, adică ediția de Decembrie și Ianuarie, ceea ce înseamnă că vom mai primii doar un număr, sau?

Și acum concluzia mea, dacă scădem prețul celor două reviste care este 10 lei, adica 2x10lei=20lei, din 69-20=49lei. De aici rezultă că am dat 49lei pe produsele de machiaj și fluidul antirid YvesRocher?

Fluidul antirid Yves Rocher costă 65 lei, la preț întreg, acesta ar fi o ofertă bună a acestei cutii. Totuși, se poate ca pentru unele dintre voi această cutie să fie o afacere bună, nu contest, dar eu nu am nevoie de produsele de machiaj pe care nu le-aș cumpăra în mod normal. Așa cum am zis, am cumpărat cutia pentru produsele de branduri renumite ca și Kiehls și Klorane, dar nu cred că voi mai cumpăra altă ediție, decât dacă vor adăuga cantități mai mari la produsele de branduri renumite.

Aici poate fi și vina brandurilor care participă la această cutie, nu e neapărat vina celor de la Marie Claire. Dar asta e părerea mea.

Voi ce părere aveți?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?