Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Inkey List PHA toner 100ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml

Agenda Trăiește frumos 2017 de Andreea Raicu

Primul pas către succes este o organizare bună a timpului și activităților. La fel este și în cazul unor evenimente din viață, a activităților casnice și a celor de la locul de muncă. Dacă unii sunt super organizați la locul de muncă, trebuie să precizez faptul că activitățile casnice și personale au aceeași importanță și trebuie organizare la fel, in funcție de priorități.

Sănătatea corpului și cea mentală sunt chiar mai importante decât multe alte activități și ar trebui să ocupe primul loc în organizarea timpului și a vieții noastre. Nu în ultimul timp, aspectul fizic are și el importanța lui care necesită o anumită atenție.


Primul pas către o viață echilibrată este determinarea priorităților și aranjarea lor în funcție de bunăstarea noastră sufletească. Primul criteriu pentru a-ți organiza viața, în general, este mulțumirea sufletească și bunăstarea sufletească. Chiar dacă avem de făcut activități care nu sunt preferatele noastre, trebuie să ne organizăm timpul și viața în așa fel ca să avem timp suficient pentru activitățile care ne hrănesc spiritual, mental, emoțional.

Pentru noul an care bate la ușă, am ales să-mi cumpăr agenda Trăiește frumos de Andreea Raicu pentru că mă inspiră titlul ei, îmi place cum e structurată și îmi plac culorile și părțile componente ale acestei agende. Am ales această agendă pentru că are deja complectat și compartimentat tot ce am nevoie ca să fiu mai organizată și pentru a-mi strânge totul într-o singură agendă. Așa cum v-am spus vreau un stil de viață minimalist și cred că acestă agendă este perfectă și pentru aranjarea minimalistă a categoriilor și pentru culoarea subtilă aleasă de creatori.

Despre organizarea și decorarea agendei voi scrie alt articol, dar între timp vă prezint câteva pagini din frumoasa agendă Trăiește frumos de Andreea Raicu.

Date tehnice:

Agenda Trăiește frumos creată de Andreea Raicu și colaboratorii săi pentru anul 2017 are 470 pagini, este format A5, este legată cu sistem de spirală și este datată zilnic.

Agenda cuprinde câteva pagini speciale la început, unde găsim sfaturi prețioase pentru un stil de viață frumos, apoi are o pagină dedicată aniversărilor, are pagini cu planificarea anuală, pagini cu planificare lunară, iar înainte de a începe o săptămână nouă, are două pagini pentru planificarea săptămânală. Apoi urmează planificarea zilei unde găsim categorii frumos alese cum sunt Prioritățile, Numărul de pahare de apă băute, Meniul zilei, Bucuriile zilei, un citat motivațional și o secțiune unde putem complecta starea noastră emoțională și alegerea zilei respective.

Ea poate fi cumpărată de pe site-ul Andreei Raicu, costă 59 lei, plus 15 lei tranport prin curier, iar mie mi-a ajuns chiar în 48 ore de la confirmarea comenzii.

agenda traieste frumos andreea raicu 2017

agenda traieste frumos andreea raicu 2017

agenda traieste frumos andreea raicu 2017

agenda traieste frumos andreea raicu 2017

agenda traieste frumos andreea raicu 2017

agenda traieste frumos andreea raicu 2017

agenda traieste frumos andreea raicu 2017

agenda traieste frumos andreea raicu 2017

Voi ce agendă ați ales să folosiți în anul 2017?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?