Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Inkey List PHA toner 100ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml

8 lucruri de făcut anul acesta pentru un an mai bun

Mai sunt doar câteva zile până la finalul acestui an. Ce ți-ai propus să faci în aceste zile ca să se termine anul cu bine?

Indiferent ce ți-ai propus să faci în noaptea dintre ani, chiar dacă stai acasă, chiar dacă sărbătorești sau muncești, nu poți să nu te gândești la cum a fost anul care a trecut și îți faci câteva planuri pentru anul care vine. Dar până atunci, hai să vedem ce putem face ca acest an să se termine cu bine.

1. CURĂȚENIE. Câd zic curățenie nu mă refer doar la șterge praful și a spăla pe jos, ci mă refer la a face curat în dulapuri, în lista de prieteni, în lista de emailuri și de a arunca, șterge, unfollow tot ce nu a fost folositor anul acesta. Nu are rost să mergi mai departe cu dulapul ticsit de haine pe care nu le  porți, sau cu ”prieteni” pe care nici nu-i cunoști sau cu abonări la site-uri pe care oricum nu le citești. Descotorosește-te de ele și te vei simți mai bine.

2. FACTURI. Acum este momentul să vezi cum stai cu plata facturilor, să le aranjezi în ordine și să-ți calculezi bugetul pentru sărbatori și pentru zilele ce urmează ca să nu intri în noul an cu datorii prea mari. Nu de alta, dar te vei simți împovărat și nu te vei putea bucura de altele.

3. AMINTIRI. Adună într-un folder imaginile care vrei să-ți rămână amintiri, printează-le dacă vrei să le păstrezi mai frumos sau încarcă-le într-un cloud extern unde vor fi în siguranță. Noul al va aduce alte amintiri.

4. DONEAZĂ. Deși în această perioadă avem cele mai multe cheltuieli, inainte de toate te-aș sfătui să donezi atât cât poți, indiferent sub ce formă. Fie că sunt bani dacă ți-e mai ușor, sau haine, dulciuri, ori alte cele necesare unei existențe frumoase pentru cei de lângă noi. Sunt foarte mulți copii, tineri, vârstnici care nu au nici o bucurie de aceste sărbători, hai să le dăm ceva nou pentru ei. Orice, indiferent când, vom face o bucurie pentru ei și noi vom fi mai împăcați.

5. RECUPEREAZĂ. Fie că e vorba de o factură neplătită despre care am vorbit mai sus, fie ca e vorba de un raport promis la serviciu, de o promisiune făcută bunicilor sau vecinilor sau ție personal, sau poate de schimbat o piesă la mașină. Fă tot ce poți să rezolvă-le anul acesta, anul viitor le va avea pe-ale lui și nu ai nevoie de altele în plus.

6. PENTRU SUFLET. Fă ceva și pentru sufletul tău, neapărat. Mergi la biserică, roagă-te, deschide-și sufletul și înlătura povoara sufletească, supărarea, ura și gândurile nepotrivite. Golește tot ce este rău ca în anul care vine să poți aduna doar gânduri și trăiri frumoase și pozitive. Și te vei simți mai puternic și mai încrezător, vei vedea.

7. REZOLUȚII. Stabilește câteva rezoluții pentru anul care vine. Fie că e vorba de lucruri mărunte, fie ca e vorba de fapte mărețe, scriele pe foaie și stabilește-le ca fiind dorințele pentru anul viitor. Odată scrise sunt cu un pas mai aproape de a deveni realitate.

8. AGENDA. Cumpără o agendă și începe să notezi datele importante, dorințele, planurile și tot ce te poate ajuta pe anul viitor.

Eu așa vreau să-mi termin anul și am tăiat de pe această listă câteva. Mai am puțin și le termin pe toate și abia aștept să-mi iau toate gândurile care mă ține trează sau îmi tot revin în minte. 

Vă doresc spor la pregătiri pentru sfărșit și început de an și aștept să-mi spuneți în comentarii care dintre aceste puncte le-ați făcut deja și care urmează să le faceți mai departe.

Vă pup!

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?