Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml

elmiplant – ce nu știai despre acest brand

Am început un proiect în care vreau să testez timp de 7 zile doar produsele unui singur brand. Am ales produsele elmiplant pentru că au fost preferatele mele în ultima perioadă și am folosit în majoritate produse elmiplant. 

Să știți că nu e ușor să folosesc doar un brand după ce m-am obișnuit să le combin în fel și chip după pofta inimii. Dar haideți să trecem la lucruri mai serioase și să vă spun câteva chestii pe care, poate, nu le știați despre elmiplant.

Despre elmiplant

Brandul românesc elmiplant a fost lansat în 1992 în laboratorul Elmiprodfarm, sub atenta îndrumare a Doamnei Farmacist Elena Cremenescu.

Produsele create sub umbrela elmiplant sunt produse accesibile, care au la bază ingrediente naturale minunate și atent alese pentru a ne ajuta pe noi, femeile din România, să ne îngrijim adecvat tenul.

Căutăm în mod constant tot ce Natura oferă mai bun, combinând extractele naturale, pentru a crea produse cosmetice sigure și eficiente pentru toate tipurile de piele.
Pentru că Natura este pasiunea noastră!

(sursa: www.elmiplant.ro

Despre testele pe animale și subiecți umani 

Am întrebat dacă produsele elmiplant sunt testate pe animale și am rugat să ne spună cum sunt realizate testele clinice. Doamna Cremenescu a fost foarte drăguță să ne răspundă chiar dânsa spunându-ne că ”produsele cosmetice finite nu s-au testat decât pe subiecți umani, atât ca eficacitate cât și ca toleranță cutanată.” Iar legat de testele clinice, doamna ne-a răspuns că ”toate testele clinice se fac în instituții specializate și autorizate pentru această activitate, cu certificări și ISO-uri pe acest domeniu în Franța, Polonia, România, Italia.” 

Echipa elmiplant subliniază că principala sa preocupare este sănătatea pielii și de aceea formulele produselor nu conțin parabeni și toate cosmeticele sunt testate dermatologic pentru a verifica compatibilitatea pielii, apoi aceste efectele sunt menționate pe ambalaje. 

Diferența dintre elmiplant și Bioten 

elmiplant și Bioten sunt branduri total diferite, create de aceeași firmă mamă. România este singura țară unde sunt comercializate aceste două branduri distincte, în alte țări produsele elmiplant se comercializează sub brandul Bioten. 

Așa dar, în perioada 7-14 Noiembrie 2016 mă veți găsi testând doar produsele Elmiplant și voi împărtăși cu voi pe toate rețelele de socializare, tot ce știu și aflu despre produsele elmiplant.

Mă găsiți aici e blog cu păreri individuale despre anumite produse sau pe rețelele de socializare cu numele de utilizator @debora_tentis, inclusiv Snapchat, Instagram Stories, Facebook, Twitter, Pinterest și Google+

Ce curiozitate aveți legat de produsele elmiplant?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?