Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml

7 zile Un Singur Brand

Am hotărât să încep un fel de proiect și în decursul a 7 zile consecutive să folosesc doar produsele unui singur brand. Sper ca în acest fel să pot trece pe rând prin toate produsele pe care le am și în decursul celor 7 zile să folosesc la maximul produsele unui singur brand.

M-am gândit că 7 zile = 1 săptămână este o perioadă suficientă ca să-mi pot face o părere întreagă și reală despre unul sau mai multe produse și după cele 7 zile voi fi nevoită să schimb brandul produselor. Așa nu mă plictisesc și descopăr produse noi.

Vreau să vă spun tot ce știu despre fiecare brand în parte, despre fiecare produs pe care îl folosesc și despre combinațiile ideale de produse.

Printre brandurile pe care urmează să le folosesc sunt Elmiplant, Farmec-Gerovital, La Roche Posay, Bioderma, Yves Rocher, Elisabeth Arden, Biotherm, Garnier, Nivea, Sephora marcă proprie, Cosmetic Plant și multe alte branduri.

Dacă aveți întrebări, sugestii, provocări, curiozități pentru/despre unul din brandurile enumerate mai sus, vă aștept să-mi scrie-ți în căsuța cu comentarii și voi ține cont de ele și vă voi răspunde.

Puteți găsi proiectul pe rețelele de socializare după tagul #7zile1brand și aștept să vă alăturați și voi proiectului meu folosind acest tag. Le voi redistribui pe pagina mea.

Ce părere aveți de proiectul meu? Cine mă susține?

 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?