Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml

Garnier Mythic Olive șampon și balsam | păreri

Le-am folosit suficient ca să vă pot spune părerea mea despre noua gamă Mythic Olive lansată de curând de cei de la Garnier.

Am cumpărat doar șamponul și balsamul, pentru că am vrut să văd cum se prezintă gama, iar masca nu prea mă atrage, deoarece nu prea folosesc măști pentru păr.

PRO:

Produsele conțin ulei virgin de măsline într-o formulă hidratantă și nutritivă care face minuni pentru părul uscat și deteriorat. Chiar am simțit efectul benefic pentru părul meu puțin deteriorat de aerul fierbinte al uscătorului de păr. Și chiar recomand această gamă persoanelor care vor să-și îngrijească părul deteriorat și uscat.

Coafura se aranjează mult mai ușor, firele de păr se aranjează frumos, cad frumos, părul este mai ușor de descurcat și se usucă mai repede și cu mai puține fire rebele. Nu îngrașă părul sau scalpul, iar eu m-am spălat pe cap în același ritm, adică la 3 zile.

CONTRA:

Totuși, trebuie să specific, că aceste produse nu sunt la fel de bune prietene cu scopul meu, așa cum sunt cu firele de păr. Îmi fac mătreață fină, care, ce-i drept, se scutură dacă usuc foarte bine părul cu uscătorului de păr și o perie deasă. Totuși, faptul că îmi face mătreață, mă tentează să renunț la aceste produse.

Pentru mine, este mai deranjant faptul că îmi face mătreață decât faptul că îmi hidratează părul. Hidratarea o pot face și cu alte produse, cum ar fi uleiul pentru păr și scap de grija mătreții. Din acest motiv, nu le recomand.

Dacă totuși vreți să le încercați, pentru efectul nutritiv și hidratant, le găsiți aici.

Le-ați încercat? Ce părere aveți despre această gamă?

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?