Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Inkey List PHA toner 100ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml

Garnier Soluție micelară bifazică – prima impresie

Bună dragele mele!

Azi vin cu un articol, tipic mie. Articolele cu ‘prima impresie’ le fac pentru că sunt încântată că mi-a ajuns pe mână un anumit produs. În cazul de față, soluția micelară bifazică Garnier.

Am tot vrut să o caut dar nu a avut timp săptămâna trecută să ajung prin magazine pentru că am lucrat aproape toată ziua. Dar joi am aflat că se găsește în DM, așa că sâmbătă m-am dus să o caut și m-am dus până în DM special pentru acest produs. Vă dați seama ce mult m-am bucurat când am văzut că era ultimul produs la raft? Deși a fost cam scumpă, pentru un produs Garnier, am cumpărat-o cu 28 lei și mai apoi am aflat că în Auchan era mult mai ieftin. Asta e.

prima impresie

Ca și primă impresie, pot să vă spun că această variantă de soluție micelară este una bifazică, adică are și ulei adăugat în apă cu micele. De-asta se numește soluție micelară și nu apă micelară. Chiar dacă are ulei adăugat, totuși poate fi folosită pentru toate tipurile de ten, pentru faptul că are doar o parte mică de ulei.

Ca și efect, la prima folosire, a curățat foarte bine tenul și am descoperit pe dischetă și urme de la rimelul aplicat ieri, care a mai fost demachiat. Deci, curăță bine chiar și rimelul rezistent la apă.

Fiind bifazic, nu usucă tenul, așa cum promite și nu lasă tenul uns sau gras. Urmele puține de ulei se pot îndepărta cu apă sau pur și simplu cu prosopul. Nu a fost nevoie să-mi spăl tenul cu un gel de curățare.

Așa că, la prima impresie chiar îmi place pentru că îndepărtează tot machiajul. Ambalajul are 400 ml și este justificat prețul pentru efect, deși, așa cum v-am spus, în DM este el mai scump.

Online o găsiți aici. Gentuța din imagine este un plic cu un model superb! Este dintr-un material mare și am cumpărat-o de pe answer (link).

Voi ați încercat această soluție micelară? 

Vă place / nu vă place?

 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?