Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Inkey List PHA toner 100ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml

5 produse de lux – pareri – 5 într-o săptămână #17

Am decis azi să vă spun câteva păreri sincere despre aceste 5 produse de lux. Unele vor zice că nu sunt chiar „de lux”, totuși pentru marea majoritate, sunt produse pe care nu ți le permiți să le cumperi oricând sau să arunci banii doar de dragul de a le încerca.

Voi începe cu apa micelară de la La Roche-Posay și observați că este un ambalaj mai mic pentru că am vrut să o încerc înainte de a ‘arunca’ cu banii după o apă micelară. Ca și părere, vă pot spune că se potrivește pentru tenul mixt sau gras, această variantă, pentru că usucă puțin tenul și elimină din sebumul acumulat. Nu îndepărtează machiajul dramatic sau cel rezistent la apă, dar curăță binișor un machiaj lejer. Am observat că e nevoie de două folosiri pentru a curăța tot machiajul. Dacă ai tenul gras și sensibil, merită să o încerci și poate găsești această variantă mini pentru început. Nu conține alcool.

Gelul de curățare Sebium de la Bioderma este unul dintre produsele în care merită să investești dacă ai tenul mixt sau gras. Este un gel de curățare blând dar foarte eficient. Curăță bine, reglează secreția de sebum, nu usucă tenul și poate fi folosit și de persoanele care au un ten mai sensibil. Îl găsiți în 3 forme de gramaj diferite, varianta mea din imagine a costat doar 13 lei.  Merită fiecare bănuț pentru eficacitatea sa și sigur va fi un produs pe care îl voi recumpăra. Nu-l recomand pentru ten normal, uscat sau pentru corp, ci doar pentru ten gras sau mixt.

Crema Anthelios XL anti-strălucire cu SPF 50 nuanțatoare de la La Roche Posay este cea mai bună investiție a verii pentru mine. Cele care mă urmăriți știți deja. Are textură lejeră puțin pudrată, se întinde ușor, potrivită pentru tenul mixt sau gras și chiar protejează de razele nocive ale soarelui puternic de vară. O folosesc zilnic și pot să vă spun că am scăpat de petele pe care le-am avut înainte să folosesc această cremă. Iar ca și protecție împotriva arsurilor solare, am avut parte cel mai bun test posibil. Două zile la piscină în care m-am prăjit cum n-am pățit decât o singură dată în viață (când am fost la ocean) și doar tenul a rămas neafectat de soare acolo unde am aplicat această cremă, deși m-am bronzat, nu m-am ars. Și tot cu această experiență am învățat că trebuie aplicată crema și pe urechi și fructe până între firele de păr, că și acolo mă arde soarele. O recomand cu toată încrederea.

Despre laptele auto bronzant de la Vichy nu am aceleași laude pentru că este un produs mult prea fluid care îngreunează aplicarea uniformă a lui, are un miros ciudățel și prima culoare se vede abia după două utilizări. Pot spune totuși, că oferă o culoarea frumoasă dacă ai răbdarea necesară pentru exfoliere și aplicarea lui așa cum scrie la carte. Trebuie să vă spun că există alte produse autobronzate cu prețuri mai accesibile și cu rezultate mai frumoase.

Apa termală Avene este o iubire veche de-a mea. O folosesc și o iubesc de vreo 10 ani deja. Calmează pielea arsă de soare, hidratează tenul și pielea uscată, fixează machiajul și calmează iritațiile de tot felul, inclusiv cele de după epilat. O găsiți în 3 variante de gramaj diferit și trebuie să încercați cel puțin varianta de geantă. Eu am o adevărată rezervă acasă.

Ați încercat careva dintre aceste produse?

Ce părere aveți?

 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?