Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
The Inkey List PHA toner 100ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml

Cremă deodorantă hidratantă pentru picioare – Gerovital – review

Am tot pomenit-o la mine pe blog în câteva articole la rând, așa că acum, i-a venit momentul când ne ocupăm doar de această cremă pentru picioare de la Gerovital.

Crema deodorantă hidratantă pentru picioare de la Gerovital Happiness este o cremă revigorantă pentru picioare care conține principii active dezodorizante (luptă împotriva transpirației) și alte ingrediente care hidratantează și refac pielea uscată al călcâielor, așa cum sunt pantenolul și extractul de caise, iar la final extractul de Ginger (ghimbir) care decongestionează și relaxazează.

În primul rând miroase super bine, a caise, apoi se absoarbe repede în piele  fără să lase peliculă grasă și neplăcută. Se simte foarte plăcut, lasă pielea fină, hidratată și moale. Prin masaj cu această minunată cremă și datorită compoziției, stimulează circulația sângelui și crează acel efect de picioare ușoare. Mai dă o senzație de răcoare interesantă, care l-a început mi s-a părut ciudată, dar apoi mi-a plăcut foarte mult. 

Mai ales pe perioada verii, cred că este un produs de încercat și de ținut la îndemână.

Pentru că eu nu am probleme cu transpirația picioarelor acum, nu pot să vă spun dacă influențează într-un fel sau altul transpirația la nivelul picioarelor, pot totuși să vă spun că după ce am folosit-o câteva seri la rând, nu am mai simțit ac-el miros specific când folosesc șosete de ”naylon” la serviciu 8-10 ore.

Ca și o concluzie, această cremă se absoarbe repede, lasă pielea fină și hidratată și ajută la ameliorarea senzației de picioare grele.

O găsiți în magazinul online farmec (aici) sau pe 1001cosmetice (aici).

Voi ce creme pentru picioare folosiți?

 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?