Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr

Apidermin lejer – tonic cu ceai verde și lăptișor de matcă – părerea mea


Astăzi vin cu un nou produs românesc, unul care nu este prea cunoscut dar, care are proprietăți și efecte minunate.


Astăzi vorbim despre loțiunea tonică hidratantă de la Apidermin, creată de Complex Apicol Vecelaslav Harnaj.

Loțiunea tonică hidrantantă Apidermin lejer este singura loțiune tonică, încercată de mine până acum, care nu conține alcool și are o compoziție minunată și curată. Ea conține extract din frunze de ceai verde și lăptișor de matcă, ambele obținute din surse naturale. Este special concepută pentru tenul normal sau mixt

Extractul de frunze de ceai verde are un efect astringent care va micșora porii și este un antioxidant puternic, efect complectat de lăptișorul de matcă care stimulează regenerarea celulelor pielii.

O recomandare foarte utilă de pe ambalaj precizează ca mod de folosire, aplicarea unei cantități de tonic pe o dischetă demachiantă și apoi să masăm fața în sens contrar formării ridurilor. 

Produsul conține 150 ml, nu este testat pe animale, este produs în România și se păstrează între 5-25 grade Celsius.

Părerea mea

Loțiunea tonică Apidermin lejer este un tonic foarte util, foarte bun, nu irită tenul, nu ustură, nu usucă pielea. Chiar închide porii și tonifică tenul așa cum promite. După câteva zile de folosire am putut observa că tenul meu are o strălucire aparte și porii nu sunt așa vizibili.

Apreciez faptul că eticheta produsul are toate informațiile necesare utilizării și păstrării produsului. În domeniul farmaceutic, precizarea exactă pentru folosirea unui produs și condițiile de păstrare sunt pași obligatorii, așa că apreciez suplimentar produsele care au scrise aceste informații chiar pe ambalaj și mai apreciez faptul că nu este testat pe animale.

Tonicul poate fi găsit în unele magazine sau online îl găsiți aici la 11 lei, sau mai multe produse marca Apidermin aici.

Ați încercat această loțiune tonică?

 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.
Distribuie:

Looking for Something?