Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy

5 într-o săptămână #13 – Produse esențiale de primăvară pentru ten


Pentru prima săptămână din luna Mai, am ales câteva produse esențiale pentru un look luminos pe timpul primăverii și vă invit să le descoperim și să le folosim împreună.

Mai jos găsiți câteva detalii despre produse, imagini și un video dedicat, așa ca să le puteți vedea ”În acțiune” pe fiecare în parte.

Am ales 5 produse simple dar de efect, 5 produse foarte dragi mie și pe care le folosesc cu mult drag în cele mai multe zile. Așa cum, unele dintre voi știți, eu prefer să folosesc un BB sau CC Cream decât un fond de ten.


Pentru curățarea tenului am revenit la două produse foarte dragi mie:

1. Demachiantul delicat pentru ochi de la Byphasse – o apă micelară blândă cu apă de trandafiri și extract de mușetel. Are ingrediente curate, este blândă pe ten și curăța machiajul normal (nu cel rezistent la apă). Miroase foarte bine a apă de trandafiri și mușetel și o puteți găsi în Auchan, DM și în alte supermarkete.

2. Gelul exfoliant zilnic de la Elmiplant este un vechi prieten de-al tenului meu. Curăța bine dar blând pielea moartă, porii și depunerile de murdărie sau restul de machiaj de pe ten. Miroase foarte bine, este ieftin, își face treaba foarte bine și îl iubesc. Îl găsiți aici.


3. CC Cream-ul de la Gerovital, gama Happiness și varianta Light / Ten deschis – este tot un prieten vechi tenului meu. Am descoperit-o anul trecut când eram împătimită după BB Cream-uri sau CC Cream-uri, și de-atunci am folosit-o regulat în fiecare săptămână. Are o acoperire medie care se poate construi, are textură lejeră și nu încarcă tenul, uniformizează nuanța tenului și o luminează foarte frumos. Chiar este pe terminate și trebuie să-mi cumpăr alta. Cel mai bun preț l-am găsit aici.

4. Fardul de obraz de la Essence, nuanța 20 berry me up este un nou favorit. Are o nuanță rozalie cu subton rece care mie mi se potrivește foarte bine. Este varianta mată, dar oferă o culoare luminoasă obrajilor pe care o iubesc! Îl găsiți aici.

5. Rujul Miss Sporty, nuanța 201 My Amazing Fuchsia, l-am cumpărat înainte de a pleca în luna de miere. Atunci când m-am mutat la Zalău și aveam toate lucrurile împachetate și vacanța rezervată. L-am găsit într-un magazin de cosmetice și m-am îndrăgostit de culoarea lui veselă și vibrantă. Această nuanță luminoasă și veselă chiar exprima bucuria din sufletul meu atunci proaspăt soție și mă bine dispune și acum când toată natura este vie și verde în jurul meu. Nu usucă buzele, rezistă 4-6 ore, are un luciu subtil și plăcut după aplicare și este minunat. Îl găsiți aici.

Acum că v-am prezentat în scris produsele săptămânii, vă invit să vedeți și clipul de mai jos în care vă arăt cum le folosesc și cum arată pe tenul meu:

Ați folosit vreun produs folosit de mine?

 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?