Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr

Produse cumpărate recent: Kiehl’s, KL Polish, Birchbox, Latest in Beauty, HomeSense, Wilko

Bine te-am găsit din nou! Azi vin cu multe produse noi.Sunt produse cumpărate recent cât am lipsit din online. Pasiunea mea pentru produsele de frumusețe merge mai departe. Mai exact, nu este o zi de Vineri când primes salariul (Pau Day) fără să mă gândesc la cumpărături. Am făcut ”o grămadă” de achiziții recent și vreau să le împărătășesc cu tine. Te rog să-mi spui ce părere ai despre produse, cu siguranță ai încercat ceva dintre acestea.


Produse cumpărate recent – hai să le iau pe rând

1.Kiehl’s – am fost/sunt tare curioasă să încerc mai multe produse Kiehls pentru că nu am avut ocazia să testez decât vreo 2 produse până acum. În careva zi au avut promoție cu 20% reducere la comenzile online și am promitat de eveniment.

kiehl's online order products, unboxing kiehl's, kiehls products, kiehls review, Debora Tentis

Kiehl’s products

2.KL Polish – sunt ojele create de renumita vloggeriță Kathleen Lights. Am auzit doar vorbe bune despre aceste oje, așa că le-am cumpărat și eu. Produsele au prețuri decente dar taxele sunt mai mari decât valoarea produselor. Am plătit transport + taxe vamale aproape dublu decât prețul produselor. Voi vedea daca s-a meritat.

kl polish, kathleen lights, kl polish nail polish, review, unboxing, Debora Tentis

KL Polish – 3 products

3.Birchbox de Iulie – este o cutie drăguță, metalică de data aceasta. Am descoperit câteva produse drăguțe, dar vă spun mai multe în articolul dedicat aici. Este o cutie lunară și costă 10lire. Te poți abona aici.

Birchbox June, unboxing, review, Debora Tentis

Birchbox June unboxing

4.Latest in Beauty Summertime Essetials – un alt beauty box, mult mai consistent. Are 12 produse dintre care majoritatea sunt full size, iar prețul este unul super bun. Poți să-ți comanzi cutia ta aici.

Latest in beauty summertime essentials, unboxing, Debora Tentis

Latest in Beauty – Summertime Essentials unboxing

5.HomeSense – am fost la plimbare și am găsit câteva lucrușoare drăguțe, printre care tava cu ananași și câteva fafurioare drăguțe pentru decorul pozelor de pe Instagram. Poți vedea aici ce au nou în magazin.

HomeSense Milton Keynes pineapple plate

HomeSense Milton Keynes – Pineapple wood plate

6.Wilko – aici găsesc întotdeauna produse drăguțe pentru decor dar și cosmetice la prețuri foarte bune. Am cumpărat câteva mărunțișuri pentru decorul pozelor dar și câteva cosmetice pe care vreau să le încerc. Sunt fan magazinul Wilko, tu?

 

Cumparaturi recente produse noi Haul video, Wilko unboxing

Cosmetic products from Wilko and Tesco Milton Keynes

 

Acum, am și un video pentru tine ca să vezi părerea mea despre produse și fiecare de unde le-am cumpărat. Nu uita să te abonezi la canalul meu Debora Tentis aici.

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?