Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml

Sedepril combate stresul și oboseala

Tot mai multe persoane vin în farmacie să ceară un produs împotriva stresului. Tot mai multe persoane se plâng că sunt foarte obosite, stresate și nu mai fac față cerințelor la locul de muncă. Stilul de viață moderm ne solicită la maximum și avem de făcut foarte multe treburi în timp foarte scurt. Această presiune își lasă amprenta pe sistemul nostru nervos.



Organismul răspunde în mod normal în situații de stres prin acțiuni la nivelul sistemului nervos și cel endocrin. Astfel se eliberează în organism o serie de substanțe, cum sunt hormonul de stres (cortizolul) și câteva sunstanțe stimulante cum sunt adrenalina și noradrenalina.

Aceste stări și menținerea unui nivel crescut al cortizolului duce în timp la afecțiuni mai grave cum sunt stările depresive, oboseala cronică și afectarea funcțiilor cerebrale cognitive.



Ce este Sedepril și pentru ce se folosește?

Sedepril este un produs care conține o combinație de extracte vegetale care protejează organismul împotriva stresului și a efectelor induse de acesta. Ca și ingrediente conține lactoză monohidrat, extract de rhodiola, extract de melisă, talc și stearat de magneziu.

Compoziția produsului Sedepril în ingrediente active:

  • extract de rhodiola (Rhodiola rosea) standardizat în rosavine și salidrozină – 250mg/capsulă;
  • extract de melisă (Melissa officinalis) standardizat în acid rozmarinic – 50mg/capsulă.



Recomandari și folosire pentru Sedepril

Se recomandă în:

  • stări de neliniște, iritabilitate, stres, stări de tensiune sau epuizare nervoasă (inclusiv cele caracteristice sindromului premenstrual sau cele care apar în menopauză sau premenopauză);
  • stări depresive ușoare și medii;
  • oboseală cronică, astenie.

 

Mod de administrare:

  • 1 capsulă de două ori pe zi, după mâncare. Se recomandă administrarea preferabil la micul dejun și prânz pentru a reduce nivelul de stres.
  • se folosește 2-4 săptămâni în stări de tensiune nervoasă, neliniște sau anxietate;
  • se recomandă 4-6 săptămâni în stări depresive, oboseală cronică sau astenie.

Dacă simptomatologia persistă după 14 zile de la administrare, adresați-vă medicului!

 

Precauții la utilizare:

  • nu se recomandă la persoanele cu hipersensibilitate la ingrediente;
  • nu se recomandă copiilor cu vârsta sub 12 ani;
  • nu se recomandă în timpul sarcinii sau a alăptării, datorită absenței datelor de siguranță pentru administrarea în această perioadă.

Cutia de Sedepril conține 20 capsule de culoare crem, câte 10 capsule/blister. Prețul produsului este între 28 lei online aici și 42 lei în farmacii. Se eliberează fără prescripție medicală, fiind considerat un supliment alimentar. Producător este Fiterman Pharma. Datele au fost extrase din prospect.

sedepril prospect utilizari compozitie tratament antistres dpresie deboratentis



Părerea mea despre Sedepril

Îl recomand adulților cu stări de agitație, stres sau stări de nervozitate, dar recomand a se începe cu administrarea unei singure capsule pe zi pentru persoanele care conduc sau lucrează la mașini. Dacă starea nu este calmată suficient, atunci recomand administrarea a celei de-a doua tabletă.

În mod normal acest produs nu influențează reflexele, nu influențează tensiunea arterială sau glicemia, totuși dacă observați o schimbare în rău, vă recomand să reduceți doza și să vă adresați medicului de familie sau chiar medicului specialist.

Ce produse pentru prevenirea sau ameliorarea stresului folosești?

Pe o scară de la 1-10 cât de stresat(ă) ești în acest moment?

Cumpără Sedepril

Sedepril x20cps



Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?