Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
The Inkey List PHA toner 100ml

Săpunul lichid elmiplant – de ce aleg să-l folosesc.

La câte variante de săpun lichid există este tare greu să găsești unul bun care să hidrateze și să curețe așa cum trebuie. De ceva timp, eu folosesc săpunul lichid elmiplant și sunt foarte mulțumită. Așa că m-am gândit să-ți spun câteva cuvinte despre el.

Săpunul lichid elmiplant este foarte accesibil la preț și îl găsesc în majoritatea supermaket-urilor și în magazinele dm-drogerie mark. Pe piață găsim mai multe variante și arome ale acestui săpun lichid, dar eu am încercat 4 variante până acum și toate mi-au plăcut.



Săpunul lichid elmiplant

Săpunurile lichide elmiplant sunt cremoase, sunt infuzate cu substanțe hrănitoare și extracte naturale hidratante. Sunt formulate pe bază apoasă, conțin glicerină și nu conțin alcool. Nu conțin parabeni și nici coloranți. Curăță foarte bine pielea mâinilor și nu lasă pielea uscată sau deshidratată. Îndepărtează chiar și murdăria mai grasă și îmi place mult cum curăță mâinile. Sunt testate dermatologic.

Au miros subtil în funcție de varianta aleasă, dar textura este asemenătoare. Le găsim în ambalaje de 500ml, au pompiță care funcționează perfect pe toată durata folosirii produsului și costă undeva la 7 lei din cât îmi amintesc. Ultimele dăți le-am cumpărat din magazinele dm-drogerie. Pe rând am folosit 4 variante până acum, în funcție de dispoziția pe care o aveam când ajungeam la raft să le cumpăr. Până acum am terminat 3 flacoane, mai exact cel cu bumbac, cel cu fructul pasiunii și cel cu iris. Iar acum folosesc varianta cu gălbenele.




sapunul lichid elmiplant pareri forum variante pret debora tentis

Păreri individuale despre variantele încercate

  1. Săpunul lichid elmiplant cu extract de bumbac și extract de perle are o aromă fresh blândă, a curat. Extractul de bumbac ajută la protejarea pielii împotriva deshidratării. Extractul de perle ajută pielea să își mențină aspectul catifelat.
  2. Săpunul lichid elmiplant cu extract de afine și extract de fructul pasiunii are o aromă energizantă de fructe. Extractul de afine are proprietăți antioxidante și hidratante astfel protejează pielea de factorii externi nocivi. Extractul de fructul pasiunii ajută la păstrarea senzației de hidratare.
  3. Săpunul lichid elmiplant cu iris și bergamotă are o aromă proaspătă florală. Extractul de iris ajută la protejarea pielii datorită conținutului de antioxidanți. Extractul de bergamot, bogat în vitamina C și B3, ajută pielea să își mențină aspectul catifelat.
  4. Săpunul lichid elmiplant cu ulei de măsline și ulei de gălbenele este preferatul meu datorită compoziției, și are o aromă aproape insesizabilă. Uleiul de măsline este bogat în acizi grași care ajută la hidratarea și catifelarea pielii. Extractul de gălbenele are proprietatea de a reface pielea lezată, deshidratată și îngrijește pielea sensibilă.

sapunul lichid elmiplant pareri forum variante pret debora tentis

Varianta cu gălbenele și ulei de măsline este cea mai cremoasă și este preferata mea. Încă nu m-am decis dacă o să recumpăr această variantă sau alta mai parfumată, dar cu siguranță voi cumpăra din nou unul dintre ele.

Ai încercat vreun săpun lichid elmiplant?




Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?