Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
The Inkey List PHA toner 100ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr

3 oje roșii superbe. Puterea oferită de oja roșie.

Iubesc ojele roșii și vreau să-ți arăt cele mai frumoase 3 oje roșii pe care le port tot anul, nu doar de Valentine’s Day sau de Crăciun. Întotdeauna am iubit ojele roșii. Oja roșie va rămâne întotdeauna cea clasică, elegantă, frumoasă și feminină. O manichiură cu ojă roșie arată că femeia care îl poartă este o femeie elegantă, puternică, sigură pe sine.

puterea ojei rosii in culori superbe deboratentis.ro

Puterea oferită de culoarea roșie

Când am câștigat licitația de a lucra ca farmacie parteneră pentru spitalul de recuperare, nu am știut exact câte așteptări au medicii și maganerul spitalului. Am aflat la prima sedință când nu știam cum să notez tot ce așteaptă ei și contractul respectiv. Totul pe fondul unei colaborări nedorite de ei, dar semnată pe niște cifre promise de șefii mei.

Îți dai seama că au cerut tot ce au putut cere, pentru că aveau puterea de partea lor, iar eu fiind farmacistul șef responsabil de aprovizionarea întregului spital aveam o mare răspundere. Atunci am învățat pe propria piele că aspectul fizic îmi poate da siguranță și încredere în mine, eu fiind mică de înălțime și fața mă artă tânără. Așa că pentru următoarea întâlnire cu conducerea spitalului am decis să port roșu – culoarea încrederii și culoarea iubirii. Nu uit nici acum rochia roșie și oja roșie pe care le-am purtat atunci. Ca și concluzie, a fost o întâlnire reușită.




oja rosie douglas melkior lac de unghii rosu clasic rece pareri review deboratentis.ro

 

3 oje roșii superbe și un top coat

1. Douglas 74 Heart break. Oja clasică roșie marca Douglas este una dintre preferatele mele. Nuanța este de roșu clasic rece. Este foarte pigmentată, cu o singură aplicare obțin culoarea de pe ambalaj chiar și aplicată peste o altă culoare. Are pensulă medie-mărișoară plată iar consistența produsului este lichid spre gel. Se aplică foarte ușor și uniform. Este suficientă o singură aplicare pentru a obține o culoare intensă. Se usucă puțin mai greu dar are un luciu foarte frumos. Fără top coat rezistă undeva la 3-4 zile pe unghiile mele. (La mine nu rezistă ojele în general.) Se găsește în magazinele Douglas sau online aici la prețul de 19 lei, 10ml.

2. Melkior 21101 Anytime Red. Este o ojă de un roșu clasic marca Melkior. Această variantă nu este la fel de opacă ca și cea de la Douglas, dar aplicată pe unghia curată se poate obține culoarea de pe flacon cu o singură aplicare. Are pensula puțin mai subține și ia mai puțin produs comparativ cu cea de la Douglas, dar face aplicarea mai exactă și mai ușoară. Se usucă repede și are luciul normal al unei oje. Manichiura rezistă chiar binișor 5-6 zile fără top coat și când se duce, se ia foarte ușor pe marginea unghiei. O găsim în magazinele Melkior, iar eu am cumpărat-o de aici la prețul de 29,90 lei, 15ml.

3. Farmasi nr 51. Oja roșie de la Farmasi este cea mai ieftină dintre ele și cea mai accesibilă. O găsim în majoritatea magazinelor cu produse de frumusețe. Este mai puțin opacă și are un subton puțin mai cald decât cele două de mai sus. Are o pensulă subține iar produsul este ușor lichid. Se aplică foarte ușor și se usucă foarte repede. Luciul este mai puțin intens decât oja Douglas dar este comparativă cu oja Melkior. Este cea mai veche ojă roșie din colecția mea pe care o țin pentru că nu s-a uscat. O am de aproape 2 ani. Îmi place mult și o recomand cu mare drag. Nu mai țin minte prețul exact, dar undeva sub 10 lei, 11ml.

lac de unghii rezistent rosu clasic douglas melkior top coat rimmel london culori deboratentis.ro


puterea ojei rosii lac de unghii roșu nuante deboratentis.ro

Oja roșie are nevoie neapărat un Top Coat

Rimmel London Finishing Touch Ultra Shine Top Coat. Este top coat-ul meu preferat în ultima perioadă și mai ales pentru a-l aplica peste ojele roșii. Are o pensulă lată, dublă care face aplicarea produsului foarte rapidăși ușoară. Îmi place mult pentru că intensifică culoarea, acoperă orice urme pe oja sau denivelări și dă un luciul deosebit unghiei. Manichiura are o altă dimensiune după ce aplic top coat-ul și rezistă, în funcție de ojă, între 5-10 zile. L-am cumpărat undeva la 15-20 lei, 12ml.

Tu folosești oje roșii? Ce produse ai în colecție?

Ai încercat careva dintre aceste 4 produse?




Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?