Consultatii online de skincare in Romania
Pentru Noutăți și Sfaturi despre Frumusețe, Sănătate și altele, înscrie-te aici:
Medik8 Crystal Retinal 1 Serum 30ml
Neostrata Correct Microderabraziune cu acid glicolic 75gr
Medik8 Press and Glow Tonic 200ml
MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum 30ml
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30ml
AllSkin Med C Light Anti-Ox Moisturising Gel 30ml
Cerave Cream-to-Foam Cremă de curățare 236ml
The Ordinary Acid Lactic 10% + Acid Hialuronic 30 ml
The Inkey List PHA toner 100ml
CurrentBody Skin x Wayne Goss The LED Essentials
LIFT dispozitiv pentru lifting Skin Philosophy
Skin Philosophy Cleanse Off 1pad

Bebble și Maternea – îngrijire delicată pentru bebe și mămica sa

Azi am să-ți spun câteva detalii despre două game de produse mai deosebite, Bebble și Maternea. Gama Bebble este cea cu produse pentru îngrijirea pielii bebelușului. Gama Maternea este dedicată gravidelor, proaspetelor mămici sau oricărei femei care are nevoie de o ingrijire specială pentru pielea sa.

Acest articol cuprinde descrierea produselor Bebble și Maternea ca și complectare la concursul organizat de furnizorul acestor produse în colaborare cu farmacia unde lucrez. Produsele se găsesc în Farmacia Hypericum Zalău, str Simion Bărnuțiu, nr 69, cartier Dumbrava Nord, Zalău. Detalii despre concurs, găsiți mai jos.

 

Produsele Bebble

Produsele Bebble sunt create cu grijă folosind ingrediente naturale cu beneficii cunoscute pentru pielea sensibilă a bebelușului. Avem mai mulți copilași-pacienți care folosesc aceste produse și nu au avut iritații sau alte neplăceri. Găsiți mai jos portofoliul de produse, împreună cu detalii pentru fiecare produs.

Trebuie să menționez că unele produse le folosim chiar noi, personalul farmaciei, pentru noi personal și pentru copii noștri, datorită încrederii pe care o avem în calitatea produselor. Eu personal folosesc uleiul de corp ca și ulei calmant după epilare și pielea mea este mulțumită. Colega folosește crema pentru vreme rea pe tenul ei datorită faptului că are un ten foarte sensibil, iar această cremă îi priește. Ambele colege folosesc produsele Bebble pentru copii lor și sunt foarte mulțumite.

Produsele Bebble se găsesc în farmacia Hypericum Zalău, Str Simion Bărnuțiu, nr 69, iar în țară se găsesc în unele farmacii sau online aici. Produsele au prețuri accesibile pentru orice buzunar.

 

bebble crema corp bebble lapte de corp bebble crema scutec bebble crema fundulet bebble ulei corp bebble crema fata bebble crema vreme rea bebble crema servetele bebble sampon gel bebble gel baita bebble sapun crema bebble seturi bebble detergent vase bebble detergent haine




Produsele Maternea

Produsele Maternea sunt create ca să vină în ajutorul viitoarei mămici și a proaspetei mămici. În perioada sarcinii și a alăptării, organismul mamei trece printr-o serie de schimbări hormonale și fizice, ceea ce afectează și aspectul pielii. Produsele Maternea vin în ajutor ca să prevină degradarea pielii și să asigure un aspect cât mai plăcut și sănătos pentru viitoarea mămică.

Din practica farmaceutică, produsele Maternea sunt folosite deja de către mămici pe perioada sarcinii și au doar cuvinte de laudă. Am mai recomandat produsele pentru celulită și vergeturi tinerelor adolescente care se confruntă cu aceste probleme ale pielii și sunt mulțumite.

Produsele sunt formulate din ingrediente naturale și cu efect puternic de hidratare și refacere a pielii. Cele pentru igienă și tratament au formule delicate dar eficiente pentru confortul graviduței sau proaspetei mămici. Găsești mai jos portofoliul de produse împreună cu detalii interesante despre fiecare produs.

Produsele Maternea se găsesc în farmacia Hypericum Zalău, str Simion Bărnuțiu, nr 69, iar în țară în unele farmacii și online aici. Produsele Maternea au prețuri accesibile comparativ cu cele asemănătoare existente pe piață.

maternea antivergeturi maternea termoactiv maternea gel intim maternea ulei dus maternea balsam mameloane maternea ulei vergeturi maternea gel relaxant maternea fermitate bust maternea fermitate




 

Concurs Bebble și Maternea

Concursul de desfășoară pe pagina mea de Facebook aici @DeboraTentis, unde găsești detaliile despre concurs. Consursul se desfășoară pe teritoriul României în perioada 19 Februarie – 3 Martie 2018. 5 câștigători vor primi un se de produse format din Bebble Cremă pentru vremea rea și o păturică pufoasă. Câștigătorii vor fi anunțați pe 8 Martie 2018, iar premiile vor fi trimise de sponsorul acestui concurs.

Ați încercat produsele Bebble sau Maternea?

 

Scrie-mi mai jos părerea ta sau orice întrebare, și îți voi răspunde cu drag! Pentru a fi la zi cu tot ce postez, urmărește-mă pe Instagram, Bloglovin, Facebook, Pinterest, și pe Youtube. Pentru cele mai bune informații, abonează-te aici:
Ți-a plăcut articolul? Poți susține acest blog printr-o mică donație, cât costul unei cafele.
 De reținut! Înainte de a începe un tratament medicamentos sau cosmetic consultă un specialist pe domeniul respectiv. Textul este pur informativ, citirea și utilizarea informațiilor de pe acest blog se fac pe proprie răspundere și nu garantează vreun anume rezultat. Textul și imaginile sunt protejate de drepturi de autor și este strict interzisă reproducerea sau folosirea lor sub orice formă.

Looking for Something?