Am revenit din vacanța de sărbători

Am revenit din vacanța de sărbători

Nu ne-am citit de anul trecut, de când am publicat articolul cu tortul acela super-mega gustos. A trecut mai bine de o săptămână din anul 2018, dar acasă sunt doar de 4 zile. Pentru cele care nu știați, am fost plecată în Anglia pentru sărbători și am stat aproape două săptămâni.

Pentru mine a fost o mini vacanță, deși nu am planificat-o ca și vacanță și doar să fiu împreună cu soțul meu de sărbători și să avem sărbători liniștite. Așa a și fost. Din acest motiv nu am dus laptopul cu mine, iar camera de filmat nu am pornit-o. Ne-am văzut doar pe Instagram și Facebook.Cum încep anul 2018

Acum că m-am întors acasă, am început muncă exact de Vineri, după ce Joi noaptea în care am ajuns acasă. Sâmbătă am făcut inventar la farmacie, așa că o parte din energia acumulată de sărbători am folosit-o numărând tablete. Totuși, încet, încet, de săptămâna aceasta îmi revin și mă organizez pentru un program cât de cât echilibrat.

Știți că în Decembrie am filmat zilnic pentru seria #DeboraBeautyVlogmas și atunci m-am epuizat la maxim datorită faptului că nu dormeam mai mult de 3-4 ore pe noapte. Ei bine, pentru 2018 am alte planuri și voi scrie câteva articole pe acest subiect. Cred ca o foarte mare parte din viața mea se va schimba datorită unor decizii luate la trecerea dintre ani.

Ca prim pas spre organizare și intrare în normal, vreau să onorez toate promisiunile făcute în 2017. Astfel, am ales câștigătoarele concursurilor din Decembrie, cel de pe Instagram și cele de pe YouTube. Urmează să public și ultimele imagini din Decembrie și apoi tot ce am planificat pentru 2018.

Câștigătoarele concursurilor din Decembrie 2017 sunt:

 • Instagram – Mihaela Elena Gaspar – premiu Andalou set pentru călătorie de la Secom;
 • Youtube – Violeta Vasilcu – premiu Andalou Cremă de noapte cu Resveratrol de la Secom;
 • Youtube – Camelia Rebiga, Bianca Cristina Dobre și Lacramioara Tănase – câștigătoare seria Vlogmas, cadouri oferite de mine pentru activitatea de pe platforma mea.

Cadourile le voi trimite săptămâna viitoare și pentru că zilele viitoare voi lansa un nou concurs aici pe blog, cu un alt cadou oferit de Secom România. Mulțumesc fiecărei persoane pentru că a fost alături de mine în 2017, pe toate rețelele sociale și aici pe blog! Ca să primiți notificarea următoarelor articole și concursuri, vă recomand să vă abonați mai jos. Nu pot da mult din casă, dar vă spun că vă așteaptă surprize deosebite.

Un an deosebit vă doresc fiecăruia dintre voi! La mulți ani 2018!

Follow:
Debora Tentiș

Sunt farmacist cu peste 10 ani experiență și skincare blogger pasionată de îngrijirea pielii. Scriu păreri sincere despre produsele încercate, sfaturi avizate pentru sănătate, sfaturi pentru îngrijirea tenului și idei pentru un stil de viață frumos. Am tenul mixt-gras, fotosensibil, 30+ și sunt din Oradea, România. #farmacistonline

Suntem 319 de abonați care citim blogul, hai și tu!

Distribuie:

12 Comments

 1. Lacramioara
  10 ianuarie 2018 / 11:08

  La multi ani Debora sa ai un 2018 plin de liniște și realizări. Mulțumesc că sunt una dintre castigatoare.Te pup

 2. 10 ianuarie 2018 / 09:11

  La multi ani si mult succes in continuare!

 3. Gabriela L.
  10 ianuarie 2018 / 08:16

  La multi ani, sanatate, un an nou plin de realizari!

 4. Anonim
  9 ianuarie 2018 / 22:10

  La mulți ani! Sănătate multa și mult succes în Noul An în tot ce ti-ai propus!

  • Sprianu Emanuela
   9 ianuarie 2018 / 22:12

   La mulți ani! Sănătate multa și mult succes în Noul An în tot ce ti-ai propus!

 5. Anastasia
  9 ianuarie 2018 / 21:19

  Succes!:)
  p.s. ai scris la un moment dat in articol “se v-a schimba” 🙁

  • 10 ianuarie 2018 / 09:39

   Mulțumesc penteu urare și pentru observație. Știam că s-au pus cu liniuță de la autocorectare, dar credeam că am modificat. Mulțumesc!

 6. Rebiga Camelia
  9 ianuarie 2018 / 21:05

  Multumesc si aici!
  Mult succes in tot ceea ce ti-ai propus pentru anul 2018. 😍

Lasă un răspuns